Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Miskolc melletti faluban a képviselőtestület úgy döntött, hogy házat vesz nekik a düledező putri helyett másik településen. Kiköltözés után dózer és meghirdették az üres telket 1 ft-ért kisgyerekes dolgozó családoknak. :-)
Ezekkel nem szarakodtak, kivágták őket mint macskát szarni. Mondjuk 10-ből 8 bűnöző volt. A költöztetés után jött a dózer. Valszínű a cserepesre is ez vár ha van eszük...
Felesleges hiú ábrándok közt lebegnek. Ti, a véleményetekkel kisebbség vagytok, és az is maradtok. Sajnos ez a nagy büdös helyzet.
Személy szerint én még drukkolok is a Jobbiknak, hogy jussanak be a Parlamentbe 2010-ben. Jó lesz nézni a sorozatos pofára esésüket az általuk kezdeményezett törvényjavaslatokat illetően, vagy majdan seggnyaló konstruktivitásukat a Fityesszel.
Tegnap egy cigánygyerekkel söröztem. Rühelli ám a fajtáját, de cefetül. Miatta szív ő is. Vett egy dvd-t oszt összeraktam neki, hogy tudja nézni. Még a múlt héten, csak tegnap futottam vele össze a könyvtárban, oszt nem hagyta ki a lehetőséget.
Dolgozik nagyon keményen, minden nap 4-kor kel, sok ilyen cigány kellene. Meg is mondtam neki, azt mondja tudta hogyan vélekedek róluk, és nagy vonalakban igazam van. Hozzáteszem, őt már nem is lehet besorolni a putrisok közé. Összegályázott egy saját lakást, és tiszta dolgos.
Az önkormányzatok gyakorlatilagválaszthatnak: vagy egyszeri nagyobb költség egy másik településen való lakásvásárlással, vagy folyamatosan növekvő, ám havonta jelentkező kisebb költség. Egy közepes méretű cigány életvitelű család 2 és 4M ft évenkénti költséget jelent egy településnek. 10 család jelenléte minden fejlődési lehetőséget megbénít egy kisebb településen, mert a szűkös költségekből még a pályázati önrészre sem futja...
Mivel az itteni "tömeget" a társadalom eléggé változatos tagjai alkotják, mind egzisztenciálisan, szellemileg, műveltségileg, ezért ha az ittenieket felzabálta a Gólem, akkor az azt jeletni, hogy már nincs társadalom, mert a Gólem letarolt mindent. Hát az tényleg gáz lenne :)
A városé mind. Ezek régen se voltak a város legjobb házai, de jól látod, azóta csak avultak tovább. Híres utca ez pedig, hiszen Sándor Csikar itt született és nőtt fel.
Valljuk be, minden önkori összetenné a kezét, ha megszabadulhatna a cigányaiktól. Nálunk sikerült, a kmb meg a polgi tökös gyerekek voltak, az uccsó családot is elpaterolták messzire.
Rasszista vagy, mert fehérnek születtél. Majd akkor nem leszel rasszista, ha még többet adózol és csendben maradsz..na akkor majd tökjó ember leszel, na. :)
Ja-ja! Roma áldozat esetén, egyértelmű a rasszista elkövetői vonal ... Csak azt nem értem, hogy a roma elkövető esetén ugyanezt miért nem lehet feltételezni ... a roma sem a szomszéd putrit rámolja ki, hanem a magyar házát, az utcán, szórakozóhelyen is a magyarba köt bele ... mert rasszista a roma is. Ezt már csak tetézi, hogy miközben fasisztaújnyilasrassisztát kiáltanak (legtöbbször ok nélkül), kikérik maguknak a "cigánybűnözésnek" még csak az említését is, holott erre jóval kézzelfoghatóbb bizonyítékok szolgáltatnak alapot. Vagyis: a cigánybűnözést emlegető az rasszista, a gyermekét máshová járató családanya az szegregáló rasszista, a jobboldali esetleg nemzeti érzelmű ember az alapból rasszista, jobbikos vagy gárdatag az meg aztán fasisztoidrasszista. Én egyértelműen rasszista vagyok hiszen ide írtam ebbe a topikba.
,,...A demonstráció célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy miképpen igyekszik Szeged (is) megszabadulni az ingatlanpiaci szempontból rendkívül felértékelődött területen/területeken található cigánytelepek lakóitól. Üdvözlettel: Czirok Péter (LIFE) "
A felértékelődött területen ,szétvert szociális lakásokban ,segélyeken élők a felkínált belvárosi,összkomfortos ,3 szobás csere lakásokat nem tudják elfogadni,mert nincs hova tenni a lovakat. Ezért 4 szobás,kertvárosi kertes ingatlanok cseréjét tartják elfogathatónak.
Az a baj, hogyha a Gólem egyszer elindul, akkor emberáldozat nélkül nem fog leállni. A Mohácsi Vész és a hozzá hasonló deviáns politikus meg nem fogja fel, hogy ők etetik a Gólemet, aztán lehet hogy őket fogja elsőnek felzabálni.