Igen, ez kicsit vicces, de az oroszoknál is ugyanolyan nehéz vagy talán nehezebb megszerezni egy amcsi vízumot, mint nálunk és gondolom így utolsó pillanatban (2 hét múlva lesz), ez tűnt a legcélravezetőbb megoldásnak.
Úgy néz ki, hogy a Skate America-tól visszalépett Andrei, ha minden igaz (bár ez még csak pletyi), akkor Sasha Uspenski utazik helyette, mert neki van még érvényes vízuma.
A fene egye meg! Már megint rossz hírt kell hoznom:( Andrei megsérült egy tripla flip ugrása közben, az első diagnózis szerint szalag szakadása lehet. A doki azt mondta neki, hogy 2 hét múlva újra edzhet. Ezek szerint szerencsére annyira nem súlyos, de semmiképpen sem jó előjel a Skate America-ra:(
Hivatalos Andrei, sem lesz ott Oberstdorfban. A szabad után beszéltek vele és azt mondta, hogy semmi különösebb baja sincsen, nem beteg, nem sérült. Ahogy mondta ez tipikusan az a nap volt, amikor semmi nem sikerült, ráadásul a versenyt délelőtt 11-kor rendezték.
Szomorú vagyok! :( Szegény, olyan szerencsétlen mostanában, most már évek óta nem jön neki össze semmi:( Remélem ez a rossz szezon-kezdet nem nyomja majd rá a szezon többi részére is a bélyegét!
Sajnos nem sikerült Andrei-nek megőriznie a 2. helyet:(
1. Vladimir Uspenskiy (SP - 1, LP - 1) 208,6 2. Ivan Tretyakov (3,2) 174,54 3. Andrei Griazev (2,4) 167,74 4. Vladislav Sezganov (4,3) 165,35 5. Roman Usatov (5,5) 132,08 6. Timofei Obleyukhov (6,7) 115,64 7. Alexander Zaboyev (7,6) 110,94
Azt írták, hogy elég rosszul korizott, mondjuk, ez látszik is a pontjain, nagyon lassú volt. Arra gondolnak, hogy vagy valami gond lehetett a jéggel, vagy esetleg beteg, vagy sérülés. Egyelőre többet nem tudok. Viszont így nem valószínű, hogy a hétvégén mehet Oberstdorfba...
Hihetetlen, van némi hírem Andrei-ről. Mostanában elég jól megy neki a korcsolyázás, élvezi is. Tegnap repült Samarába, ahol csütörtöktől Russian Cup-ot rendeznek, ha ott is jól korcsolyázik, akkor mehet majd Oberstdorfba. Szorítsatok Andrei-nek!!!:)))
Én is benne vagyok a taliban! Mindenképpen!:) Hátha hárman együtt majd jó kis telepatikus energiákat is tudunk küldeni Andrejnek, hogy idén megint kijusson az eb-re!:)
Nem zárt be, mert 21ig nyitva van, de be kell vallanom, miattad örülök, hogy tovább a plázában maradtam, mert eredetileg beugrás volt tervezve, de aztán egész jól ottmaradtam fél 9 ig (fél 7 helyett LOL).....
Fodrika, mit szólnál egy hármas talihoz?
Bár sajna az én lelkem még nem könnyű, azért is vagyok már most Bpen... :((
Holnap pedig jön a litván diákom, ááááááááááááá :))))
Egy újabb Andrei-rajongó érkezett hozzátok! Mármint fizikailag, mert lélekben eddig is itt voltam. De most már Pesten vagyok, és internetem is van, úgyhogy gyakrabban leszek jelen én is:)
Májusba is mondta, hogy szeretne menni. Ez az égvilágon semmit nem jelent. Valamikor előtte lesz szintfelmérő korcsolyázás az oroszoknak, aztán meglátjuk, hogy megy-e vagy sem. Mondjuk, ha ott lesz, tuti robbani fogok, hogy én meg nem tudok, de ez van! Reméljük, kijut az EB-re és akkor én is látni fogom, ha meg nem, akkor meg már tapasztalatom van benne, hogy hogyan is kell Andrei Griazev-ről lemaradni:DDD