az visont tuti sokkal tobbe fog kerulna, ha a kormanyon levo gombokkal lehet kapcsolni, min 200...
en errol nem tudok, hogy lenne ilyne lehetoseg is, de minden meglehet
ha viszont tleg csak a csatit kell bedugni, akkor meg nekem kicsit fura, hogy miert nem lehet belerakni, ha 1,6osba lehet, dieslbe lehet. sokban nem terhet el.
szerintem is diesel elektronyos, mienk madzag.
de amint latom teljes a kepzavar-legalabbis nekem:)
ok,ebben van valami,a mostani nyaralásról sajnos már lecsusztunk (pénteken indulunk) de jövöre is biztos sok lesz a pálya :)) ugyhogy kellene egy lassan!!! akkor érdemes várni! Köszi az infot!!
cee'day-en a kia-ék mondták, hogy nemsokára tudnak olyan tempomatot is utólag szerelni amelyik olyan mint a gyári, tehát kormányon van! én a helyetekben várnék....mert a bajuszkapcsolós nagyon gyatra! én tesztvezettem egy olyan kocsit, ahol ilyen utólagos bajusz volt....hát mondtam is egyből ha ilyen a tempomat akkor nem kérem! szerintem idő kérdése, hogy az ember mikor térdeli ki a helyéről! szar helyen van és ráadásul nem illik a képbe ( nincs összhangban a gyári bajuszokkal)
Itt pedig 104 ezer, baloldali karral együtt, szereléssel. Egy gyári csatlakozót dugnak az elektromos gázpedál csatijába, ebbe megy a jel az elektronikától. Minden pedál lenyomására old, 2 memóriás az alap kar, gyorsíthatsz, lassíthatsz is gombokkal. Én a másik fórum "tartozékok extrák" oldalán láttam a címet valamelyikünktől, aki szintén ott szereltetette be. Pénteken már bent lesz nekem is.
ha folyamatosan frissíted az ítéleted, akkor nincs vele gond! örülök, hogy tetszik a kocsi! nekem még 15.000-is tetszik! remélem hasonlóan leszel vele te is!
Én "csak" 1000 km után ragadtattam el magam, meg a billentyűt, hogy leírjam tapasztalataimat. Az utolsó beirás most az enyém. Ennyi után úgy érzem már van mit megítélni. Próbáltam objektív lenni, már amiben lehet. Nekem még mindig tetszik. Persze van egy csomó dolog ami attól is függ, ki miből ül át a Ceed-be. Én még a kezdeti lelkesedésben sem látok semmi rosszat, sőt még az első próbaút után is meg lehet ítélni egy pár dolgot. Mondjuk a konkurrencia által beírt fals beírásokat nem tartom korrktnek, de ezeknél amúgy is kilóg a lóláb.
Fene tudja. Ha valami nem ízlik rajta, azt tényleg meg lehet érezni pár 100 km után is. Főleg, ha valami sz@r benne. Nekem amúgy nincs problémám. Végül is egy csajból is elég pár nap, hogy tudjam, nem fogom "használni" egy életen át. Az igazi gáz, hogy vár a kocsira, de már ítéletet ír.
"Vicces, hogy néhány 100 km után írnak egyyesek, kezdeti lelkesedéssel :)"
vicces? én kiakadok tőle! volt aki még csak megrendelte az autót és már billentyűzetett ragadott! engem ez legalább annyira bosszant, mint a rossz szándékkal írt népíteletek! egyik sem tükrözi a valóságot!
Úgy legyen. Amúgy nem egy félelmetes berendezés. Elektronikus gázpedálunk van, ott is csak egy elektromos jel adja a gázt, pedálállástól függően. A vákuumos meg a szervómotoros megoldást nem merném így bevállalni, ott bontanak, szerelnek, attól félnék.
bár mégiscsak ennek tudatában(mármint a tesztelés) írta a képviselet amit írt a gariról.
Az ,hogy a beszerelő cég válalja a tempomat garanciáját az egy dolog, de a hivatalos importőri állásfoglalás továbbra is az,hogy beépíteni, szervizelni garancia csorbulása nélkül csak Kiaszervízben lehet!
De megint más a helyzet, ha pl. a te autód hivatalosan az egyik "tesztüzem" lesz.
Kicseréltem a bal első helyzetjelzöt,nagy nehezen visszaszenvedem a helyére,erre nézem nem világít,de a hátsó se... jobb oldalon minden oK. Kiszedetem az összes lámpának irt biztosítékot,de még így is müködött a jobbos helyzetjelző...tehát más biztije van mint a többinek.Ha megtalálnám azt valoszinüleg ott lenne mellette a bal-é is :))) Nem tudja valaki annak hol a biztije,a kezelési nem ir külön helyzetjelzö biztit...
Ahol én beszereltetem, ott történik a KIA által felkért tesztelés is 3 autón. A garóm nem fog sérülni, a cég garanciát vállal minden esetlegesen ebből eredő problémára.