Nem tudom, hogy említette-e már valaki, de nekem éjjeli vezetésnél a műszerfal tükröződése a szélvédőn kicsit zavaró. Miért nem lehetett kicsit hosszabbra tervezni a műszerfal fölött lévő műanyag benyúlást. Vagy ez csak nekem tűnt fel, engem zavar?
Ma hazafele jövet kiszámoltam hogy éppen 10253-adszorra váltottam sebességet. S hogy honnan tudom ilyen pontosan ? A pedálba épített "roppant" pontos reminder elkezdett jelezni :(((
Én olyan 20ezer körül néztem összkm-re vetített fogyasztást, az 7,3 volt.
De 6,2 alá akármilyen finoman közlekedek nem tudok menni, vagy talán esetleg 1-2x fordulhatott elo. Most legutóbb Veszprém-Kecskemét-Veszprém útvonalon is a 6,2 fogyit értem el.
Más:
Mi legyen a talival?
Szóba jöhet akkor esetleg Veszprém?
Mondjuk időjárástól függően a jövő hét végén, akkor úgy is lesz sok-sok pihenőnapunk.
Bár a 15napos előrejelzésen nem a legkedvezőbb időt sorsolták ki, de az még változhat.
Meglepő, de bejáratós autóként 7.8-at mutat átlagfogyasztásra... mondjuk nem is tolom neki (nagyon....) mégiscsak bejáratós, vagy nem? Itt olvastam, h vki az átvételt követően nem kímélte a gépet, mondván a gyárban járatták, nem szabad baj legyen, ha egyből élvezi a gép a magas fordulaszámokat, és jobban is ment az autója. 1x már véletlenségiből "kipróbáltam", működik a "válts feljebb ledsor" :) harmadikból véletlenül 2.-ba raktam és nem 4.-be váltottam.... :)
Szokni kell még ezt a kormányváltós dolgot :)
Jah, tegnap fél 3 körül a Váci úti Mekinél egy fekete 5D-t mosás utáni törölgetéssel kényeztette a tulaj, megálltam mellette, váltottunk pár szót és kérdezte, hogy ez új szín e? Galaxy grey metallic a gép. Ez új szín, vagy már régóta elérhető?
Üdv:
Lee
OFF: van 4 db eladó 175/65 R14 felni + gumi(Kleber Krisalp, 2 szezont használt) + gyári Corsa dísztárcsa... tavasszal ellopták amin volt.... hátha vkinek a családban jó lehet, vagy vkinek a vkijének :)
1épként sokan kolbászzsír metálozzák pedig a suzukinak van igazi kolbászzsír metál szín a kínálatában (swift 2 , sx4) ami az én narancsomnál pár árnyalattal sötétebb és annak a színnek több a zsírtartalma is.
PTR-555 kartárst faggattuk egy jó ideje a fényszenzor letakarásáról, ő ugyanis megbuherálta annak idején, aztán elcsendesedett a dolog. Neked sikerült valamit kezdeni vele, vagy most is az eredeti állapotban használod? Nagyon gondolkodom rajta, hogy nekiállok és letakarom valamivel. Esetleg valakinek valami ötlete volna-é???
"Úúútállak benneteket", tegnap elkezdett nyekeregni a fékpedálom.... sztem a párás idő hozta ki a bibit. Jól emléxem, hogy Élesékhez érdemes ezzel menni?
Figyelj... ne sajnáld, szerintem jó áron jutottál hozzá, jó állapotba... és nem lett tőle csúnyább a beltér, biztos vagyok benne. Élvezd, és válts örömmel :)
Zene is megy bele? hát no... hiába, akire rászakadt a bank... kezdek irigykedni lassan :)