Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 218
Hahó, remélem, még mindig úgy néz ki, hogy megkapjuk az '/4 maradványt, ugye? :D
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.11 0 0 217
Ez jó hír, köszi, Strobo!
Hát persze, hogy senki sem siet... Bezzeg ha mi tartoznánk valahová... :/
Nem baj, már megszoktam, hogy tartoznak nekem, az elmúlt 4 év mellé az a pár hónap már igazán nem számít... ;)
Előzmény: strobo (216)
strobo Creative Commons License 2009.06.17 0 0 216
Kedves Sorstársak! Ma beszéltem a felszámolónkkal, és tájékoztatott hogy immár elhárult minden akadály a maradék 1/4 rész kifizetése elől. (Elutasították az egyéb követeléseket, a számlán lévő összeg felszabadítható, felszabadult.) Persze mindenféle jogi - hivatali procedúra miatt ez nem a jövő héten történik meg, inkább valamikor október, november tájékán. Lehet az összeggel kalkulálni! :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.03 0 0 215
Tuti...
Már csak a maradék 1/4 rész, amire várunk. De már ez is nagyon gyönyörű, hogy a 3/4-ét kifizették! Nagyon szerencsések vagyunk, azért azt lássuk be!
Előzmény: anibroker (214)
anibroker Creative Commons License 2009.02.28 0 0 214
Helló,helló....!

Mit hallok? nem hiszem el...írd le még egyszer....!!!!!!!!!
Akkor hívom hétfőn a felszámolót...
Hátha a mi részünk is megvan..!!!
KÖSZI A HÍREKET
Kiugrok a bőrömből.....de ugye ez tuti?
strobo Creative Commons License 2009.02.25 0 0 213

Helló!

Van fejlemény, a felszámoló kifizetett minket.

Részben, a járandóságunk 3/4-ét. A 0-hoz képest nagyon jó, sőt... Várjuk a maradék 1/4-et. Most hirtelen nem tudom mikor esedékes, de remélem arra sem kell sokat várnunk már.

Tehát közeledik a relatív "happy end" :)

Előzmény: Jackopower (212)
Jackopower Creative Commons License 2009.02.14 0 0 212
Fejlemény?
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 211
Na, belépett az APEH is az össznépi játékba... :<
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.12 0 0 210
Végső megoldásként az is tervben van, de most előbb megpróbálkozunk egy üzleti lehetőséggel, Elég vacakul állunk anyagilag, így muszáj változtatni az életünkön. ;) Ez egy természetesen legális megoldás (:)), ha érdekel, akkor bővebben is tudok írni róla, de azt már inkább ne ide, ne offoljuk szét a topikot :), hanem innen tudunk levelezni: boribakter(kukac)freemail(pont)hu
Előzmény: anibroker (209)
anibroker Creative Commons License 2008.10.11 0 0 209
Ez az utolsó mondat nagyon rejtélyesnek hangzik!
Megosztod velem?nagyon felcsigáztál vajon mit lehet kezdeni ezzel a Magyar .országi szituval.Csak nem le akartok lépni?

Ezzel viszont egyetértek ...
Nálunk is tervbe volt.
Előzmény: Törölt nick (208)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.11 0 0 208
"Milyen papírokat kell ehhez össze szedni,hogy komolyan vegyék az embert?"

Minimum valami lehallgatási ügy. :))))
Bocsi, én ezen már tényleg csak kacarászni tudok (azt hiszem, ha nagyon belepistulnék, belebolondulnék.)
Ugyanis ha EZEKen múlna, nekünk soha a büdös életben nem lenne lakásunk, nemhogy jövőre, nyugdíjas éveinkre sem...
Most éppen azon vagyunk a párommal, hogy ne EZEKen múljon.
Előzmény: anibroker (206)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.10 0 0 207
Nem. Egyértelmű, hogy nem látom viszont. Velem kétszer akarták kifizettetni az illetéket.
Előzmény: anibroker (206)
anibroker Creative Commons License 2008.10.08 0 0 206
Sziasztok!

Kérdezném,hogy ti is gondolom fizettetek illetéket a fővárosi illeték hivatalnak.
A fel nem épült ingatlanra.

Én kérvényeztem,hogy fizessék vissza a jogtalanul befizettetett illetéket.
Hát persze,hogy elutasították.Indokolva,hogy nem tudom bizonyítani...

Felháborító! Ti próbálkoztatok ez összeg vissza igénylésével:?
Milyen papírokat kell ehhez össze szedni,hogy komolyan vegyék az embert?

Persze telefonon nem tudok elérni senkit.

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 205
Szívesen! Én már ott tartok, hogy könyvet írok belőle. Esküszöm... A bevételt a bestzellerből szétosztjuk!!!
anibroker Creative Commons License 2008.10.06 0 0 204
Köszi az infót!
Gondolom ismerős mindenkinek a szitu!! kész vagyok!!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 203
Bocsi! Ez már a jó link, előzőt én szúrtam el, kétszer volt benne a http, azért nem találtátok:

Plan60 itt is...
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 202
Muhaha, bocsi :))) A maffia már megkezdte működését :D XD
Na, komolyan, bocsi, megpróbálom megint belinkelni, én is úgy kaptam, tegnap még működött, ma már nem...
...Na, a linket se találom :@...
Jackopower Creative Commons License 2008.10.05 0 0 201
Azt írja ki: Probléma az oldal betöltésével....
Előzmény: Törölt nick (200)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.05 0 0 200
Ezt a linket érdemes megnézni:
Plan60 itt is...
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.05 0 0 199
Hát ez várható volt. Ez az egész már régen másról szól, mint pénzek felosztásáról - meg vagyok győződve, hogy egy elég mély és magas (melyik melyik) pénzmosási botrányba csöppentünk, ahol csak kishalak vagyunk... Lehet, paranoia, de nekem egyre inkább kelzd megvilágosodni a dolog, hogy erről van szó... Ebben az országban nincs igazság, vagyis egészen pontosan NEKÜNK nincs igazság, ahhoz több ismerősnek, több péznek és nagyobb befolyásnak kellene lennie a kezünkben. Ilyen ez az ország. ...Csak kapjam a kezem közé a pénzem, már itt sem vagyok. De lehet, meg sem várom..........
anibroker Creative Commons License 2008.10.02 0 0 198
Sziasztok!

Hallottátok,hogy a Plan 60 Kft.kifogást emelt a folyószámlán lévő pénz szétosztásáról?
Persze bírósági úton.
Kész vagyok!
Ennek soha nem lesz már vége?Így nem lesz meg karácsonyra ..ha így haladunk..
,,mint a csiga...
Meg kaptátok a levelet amit küldött a H.A. a felszámoló cégtől?
100Milláért adták el a telket,akkor milyen költségre ment el az a pár millió amivel kevesebb kerül a felosztásra.
Oké,hogy ügyvédi kltség meg postázási költség meg munkadíj meg....meg...meg...mi?
A lényegről már elfeledkeznek lassan...Több lesz a kltség,mint a mi várandóságunk lassan....
Fel vagyok háborodva!!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.26 0 0 197
Na, hát nem unatkozunk, látom... Kíváncsi leszek, akkor most, hogy valami k*cs*g megfellebbezte a bírói végzést, mikor és főleg mennyi lesz a kifizetés. Környezetem reménykedik, hogy talán a vételár fedezi a vevői kárigényt, de nem tudom. Szkeptikus vagyok. :/ (Hiszem, ha kézhez kapom-effektus)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.25 0 0 196
Na! Hát ez is valami, kérem szépen ;) Szép karácsonyi ajándék lesz, mondom én :)))
Előzmény: kisnoah (195)
kisnoah Creative Commons License 2008.08.23 0 0 195

Sziasztok!

Most már valóban csak türelem kérdése, hogy a követelésünkhöz jussunk. (Pontosabban annak kb. 90%-ához.)

Akit érdekel az RTL anyaga, elolvashatja itt: http://www.rtlhirek.hu/cikk/209341

Üdv!

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 194
Phuh! o.O Sajnálom!!! Remélem, sikerült valami jobba belefognotok azóta, és nem rekedtetek meg, mint mi!...Igazság szerint már nem emlékszem, hogy itt hogyan maradtak ki ezek a közműszolgáltatók, de mi is pórul jártunk volna, ha ők állnak előttünk a sorban... Hála Istennek, elvileg nem állnak már előttünk a sorban, így úgy néz ki, mindenki kártérítése 90-95%-ban kielégíttetik.
Előzmény: Jackopower (193)
Jackopower Creative Commons License 2008.08.18 0 0 193
Értem. Azért kérdeztem mert nálunk is becsödölt 2005 ben az építtető (Kőris Udvarház) és a felszámolás után előbb a Bnakot, majd az ELMŰ, stb lett kielégítve és mire utolsó sorban a lakók jöttek volna, mondták, hogy sajnos nem maradt....
Előzmény: Törölt nick (190)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 192
Igen. A karácsony szerintem azért van, mert a szerkesztő-riporternő a felszámolótól kapott információkat, tehát nagyon valószínű, hogy az időpont reális. Azért az is valami, nem? Bár már én is látnám a pénzt, mert már költöznénk el a csudába. Bár imádunk itt lakni, ahol lakunk, de már nagyon szűk a hely, meg ez albérlet is... XD
Előzmény: anibroker (191)
anibroker Creative Commons License 2008.08.18 0 0 191
Sziasztok!

Láttátok a híradót?
Az Rtl foglalkozott a fel nem épült társasházzal. Ők azt mondták karácsonyra kapjuk vissza a pénzünket.Én bízom benne,hogy nem húzódik el addig....
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.12 0 0 190
Illetve pontosítok... töredékrész maradt meg a pénzből az óvadéki számlán, amiről a zárolást a bíróság most nyitotta fel. Ez a töredékrész plusz a vevő által kifizetett pénz fog szétosztatni a hitelezők és a károsultak között.
Előzmény: Jackopower (188)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.12 0 0 189
A cégnek nincs, ugyanis azt felszámolták, viszont a felszámoló felkarolásában eladtuk a telket... A vevő fizet... Mennem kell, a legkisebb szocpoligénylőm növeszti az élelmezéséhez szükséges csontozatot... o.O
Előzmény: Jackopower (188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!