Egy kis segítség kellene. Kőfelverődést javítottam a kocsin és csak pár órával később vettem észre, hogy pár csepp festék oda is jutott ahová én nem akartam. A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám ezt a legkíméletesebben eltávolítani?
Tulajdonképp, egy esedékessé váló felújítás során ez NEM nagy plussz költség. -Így akartam írni. - Mekkora felületet? Pl. komplett kaszni. Nem telibe, ezt fogadd el.
A robbanási határérték 20% alatt maradjon! Egy átlagos fényezőfülkében 18-20.000 3m/óra légszállítás szükséges! Ez az érték egy 25-28 m2-es fülkére értendő!
Hát nagyon sok időbe tellett mire elfogadható felületet tudtam szórni mind műanyagon, mind karosszérián, de talán megérte. Volt, hogy többször is vissza kellett csiszolni a felületet. Gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás....
AZ lenne a kérdésem, hogy fényező helyiségben kb. mekkora légfelesleg szükséges?
És inkább az alsó régiókban kerüljön kialakításra azű levegő elvezetés?
Szevasztok fényező szakik!! Tegnap lefújtam a Fiatom motorháztetejét, j.e sárvédőjét fehérrel(210) Kicsit szemetes lett, ezt szeretném eltűntetni belőle. Olvastam hogy ki lehet belőle csiszolni. Hogy kezdjek neki A-Z-ig??? Hogyan csiszoljam, milyen papírral??? Milyen polírral hozzam vissza a fényét???? 3M, Farecla polírrendszerből van egy csomó fajta, melyik polírrendszert vegyem A-Z-ig hogy szép legyen????
SZiasztok! lenne pár kérdésem polírozással kapcsolatban...tudom ez fényező topic de ide jobban tartozik.motoron az idomok elég narancsosak lettek(metál) és ugy gondoltam meg csiszolom 2000es papírral és kézzel polírozom g3as anyaggal majd turtle wax metál polírozóval kifényesítem..ez szerintetek bevállik vagy más anygot tud vki ajánlani? előre is köszönöm a választ
Üdvözletem, Megkérdezhetem, hogy te mekkora felületeket szórsz vele? A rozsdát belátható időn belül eltávolítja? Egy normál kocsiajtó méretű felület szórása kb mennyi időt vesz igénybe? Bár gondolom ezeket befolyásolja a szórópisztoly is. Azért kérdezgetek ennyit, mivel most tudnék venni egy ilyen készüléket barátságos áron, de csak akkor érné meg, ha tényleg tudom használni.
18 köbméter/óra. Nem 6-7 báron. Én is ilyennel homokfúvok. Pontosabban fémszemcseszórok. Az 5 bart tartja. De a lehető legkisebbre kalibráltam a fúvókát. Nekem a régi szelepekkelés hengerfejjel van. Az újabbakkal közel 50% hatásfok növkedés érhető el. KB 40 ezer forintos tétel a két hengerre. Tulajdonképp, egy esedékessé váló felújítás során ez nagy plussz költség. A debreceniek pontosan tudnak mindent. És postán másnapra küldik a megrendelést.
Sziasztok, homokszórással kapcsolatban érdeklődnék.
Defém V2 160l-es, 5.5kw-os kompresszorról kérdezném, hogy mekkora a levegőszállítása 6-7bar-on? Az általam neten talált értékek elég széles skálán mozogtak. Ha jól tudom legalább 600lperc kellene, hogy folyamatosan mehessen a homokszórás. Kiváncsi volnék, hogy lehet-e ezt használni karosszériaelemek festék és rozsdátlanítására.
Sziasztok, kívül-belül rozsdás lengőkarral mit lehet kezdeni, ha muszály megmenteni? Még nincs annyira elvékonyodva, hogy eltörjön, de hamarosan eltörhet. Homokfúvás meg szinter sajnos nem megy, mivel a belsejét sehogy nem lehet elérni a lyukakon. Próbáljam meg homokfúvni azokon a kis lyukakon, aztán áztassam passziválószerbe, majd egy bödön alvázvédőbe?
A tulaj ragaszkodik hozzá. Letérdelt a német teszteknek, miszerint a 2 golf generációt ilyennel látták el és valóban eredményes, amint mára már bebizonyosodott.
Pisztoly ugyanott vehető. Hidegen meg se próbáld! Az elkövetkező idő hőmérséklete sem igazán kedvező. A legjobb nyári hőségben, forró kasznin végezni. És megbízható levegőforrással...:-)
Szia Zsiga!:)) Nem a szilikontól lehet véletlenül? Mármint szoktál ilyen szilikontartalmú autóápoló-szereket használni? Turtle wax, meg ilyesmi. Talán azért nem tapad meg rajta megfelelően a javítószín. Megpróbálnám alaposan áttörölni a festendő felületet, és környékét nitrohígítóval, az leszedi a szilikont, viaszokat, ugyanúgy, mint a szilikon-eltávolító szerek. Aztán valami nagyon finom, mondjuk 1200-as csiszolópapírral kicsit megcsiszolnám a javítandó részt, hogy legyen mire tapadnia a festéknek. És utána bekenni a javítószínnel. Vagy kicsit zsíros-olajgőzös lehet a felület, szintén nitrohígítóval áttörölni. Egy próbát mindenesetre megér.