Hol van abban sok műanyag???? Nem vágott a szívembe :o)) mindnekinek magának kell eldöntenie mi a jó. Nem azt írtam,hogy az abrosz a csúcskategória,hanem,hogy sajnálom,hogy nem az :o) érted vagy nem érted?? :o)
nekem akkor veri ki a biztosítékot, mikor agybafőbe dicsérik, s ott áll az útszélén 20-30 milla, mert be**art a technika ;) az is olyan selejtes *zar, mint amibe én gyártok nagy mennyiségben! idáig egyetlen gyártó az aki még tartja magát nállam az firstclas-on.... na8 :)
érdekes, hogy írod az idiotizmust! különben egyetértek! ragaszkodnak sok *aszsághoz! gyökeres hülyeségekhez :-))))))) ne is mondd havonta egyszer németekkel van egyeztetés :-))))
a hitlerkinder terítőkocsi meg egyszerűen, hogy idézzem egy jóbarátomat az egy "tyúklábas"...... miért????? nézd felűlről a jelvényt.... hát nem baromfiudvarba való?????
Az,hogy az abrosz nem lett valami űberbrutál arról nem én tehetek :o) és sajnálom,hogy azt a kategória elcseszték akkor,mert állítólag most már jobbak.
Egyik kamionos kolléga azt mondta,hogy az abrosznak van a legkényelmesebb vezető ülése.Mondjuk a 1844-est meg ütvefúrónak becézik :o)
Rynart a Biatorbágy ipari parkban volt (igaz most a "szotyi" van kiirva), M1 a Molkutaknál van domb túloldalán.
Azé nem lett 97ben, mert a Hitlerkinderek 20 évet vártak a nagy nemzeti hulladékra (actros) és sosemlátott elsöprő elsőhelyet adtak annak ami 100eKm-nél szétesett/tört
nem kell fo*ni, egy bővített C megfelelő hozzá! nekem van, illetve volt sorom, de a vizsgán teljesen más volt a kérdéssor.. nekem egy 12 tételes sorom volt, de a vizsgabiztosé meg 24 ;)
gondolkozz szerelvényben :-)))))))) sok sikert, segítenék, de nincs irodalmam...
BETZ, wili betz meg talán kiscégek. Dhl raktár van ott, ha M1 bisnis parkra gondolsz.
Tv-t hallgatok, van hang is nemcsak kép:))
Amúgy rutin + évek tapasztalata, pályán gondnélkül (ha eszem/iszom/stb akkor is elnézek útról), főúton pillanatokra (mintha benéznél jobb tükörbe, bal szem valamennyire úton marad) ránézhetsz.
Magnumon tempomatnál feláltam középre, mert felső ágy közepén volt ami kellett.
Azért, mert analóg adás jobb a tv-n (főleg menet közben), városban akár furgon se lehet látni a 15,4" mögött (a hiradó szent, kb 5éve). Bekapcsolása kissé gyorsabb, mint microfosé:)
Legfontosabb: gyári konzolost még nem láttam enyémen kívül (állitólag utólag nem kapható, bár kétlem), azaz kuriózum
és ombrékkal nem alkuszunk értékre, inkább garázsba dobom:)
Kedvencem, hogy nem is feltételezi, hogy "kényszerűségből" maradt meg a vas:
Az Európai Parlament és a Tanács 2007/38/EK irányelve ( 2007. július 11. ) a Közösségben nyilvántartásba vett nehéz tehergépjárművek visszapillantó tükrökkel való utólagos felszereléséről
10) Az ezen irányelv által megállapított szabályok és eljárások nem vonatkoznak azon N2 és N3 kategóriába tartozó járművekre, amelyek nyilvántartásba vételére és/vagy típusjóváhagyására és/vagy üzembe helyezésére 2000. január 1-je előtt került sor, és amelyeket főként történeti érdekességük miatt üzemeltetnek.