Ez a topic azért jött létre hogy nyugottan lehessen beszélni OFF témákról is a rengeteg ON porsche téma mellett és hogy szorosabban összefogja ezt a porschés baráti társaságot!!!
A nyuszi ül a tóparton és füves cigit szív. Arra megy a hód és látja,hogy a nyuszi nagyon elégedett és jól érzi magát. Kérdezi: miért van ilyen jó kedved? A nyuszi elmondja. Nem sodornál nekem is? Hát dehogynem. És úgy is lett. mikor átadta a dolgot,akkor azt mondta a nyuszi: -Figyelj hód! Meggyújtod ,húzol egy nagy slukkot és átúszod a tavat. Amikor a túlparton feljössz,kifújod. A hód így is tett. Amikor átúszott kifújta a füstöt és nagyon vidám lett. Ekkor a viziló ezt meglátta és odament. Te hód! Miért van ilyen jókedved? Azért mert a nyuszi sodort egy cigit. -Gondolod,hogy nekem is adna. -Persze,csak úsz át a túlpartra. A viziló így is tett. Amikor kidugta a fejét a vízből,a nyúl felugrott és felkiáltott. -Hülye vagy hód?!!! Fújd ki!!! Fújd ki!!! ..........:-))))))))))) _________________
Most az egyszer,még egyszer,utoljára még egyszer (!) :-) küld már el a fremail-emre a címedet,mert nem találom sehol! :-( Köszi! És akkor küldöm Zolinak a cuccot!
Node akkor sem az autón múlik, mint ahogy azt Palicz kolega is említi, kezes az ótó de ha kopott a gumi akkor már valóban félelmetes akár 24-es akár egy suzuki akármi.
De egy autó ha az megfelelően van karbantartva és a fék fog a gumi tapad a sofőr (a te esetedben ébren van mikor vezet :))))))))))) ), az üzemanyag mutató nincs a 3/4-alatt, akkor semmi félelmetes nincs csak az önfeledt autókázás és PORSCHE FÍLING!
A 924 semennyire nem félelmetes. Rendkílül kezes, és szinte minden helyzetben semlegesen viselkedik. Köszönhetően az alacsony súlypontnak, a Transaxle-elrenedezésenk, stb.... Ezt tudja egy 944-es is, meg a 968, meg a 928 is. Persze kicsitt több erővel. (:
Még valami, sajnos már jó öregek-e a gumijaim, már nem tudják a régi tapadást, ekkor érezhető néha alulkormányzottnak (de rossz szó ez, inkább túrja az orrát egy kicsit mert nem tapad megfelelően. Pl. esőben), a feneke meg akkor is elindul gázadásra amikor még nem szertném. Tehát ez is sokmindentől függ a "kezessége" egy kocsinak. .
Most mé' mondasz ilyet,Tesó? Én pl. reggel négykor,mikor megyek délelőttre dolgozni,félelmetesen vezetek és az autó félelmetesen megy az akkori állapotomhoz képest. Én legalább is úgy ítélem meg. Pedig ez csak egy 44-es. :-)))))))))))))
Most mé'mondasz ilyet,Tesó? Én pl. reggel négykor,mikor megyek délelőttre dolgozni,félelmetesen vezetek és az autó félelmetesen megy az akkori állapotomhoz képest. Én legalább is úgy ítélem meg. Pedig ez csak egy 44-es. :-)))))))))))))
Először is Köszönet Gyurmának és Brólnak a mai "vendéglátásért" és szerelgetésért. Az autó gond nélkül hazagurult 90-110 Km/h -val. A váltó könnyen megy és fognak a fékek is (az összes).
Gyurma ! Roland hegesztőtrafójához kellene szerkesztenünk valami gyors kábeldobot; mint a porszívóknál, kihúzom hegesztek 2 pöttyöt visszaengednem, 10 perc megint kihúzom 2 pötty és visszaengedem megint 10perc és.... , biztos értékelné. :)) Na iszok még az "ásványvizedből" 1 kortyot és megyek aludni. Finom a házi, gratulálok az alkotójának. Üdv mindenkinek
Tallózás-megjelöl-feltölt-alul megjelenik a kép-mellette balra barna feírat beszúrás-megkatt-felül megjelenik a kép,vagy felírat image-mehet ..............................ennyi!
Elmentünk Bról cimbimhez ,Boldi autójával. A nyomtáv szélesítőkre egy kis "párszó"! Aztán engem nem érdekel ki mit csinál és ezt nem szemtelenül és bunkóan írom,de engem meggyőz a tapasztalat,két év versenyzés és egy marék törött csapágy,meg kitágúlt csapágyház!!!!!!!!!!!!!!
Tehát: bal hátsó csapágyház úgy leverve,hogy fel kellett hegesztéssel raknom. A jobb oldal annyira leverve,hogy kívül-belül fel kellett raknom. Ezen kívül,ahogy ki..sztuk belőle a szélesítést,sokkal stabilabb lett az autó!!!!!!!!!!!!!! A szélesítést akkor kell használni,amikor kisebb a felni ET-je és a felni szélesebb. Ekkor ugyanaz a hatás vonal,ha megfelelő méretű a szélesítő! Ezen kívül divatból,jól kinézésből egy faxság és ennek ellenkezőjéről senki nem tud meggyőzni. Cseréltünk még olajat is a váltóban. Persze,hogy a betöltőt kopra húzta valaki. Átalakítottuk és 19-es kulccsal lehet cserélni! Alul szintén ugyanígy. Roland flexe és hegesztőtraffója örökre emlegetni fog ! :-)
Reggel úgy kezdtük,hogy az én autómban tönkre ment az akku. Akkor én kiloptam a Pároméból,no de megjött Boldi és kicserélte az övét a rosszal. Mondván,most akar úgyis venni egyet. Ez meg nyáron lett véve. :-))))))))))))))))))))
KÖSZÖNÖM! Rendezzük!!!
És köszönjük Bról cimbinek,hogy 11-től este kilencig,se család ,se semmi és csak Porsche.
Szia ROW. Ugye, megmondtam, hogy jól fogsz járni ;)!
Szia Gyurma. Köszönöm a sapkákat, bár tényleg ráért volna, viszont, nem tudom, olvastad-e, amit írtam ide előzőleg, szóvalé, mailban küldjed az adatokat!
Kicsit más, de nem akarrok off-olni. Van itt egy Vauxhall izé Opel Corsám (B corsa), mielőtt hazamennék vele, olajat akarok benne cserélni, ebben kérném a tanácsotokat, milyen olajat tegyek bele szerintetek? van már benne vagy 200e km (na jó, annyi nem, de közelebb van hozzá, mint a 100e-hez :P) :D, de a motorjának semmi baja, minden esetre, szerintem vmi 15w40 kéne, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol, illetve a szintetikus, fél szintetikus, ásványi kategóriábal kapcs, melyiket?
Aztán azt nézd még meg, hogy nem szív-e fals levegőt a csatlakozásoknál. Ill ha a karter cső a torlótárcsa mögé van kötve akkor az is tud szívatni, ha kitörik. Ha a torló mögött van akkor kösd át a levegőszűrőházba alul hátul van a helye. a tolró utánit meg vakítsd le. akkor mégegyszer nem kúr át!!!!! :)))))))))))))
előszöris nézd meg nem e csak az előgyújtásszabályzónál a kis cső repedt-e ki. és ha ezt megnézted akkorazt is nézd meg ha megszívod a csövet akkor az alaplap mozdul-e.
Sziasztok! Egy kis tanácsra lenne szükségem. Mostanában azt tapasztalom, hogy erőteljes gyorsításkor (padlógáznál) elkezd rángatni az autó és utána meg mint egy turbós kocsi, kilő. Ha viszont szépen, lassan gyorsítok, nem rángat. Ráadásul ezt nem mindig csinálja, de mostanában már egyre többször. Én a benzinszűrőre tippelnék így első körben. Előre is köszi a válaszokat.
Ma a plázában voltam és beváltottam a 10fontot amit adtál. Mivel én azért 3000-et adtam és most 3400Ft-ot kaptam érte, Úgy gondoltam hogy a fölét azaz a 400Ft-ot kipótoltam még 400Ft-tal és így 800Ft-ért vettem rajta (1db) karácsonyi képeslapot egy gyermekrák alapítványtól. Tulajdonképpen itt ugye nem a képeslap a 800Ft hanem ennyit kérnek érte jelképesen és akkor kapsz is valamit a pénzedért. Mondom egye fene. így remélem jó helyre kerül. Igaz kevés pénz az a 800Ft de aszongyák fillérből lesz a forint!!!!!