Keresés

Részletes keresés

dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24757

Ez még kérdés számodra?

8-)

Lesre futottál rádió frekvenciás!

Előzmény: e_is? (24756)
e_is? Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24756
Te! Lehet, hogy mi tényleg barátok vagyunk? :)
Előzmény: dűzni (24754)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24755

Ez kivételesen találat lenne, de csak arra voltam kíváncsi, hogy figyeltek-e?

8-)

Előzmény: Törölt nick (24753)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24754

Meg kellene várni az orvos álláspontját.

Milyen stádium?Álltalános állapot?Ő mit érez, mit szeretne?

A lényeg az édesapád akarata.Akkor is ha semmi baj, akkor is ha nehéz a helyzet.

Otthon van az édesapád?

Előzmény: Berkac (24748)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24753

Höhö, először megkérdi, milyen versenyszámban indul, aztán meg aszongya, nem verseny ez :-))

Mindenkinek jobbulást!!! Én jól vagyok, apukám viszont pénteken megy prosztata-biopsziára. Reméljük a legjobbakat.

Előzmény: dűzni (24750)
e_is? Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24752
Kedves Berkac!

Először is köszönjük, hogy minket tisztelsz meg bizalmaddal, biztos vagyok benne, hogy hamarosan értékes tanácsokat fogsz kapni.

Én azért nem vagyok igazán kompetens, mert amikor az én Apukámról derült ki, hogy rákos és 2-3 hónapja van hátra, én azt mondtam, hogy mindent kapjon, amit szeretne, de ne erőltessünk semmit.

Mivel továbbra is ez a véleményem, csak annyit tudok mondani: nagyon sajnállak, és nagyon sajnálom Apukádat is, a csontáttétek a legfájdalmasabbak (én így hallottam).

Nehéz időszak vár rátok, sok erőt és kitartást kívánok.

Erzsi
Előzmény: Berkac (24748)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24751
Te pedig jól tudod.A melanóma májban is melanóma, a tüdő áttét agyban is tüdőrák.
Előzmény: e_is? (24749)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24750

Szia!

Nyugi.A melanóma és a Te eseted két különböző dolog.

Ettől függetlenül ilyen mohó azért ne legyél, nem szép tulajdonság.

Egy sima mell nem volt elég?Nem verseny ez!

Remélem jól érzed magad.Most már elég ha virágokat és/vagy betétkönyvet gyűjtessz, nem kemót meg ilyeneket.

Örülök, hogy ilyen kis kitartó vagy, példát mutat nekem is, hogy nem kell annyit nyavajogni, csinálni kell.

A radaros melltartóról kérnék szakmai anyagot továbbképzés céllal (műszaki rajz, eset leírás, használati útmutató, példák, fotók).

A rádió frekvenciásnak mi az álláspontja?

8-)

Előzmény: the66 (24747)
e_is? Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24749
Szerintem, nem csak hit kérdése hanem így is van (drkbk most éppen rendel, tehát ez szigorúan az én véleményem), az áttétekben ugyanolyan sejttípus van, mint a primer daganatban. Úgyhogy szerintem jól hiszed :)
Előzmény: the66 (24747)
Berkac Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24748
Sziasztok!

Egy kis bátorítást,segítséget kérnék, nagyon el vagyok keseredve. Apukámról van szó. Több mint két éve derült ki tüdőrákja, csontáttéttel. Túlvan két kemón és most jött a lelet progresszív növekedés stb..
Orvosra várunk, hogyan tovább, de valószínű nem lesz kemó.
Mostanában egyre fáradékonyabb, fájdalmai erősödtek és étvágya nagyon nincs. Ehhez társult szerintem depresszió is. Próbálom kimozdítani belőle. Nálam van 1 hetet. Talán ez segít kicsit.
Van valami tanácsotok,mivel lehetne kis étvágyat csinálni? Korábban szedett ezt azt (Culevit, AveMar, Aktiv vitamintabletta, C vitamin) , most viszont mindennel leállt. Úgy érzem feladta:(, de szeretnék neki segíteni. Valamit csak kéne szednie! Mit ajánlotok? Ki mit szed, miben hisz? Köszönöm
the66 Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24747

Mellel kezdtem, aztán mind jött, ami a felsorolásodban olvasható, érbetörés, nyirokcsomók rendben, háromhavonta Ct-UH, és az ötödik évben mind egyszerre.

Mostanra eltávolították mind az ötöt, + két ciklus kemón vagyok túl, várom a PET-et.

Szerintem a májrák és a májon lévő áttét között különbség van, én legalábbis ezt akarom hinni :)) 

Előzmény: dűzni (24746)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24746

Kedves the66!

milyen versenyszámban indulsz?

Előzmény: the66 (24737)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24745

Szia érdekes tekintetű!

Én 3 éve tettem le a cigit.

Az öcsém szerint nagyon veszélyes dolgokat csináltam, és tessék mi lett az eredménye!  8-)

Előzmény: e_is? (24740)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24744

Kedves Lyányok!

A lányomnak semmi baja, csak tekintettel a féleszű felmenőire megnézettem az anyajegyeit.Nem kell megúsznia semmit, teljesen rendben van.

A mentolos víz persze már más téma, már a múltkor is kérdeztem, hogy sör ízesítésű változat is van-e?Sajnos nem volt.Lehet, hogy azért fizettem is volna.

A máj áttét kérdése.

Valamit valszeg rosszul fogalmaztam meg.Nincs áttétem, remélem nem is lesz.

A melanóma esetén a nyirokcsomók után a máj, tüdő és agy a legnépszerűbb terület.Mivel nálam felmerült a vérérbetörés gyanúja, a nyirok csomóim nem érintettek, ezért nyilván ezzel számolnak a dokik. Én nem számolok mert csak kettőig tudok.Én ezt a szakmai hiányosságot nem alvással kompenzálom.

Máj áttét esetén még viszonylag sok alternatív lehetőség van (javas asszony, ráolvasás, sárkány ellen sárkányfű stb.), de a daganat területén működő orvos tudomány sajnos itt felteszi a kezét (kivéve az a 2,3 %-os gyógyulás, ami arra jó, hogy ne kelljen azt mondani:tuti dobsz egy hátast.)

A lényeg: Ne legyen áttét.Melanóma esetén semmi.

Szerintem nekem nem lesz, mert még egy Ferdinánd hidat nem szeretnék bevállalni.

8-)

Fájnak a comb izmaim reggel óta.Nem tudom, hogy a kicsivel való foci vagy interferon miatt.Most kénytelen leszek itt ülni.

8-)

the66 Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24743
Valahogy én is így vagyok ezzel.  A 2004-es évem ráment, aztán négy év szünet. Most ez az évem is ráment - bár ez sokkal húzósabb volt az öt áttéttel.  Én is többször mondogattam ezt, hogy kiegyeznék még ezzel az ötéves tervekkel is, de azt mondják, az valósul meg, amit mondogatunk... így leálltam ezzel mostanában :))   
Előzmény: e_is? (24740)
yaminka Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24742

anyanak es a noveremnek is ilyen nyeles szintelen vagy fekete szemolcsei vannak... rohogtem jokat mikor mentek rendszeresen leszedetni, h nem orokoltem hehe...

erre mit ad isten... a hasamon a nyakamon, a mellem allat ahol mindig leszakitom a melltartoval... most mondtak meg, h nekik is a terhesseg alatt jottek elo eloszor...:DD szivas:D jarhatok en is veluk...

erre mit almodok? olyan szep erett pikkelysomoreim voltak a karomon, hogy tankonyvi peldanak illett volna... mind a kettojuknek van... vajon ez mikor fog kijonni rajtam?? egyaltalan szabad hinni az almoknak? ha anya nem almodja, h mellrakja van es nem megy el meg aznap dokihoz, most hol lennenk?

egyebkent az anyajegyeknek is van elonyuk... gyerkocot meg lehet tanitani szamolni rajtuk:DDD

e-is! amig szivni birsz az azt jelenti, h levegot is kapsz:D lehurrogas helyett always look on the bright side of life:P

nekem is kell radaros (?) melltarto!! az milyen?:D

Előzmény: almirena (24738)
drkbk Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24741
No de kérem, ingyé' issza az egy liter mentolos cuccot, amikor már a vizet se kapja meg 100 Ft alatt és még sír! Nem jó ennek a népnek semmise;) Lányodnak még idejében elkapjátok a dolgokat, mert tudjátok mire kell figyelni. Hajrá!
Előzmény: dűzni (24735)
e_is? Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24740
Kedves Mindenki!

Múlt heti kórházi tartózkodásom során a szomszéd szobában kemózgató sorstársnőnkkel jártam ki cigizni. (Felhördülést kéretik elfojtani :).

Szóval: Ő 15 éve csinálja, most van a negyedik meneten, vagyis, hogy mindenki értse, most negyedik alkalommal lett kopasz. (Egyébként azt mondta, a kezelés után úgy két hónappal kezd mindig nőni a haja).

Tehát én is azt mondtam magamnak: még ezzel is kiegyezem, 5-6 évenként el lehet viselni, ha közben tünetmentes az ember.

Ennélfogva, reményt bitte nem elveszíteni, akár reszelünk közben, akár nem :) arccal a (vasút... helyett) a hosszabb élet felé!

UFF! Én beszéltem :)

e

Előzmény: the66 (24739)
the66 Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24739

Mióta írtam ezen agyalok és rájöttem, én is éppen ezt gondoltam, amikor kiderült.

De azóta annyi minden történt, hogy még hiszem is, hogy meggyógyulok. :) 

Előzmény: the66 (24737)
almirena Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24738
anno az én nyolcéves  lányomnak azt mondta Verebélyi doktor egy ilyen festékes szemölcsre (melltartó vonalban), hogy várjunk vele, hátha nagylány korában már radaros melltartó lesz a divat...
the66 Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24737

Most ez a májáttétes reszelés komoly???

Azt hittem, megúsztam..... de most tényleg így gondolod?

e_is? Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24736
Én Hősöm!

A májdaganat sem reszelés még. :)

Nyugi, azt is kibekkeljük Veled. 8-)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24735

Na szisztok Lyányok!

Megjöttem.

Vettek vért, meg ilyenek.Én meg adtam, ingyen van.

8-)

Megnézték a lányomat, minden Ok.(egy anyajegyet viszont majd le kell venni valamikor, biztos ami biztos.)

Sorban álltam-ültem, közben vígasztaltam egy idősebb hölgyet, nagyon el volt kenődve.(Csókakőről jött, 2 éve műtötték már melldaganattal, most lehet, hogy kiújult neki. Szegény nagyon egyedül volt és félt.)

Remélem jobb hangulatban van.

Én mindent elkövettem!8-)

Megkérdeztem finoman és árnyaltan a szokott stílusomban, hogy mi a fészkes fenének kell havonta vérvételre,szűrésre járnom + 3 havonta CT és MR-re, ha megelőzni úgysem tudják a kórt, ha viszont máj áttétem van akkor meg úgyis reszeltek.

Kifogástalan és teljesen logikus választ kaptam.Ezért elfogadom.

A válasz: CSAK.

Ezt nem egy logikus nő orvos mondta, hanem egy jóállásáú nagydarab onkológus férfi.

Na mindegy.Csak az Ő kezeibe ne kerüljek, inkább jövök havonta.

8-)

e_is? Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24734
Képzeljétek, ezt az e-mailt kaptam az eskuvoi1x1-es postafiókomra:

Kedves Erzsi!

Esküvőnk szervezésének elején járok, az oldalad rengeteg hasznos információt adott számomra, amit ezúton szeretnék megköszönni és ismeretlenül is jobbulást kívánok!

Üdvözlettel,
(a nevét nem írom ide, diszkrétségből:)

Nagyon jól esett :)
yaminka Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24733

kerned sem kell, megkapod:D menj el vasarolni a kislanyoddal es a paroddal:D bár nem ingyenes, de minel tobbe kerul, annal tutibb a hatas:DDD

Előzmény: dűzni (24731)
Lerej Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24732

Hajrá, Dűzni! És ne izgulj!

(A múltkor a párom azt a szót ejtette ki a száján, hogy "dűzni". Egészen felvidultam, mert ezt a szót már én is ismerem... :)))

Előzmény: dűzni (24731)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24731

Ha lehet választani, akkor inkább nőket kérek ingyenes adrenalin szint emelésre!

8-)

Na indulok.Lassan nem marad vérem se.

Előzmény: yaminka (24730)
yaminka Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24730

ugyanmar!:) en hetek ota nem birok aludni:D es gyomorgorcs szinten van mert a babaszoba meg ugy all hogy oda gyereket nem lehet...., meg atmentem olvaso uzemmodba, ejjel-nappal tanulok, kozeleg a vizsgak es a szigo idopontja, de azert (meg)vagyok:)

e-is! eddig olyan jol csinaltal mindent, h mar fel labon is kibirod az utolso eresztest!:)

nekem mar csak 45 nap van hatra... es meg egy tali sem artana:) van kedvetek hozza?:)

duzni! ne csak a kislanyod vidd:) hanem mindenkit, jo kis csaladi program:D remelem semmit nem talalnak! de azert az adrenalin szinted az egekben lesz gondolom... (gondolj bele, mas fizet extrem stressz helyzetekert, neked meg 'ingyen' van:D)

Előzmény: dűzni (24729)
dűzni Creative Commons License 2008.10.14 0 0 24729

Na ma a vicces dűzni is megy a gyomorszorítóba (vizit).Már tegnap sem tudtam aludni.

Azon gondolkodom, hogy ennek (szűrés) az én esetemben mi értelme van?

Nem tudom.A gyomorgörcs viszont stabilan bejön.

8-)

Remélem ma is sütni fog a nap.Viszem magammal a lányom is, megnézetem az Ő anyajegyeit is.

ny63 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 24728
E_is?
Koncentrálj a regresszióra, mert most minden más mellékes. Klassz csaj vagy, és - ahogy Tánya mondja - már féllábon is! És ilyen segítséggel, mint a lányod...? Nyert ügyed van!

Mindenkinek:-)***
Előzmény: drkbk (24726)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!