Ez a topic azért jött létre hogy nyugottan lehessen beszélni OFF témákról is a rengeteg ON porsche téma mellett és hogy szorosabban összefogja ezt a porschés baráti társaságot!!!
Hát jobban örültem volna, ha azt mondod, hogy vegyek egy új benzinszűrőt azt csókolom. Meg fogom nézni amit mondtál, csak előbb még dekódolnom kell az üzenetet. :-)
Nem értettelek félre. Teljesen értelek, és igazad van. Csak azért írtam, hogy az én gumim nem kopott csak öregecskedő. (: Ami tény az tény, az öreg gumi már nem olyan mint a régi.
Üdv.
(Szerencsére ritkán értjük egymást félre, már tudjuk egymás üzeneteit "venni")
na néztek is a vasútállomáson, mit keres ott egy hosszúhajú hülyegyerek egy pólóban mezítláb, lógó f*sszal :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ok! Köszi! Jövő héten akkor! Üdvözöllek benneteket! Katát is! Marha jó sz. idő van. Az ember semmit sem tud csinálni. Kinézek az ablakon és tömény depi. :-( Öcsi melózik és most érkezik. Na majd utána jobb lesz a kedvem. Addig meg nyomatom a sörben ,hajában sült burgonyát,meg a borsos cscombot és várjuk. :-) Remélem elkészülök,mire hazaér.
jajjjjjj!!! félre ne érts nem azt mondtam hogy a tiéd nincs akarbantartva. csak éppen te említetted a kopott gumiból adódó csúszást, és ezért bátorkodtam ezt felhozni példának hogy ez nem az autó hibája, hanem a tapadásé.
lényeg azt hogy egy porsche vezetése nem attól félelmetes hogy az autó nemjó lenne megtervezve, hanem attól hogy a sofőr barom módjára megy vele, mert nem 100%-os. de az autón mi sem múlik.... hacsak nincs az hogy kopott, gumi, szar fék, amiből az következik hogy félelmetes lenne vezetni ill. félelmetesebb lenne vezetni egy 44-est, vagy 28 at és így tovább mint egy 24-et. Mert itt az emberi tényező okozza a félelmetességet. Mert vannak autók amit télleg félelmetes vezetni de az nem porsche és független a motorerőtől.
Mert ismerek olyat hogy még gyalog is félelmetesen közlekedik... :)))))))))))))) nemhogy autóval. :))))))))))))))))))))
920. Te sem fogadtál el egy fillért sem a postáért! Most Öcsém szülinapját ünnepeljük,de holnap elküldök egy számlaszámot és oda utalsz egyet és ennyi! Legyen nagyon szép és nagyon jó az autód!
Csak nem dobok ki azért 4 gumit, amin 3-4 mm a profil, valamint már nem lehet kapni mert öreg. Tökéletes az, csak már nem jóval ridegebb, keményebb az abroncs futófelülete mint újkorában. Ezért ha az aszfalt nem 20-25 fokos akkor már nem fog tökéletesen.
A nyuszi ül a tóparton és füves cigit szív. Arra megy a hód és látja,hogy a nyuszi nagyon elégedett és jól érzi magát. Kérdezi: miért van ilyen jó kedved? A nyuszi elmondja. Nem sodornál nekem is? Hát dehogynem. És úgy is lett. mikor átadta a dolgot,akkor azt mondta a nyuszi: -Figyelj hód! Meggyújtod ,húzol egy nagy slukkot és átúszod a tavat. Amikor a túlparton feljössz,kifújod. A hód így is tett. Amikor átúszott kifújta a füstöt és nagyon vidám lett. Ekkor a viziló ezt meglátta és odament. Te hód! Miért van ilyen jókedved? Azért mert a nyuszi sodort egy cigit. -Gondolod,hogy nekem is adna. -Persze,csak úsz át a túlpartra. A viziló így is tett. Amikor kidugta a fejét a vízből,a nyúl felugrott és felkiáltott. -Hülye vagy hód?!!! Fújd ki!!! Fújd ki!!! ..........:-))))))))))) _________________
Most az egyszer,még egyszer,utoljára még egyszer (!) :-) küld már el a fremail-emre a címedet,mert nem találom sehol! :-( Köszi! És akkor küldöm Zolinak a cuccot!
Node akkor sem az autón múlik, mint ahogy azt Palicz kolega is említi, kezes az ótó de ha kopott a gumi akkor már valóban félelmetes akár 24-es akár egy suzuki akármi.
De egy autó ha az megfelelően van karbantartva és a fék fog a gumi tapad a sofőr (a te esetedben ébren van mikor vezet :))))))))))) ), az üzemanyag mutató nincs a 3/4-alatt, akkor semmi félelmetes nincs csak az önfeledt autókázás és PORSCHE FÍLING!
A 924 semennyire nem félelmetes. Rendkílül kezes, és szinte minden helyzetben semlegesen viselkedik. Köszönhetően az alacsony súlypontnak, a Transaxle-elrenedezésenk, stb.... Ezt tudja egy 944-es is, meg a 968, meg a 928 is. Persze kicsitt több erővel. (:
Még valami, sajnos már jó öregek-e a gumijaim, már nem tudják a régi tapadást, ekkor érezhető néha alulkormányzottnak (de rossz szó ez, inkább túrja az orrát egy kicsit mert nem tapad megfelelően. Pl. esőben), a feneke meg akkor is elindul gázadásra amikor még nem szertném. Tehát ez is sokmindentől függ a "kezessége" egy kocsinak. .
Most mé' mondasz ilyet,Tesó? Én pl. reggel négykor,mikor megyek délelőttre dolgozni,félelmetesen vezetek és az autó félelmetesen megy az akkori állapotomhoz képest. Én legalább is úgy ítélem meg. Pedig ez csak egy 44-es. :-)))))))))))))
Most mé'mondasz ilyet,Tesó? Én pl. reggel négykor,mikor megyek délelőttre dolgozni,félelmetesen vezetek és az autó félelmetesen megy az akkori állapotomhoz képest. Én legalább is úgy ítélem meg. Pedig ez csak egy 44-es. :-)))))))))))))
Először is Köszönet Gyurmának és Brólnak a mai "vendéglátásért" és szerelgetésért. Az autó gond nélkül hazagurult 90-110 Km/h -val. A váltó könnyen megy és fognak a fékek is (az összes).
Gyurma ! Roland hegesztőtrafójához kellene szerkesztenünk valami gyors kábeldobot; mint a porszívóknál, kihúzom hegesztek 2 pöttyöt visszaengednem, 10 perc megint kihúzom 2 pötty és visszaengedem megint 10perc és.... , biztos értékelné. :)) Na iszok még az "ásványvizedből" 1 kortyot és megyek aludni. Finom a házi, gratulálok az alkotójának. Üdv mindenkinek
Tallózás-megjelöl-feltölt-alul megjelenik a kép-mellette balra barna feírat beszúrás-megkatt-felül megjelenik a kép,vagy felírat image-mehet ..............................ennyi!