Ez jó hír, köszi, Strobo! Hát persze, hogy senki sem siet... Bezzeg ha mi tartoznánk valahová... :/ Nem baj, már megszoktam, hogy tartoznak nekem, az elmúlt 4 év mellé az a pár hónap már igazán nem számít... ;)
Kedves Sorstársak! Ma beszéltem a felszámolónkkal, és tájékoztatott hogy immár elhárult minden akadály a maradék 1/4 rész kifizetése elől. (Elutasították az egyéb követeléseket, a számlán lévő összeg felszabadítható, felszabadult.) Persze mindenféle jogi - hivatali procedúra miatt ez nem a jövő héten történik meg, inkább valamikor október, november tájékán. Lehet az összeggel kalkulálni! :)
Tuti... Már csak a maradék 1/4 rész, amire várunk. De már ez is nagyon gyönyörű, hogy a 3/4-ét kifizették! Nagyon szerencsések vagyunk, azért azt lássuk be!
Mit hallok? nem hiszem el...írd le még egyszer....!!!!!!!!! Akkor hívom hétfőn a felszámolót... Hátha a mi részünk is megvan..!!! KÖSZI A HÍREKET Kiugrok a bőrömből.....de ugye ez tuti?
Részben, a járandóságunk 3/4-ét. A 0-hoz képest nagyon jó, sőt... Várjuk a maradék 1/4-et. Most hirtelen nem tudom mikor esedékes, de remélem arra sem kell sokat várnunk már.
Végső megoldásként az is tervben van, de most előbb megpróbálkozunk egy üzleti lehetőséggel, Elég vacakul állunk anyagilag, így muszáj változtatni az életünkön. ;) Ez egy természetesen legális megoldás (:)), ha érdekel, akkor bővebben is tudok írni róla, de azt már inkább ne ide, ne offoljuk szét a topikot :), hanem innen tudunk levelezni: boribakter(kukac)freemail(pont)hu
Ez az utolsó mondat nagyon rejtélyesnek hangzik! Megosztod velem?nagyon felcsigáztál vajon mit lehet kezdeni ezzel a Magyar .országi szituval.Csak nem le akartok lépni?
Ezzel viszont egyetértek ... Nálunk is tervbe volt.
"Milyen papírokat kell ehhez össze szedni,hogy komolyan vegyék az embert?"
Minimum valami lehallgatási ügy. :)))) Bocsi, én ezen már tényleg csak kacarászni tudok (azt hiszem, ha nagyon belepistulnék, belebolondulnék.) Ugyanis ha EZEKen múlna, nekünk soha a büdös életben nem lenne lakásunk, nemhogy jövőre, nyugdíjas éveinkre sem... Most éppen azon vagyunk a párommal, hogy ne EZEKen múljon.
Muhaha, bocsi :))) A maffia már megkezdte működését :D XD Na, komolyan, bocsi, megpróbálom megint belinkelni, én is úgy kaptam, tegnap még működött, ma már nem... ...Na, a linket se találom :@...
Hát ez várható volt. Ez az egész már régen másról szól, mint pénzek felosztásáról - meg vagyok győződve, hogy egy elég mély és magas (melyik melyik) pénzmosási botrányba csöppentünk, ahol csak kishalak vagyunk... Lehet, paranoia, de nekem egyre inkább kelzd megvilágosodni a dolog, hogy erről van szó... Ebben az országban nincs igazság, vagyis egészen pontosan NEKÜNK nincs igazság, ahhoz több ismerősnek, több péznek és nagyobb befolyásnak kellene lennie a kezünkben. Ilyen ez az ország. ...Csak kapjam a kezem közé a pénzem, már itt sem vagyok. De lehet, meg sem várom..........
Hallottátok,hogy a Plan 60 Kft.kifogást emelt a folyószámlán lévő pénz szétosztásáról? Persze bírósági úton. Kész vagyok! Ennek soha nem lesz már vége?Így nem lesz meg karácsonyra ..ha így haladunk.. ,,mint a csiga... Meg kaptátok a levelet amit küldött a H.A. a felszámoló cégtől? 100Milláért adták el a telket,akkor milyen költségre ment el az a pár millió amivel kevesebb kerül a felosztásra. Oké,hogy ügyvédi kltség meg postázási költség meg munkadíj meg....meg...meg...mi? A lényegről már elfeledkeznek lassan...Több lesz a kltség,mint a mi várandóságunk lassan.... Fel vagyok háborodva!!!
Na, hát nem unatkozunk, látom... Kíváncsi leszek, akkor most, hogy valami k*cs*g megfellebbezte a bírói végzést, mikor és főleg mennyi lesz a kifizetés. Környezetem reménykedik, hogy talán a vételár fedezi a vevői kárigényt, de nem tudom. Szkeptikus vagyok. :/ (Hiszem, ha kézhez kapom-effektus)
Phuh! o.O Sajnálom!!! Remélem, sikerült valami jobba belefognotok azóta, és nem rekedtetek meg, mint mi!...Igazság szerint már nem emlékszem, hogy itt hogyan maradtak ki ezek a közműszolgáltatók, de mi is pórul jártunk volna, ha ők állnak előttünk a sorban... Hála Istennek, elvileg nem állnak már előttünk a sorban, így úgy néz ki, mindenki kártérítése 90-95%-ban kielégíttetik.
Értem. Azért kérdeztem mert nálunk is becsödölt 2005 ben az építtető (Kőris Udvarház) és a felszámolás után előbb a Bnakot, majd az ELMŰ, stb lett kielégítve és mire utolsó sorban a lakók jöttek volna, mondták, hogy sajnos nem maradt....
Igen. A karácsony szerintem azért van, mert a szerkesztő-riporternő a felszámolótól kapott információkat, tehát nagyon valószínű, hogy az időpont reális. Azért az is valami, nem? Bár már én is látnám a pénzt, mert már költöznénk el a csudába. Bár imádunk itt lakni, ahol lakunk, de már nagyon szűk a hely, meg ez albérlet is... XD
Láttátok a híradót? Az Rtl foglalkozott a fel nem épült társasházzal. Ők azt mondták karácsonyra kapjuk vissza a pénzünket.Én bízom benne,hogy nem húzódik el addig....
Illetve pontosítok... töredékrész maradt meg a pénzből az óvadéki számlán, amiről a zárolást a bíróság most nyitotta fel. Ez a töredékrész plusz a vevő által kifizetett pénz fog szétosztatni a hitelezők és a károsultak között.
A cégnek nincs, ugyanis azt felszámolták, viszont a felszámoló felkarolásában eladtuk a telket... A vevő fizet... Mennem kell, a legkisebb szocpoligénylőm növeszti az élelmezéséhez szükséges csontozatot... o.O