Nincs az a nehézség, amelyet a szeretet le ne győzne le. Nincs az a betegség, amelyet a szeretet meg ne gyógyítana. Nincs az az ajtó, amelyet a szeretet fel ne nyitna. Nincs az a szakadék, melyet a szeretet át ne hidalna. Sem bűn ,amelyet elég szeretettel ne lehetne jóvátenni. Nem számít milyen mélyen gyökerezik a gond. Milyen reménytelenek a kilátások. Milyen kusza a zűrzavar. Milyen nagy a hiba. A helyesen értelmezett szeretet mindent megold. S ha elég erős benned a szeretet, te leszel a világ legboldogabb és legerősebb embere.
Megkérdeztem a Bió boltos csajszit, és holnap veszek tőle 30 db-ot mert a másik felét eladta egy hölgynek! Azt mondta egy szem az 70Kg-os embernek való! Igaz ez? Akkor hogy adjam Geónak! :)) BIO-GLUKOZAMIN 60X PHARMA NORD!
Kedves János :)))) Geócska egy értelmes , okos yorki és pontosan tudja hogy a gazdija csak a saját hangját hallja , így logikusan úgy döntött , hogy tettlegességgel hívja fel a figyelmet :))) És sikerült is neki :)))) Innentől tutira figyelsz majd rá :)))
Képzeld el, séta közben találkoztam egy ismerősömmel és nekiálltunk beszélgetni!
Gondolom Geó megunhatta és lepisilt! Éreztem egy kis melegséget a lábamon amin folyt le! :) Még így nem jelzett soha ha mennie kell! Mindig a lábacskájával megkaspart, hogy irány tovább megunta! :))
A Kék Madarat nem kell távoli országban keresni. A Kék Madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. De mindig elrepül, ha bántjuk egymást, ha irigykedve figyeljük mások örömét. Mert a Kék Madár maga a boldogság, és kalitkája az emberi szív.
( Maurice Maeterlinck)
Jóéjszakát!!!!!
Geó & Janik
Barátosném :)))) Én előrelátó voltam és felhívtam telefonon :))))))))))))))))) És beszálgettünk :))))) Képzelheted hogy hová kívánt :((((( Ez a virágtéma nem semmi :))))))))))))))))))))))))))))))
Okés Janik!:-)) Tudtam én, hogy jó lesz az a gép a végére. :-))
Igazán átmehetnél a ceglédi aquaparkba, ha már ott leszel. Tudod, ahol kilométeres csúszdák vannak. :-)))) Remélem a pezsgőfürdőben ázva, rózsaszirmok között fogsz nekünk a fórumba írni. Ez a minimum. :-))))
Barátosném! A Janik ma megint alakított. Kirakosgatta a lakásából a muskátlikat a folyosóra, persze ahogy az isten megadta. :-))) Én meg órahosszáig pakolgattam a több "száz" cserepes virágot, hogy méltó helyre tegyem őket. Persze a Janik hazajött és tök nyugodtan közölte velem, hogy ő is így gondolta. :-))) Besz@rááss! :-)))
Istenem! Kezdődik a Barátok közt! A Janik így már 7-kor elköszön, hogy "jó éjszakát!":-)))