Hát akkor Nokiant válassz. De nekem szárazon nem volt semmi különös bajom vele, kicsit csúszkált és mászott, hóban teljesen jó volt, nagy vízben nem próbáltam.
Ellenpélda. Nekem is volt MP 58. Hóban jó volt, csak kevés nap fedi az aszfaltot hó. Száraz aszfalton ha egy kicsit hajtva volt, hamar pépes lett, csúszkált, vizes burkolaton szerintem életveszélyes volt, alig volt tapadása. A kaput az tette be, amikor a Mecsekben Én a belső íven csúszkáltam a Matadorokkal, miközben kívülről többen körbeautóztak láthatóan sokkal jobb tapadással. Na azokat a gumikat sem használtam el, mentek az autómról.
Mp58 van nekem is egyik autómon, ismerős is használja kisebb kategóriában, szerintem kifejezetten jó téligumi, persze nem csúcskategória, de nagyon jó vételnek tartom.
Alapvetően ez természetes dolog. Nincs is baj vele. Én is sokat sármosodtam az elmult 8 év alatt.:D
De azzal már igen, hogy nincs annyi önkritikája, hogy beszédhibával nem ülök ki egy ország elé, pláne olyan igényes közönség elé, aki a jazzt szereti. Mert ott ezek a "zajok" igencsak felerősödnek....
Amúgy természetesen ebben igazad is van, csak utóbbi hölgyek (bár 21 évesen sem tették) 29 évesen már nem gondolják hogy még mindig ők a legszebbek, és teszik közszemlére a "bájaikat". Amúgy azért vannak 29 éves modellek, nem kevesen, akik nem változtak ekkorát. Na mindegy, asszem erősen offtopic a téma, és amúgy is ízlésről nem nagyon van értelme vitatkozni :) (ahogy Vittorio Gassman mondotta sameszának a Belfegor a Pokolból c filmben: már csak azért sem, mert neked az nincsen :P :))))))
Amikor majd tudsz 100-al menni,(?) akkor az csak 97 lesz. Nagy baj?
Komolyabb autón már valóban gond lenne ilyen mértékű eltérés. Ez a kis autó csak fürgébb lesz tőle.
Pl. Suzuki Swift a Miautónk. Gyári méret 155/70R13. Próbáltuk saját autóval és télen a 165/80R13 mérettel volt a legjobb. Pedig ez már 47 mm, 8,6% eltérés.