Anno a MÁV honlapján jártam és ott igen sokat fórumoltam, nagyon hiányolom, mióta megszűnt. Nagyon sok kedves embert ismertem meg ottan, remélem itt is fogunk találkozni. Ide várom mindazokat, akik szeretik a light-osabb fórumokat is.:-)
Így van. És erre lett volna jó alkalom a rendezvény. De mégsem ezt fejezték be. Mire olimpia lenne (ha lenne), 2020-ra teljesen lerobbanna. Viszont 2010-ben repül Feri (ha nem előbb), repül Gabi. És az újak, talán befejezik.
A "Nemzeti" is felépült. Az M4 is épülget. Erre is sor fog kerülni.
Nem egészen erről volt szó! Hanem arról, hogy egy másik félig elkezdett uszodára (Lágymányos) ezzel a beruházással elegendő pénz jutott volna, és be tudták volna fejezni.
Erről van szó sajnos! Pár fa miatt, és sorolhatnánk olyan dolgokat amik a mai napig a lakosság tiltakozása miatt nem valósult meg (Nagymező utcai mélygarázs, Andor utca/ Galvani út kiszélesítése 2x2 sávra és sorolhatnánk hosszasan)
Hát ehhez nem kell tanulmányt írni hogy meg lehessen mondani a választ. :) Elég nap mint nap bemenni mondjuk reggelente este meg haza. Abba a városba nem való ilyesmi. Meg a magyaroknak sem. Én jó 50 évet adnék még neki, ennyit legalább érni kell.
Olyan nagyszabású eseményeket, mint az Olimpia vagy a foci VB már csak a legerősebb gazadasági hatalmak bírnak rendezni, illetve "diktatúrák"
Pár éve a Margitszigeten rendeztünk úszó EB- t és ki kellett vágni pár fát (amit pár méterrel távolabb újra ültettek volna) kb fél éves procedura és hihetetlen hisztéria dúlt emiatt....Gondolom ezt Kinában 10 másodperc alatt lerendezték volna....
Na ja. Eddig csak csajokat láttam. De tegnap fickók is voltak. Ez számomra kevésbé volt esztétikus (bár a csajoknak biztosan tetszett), viszont poénos volt, ahogy félig-meddig* szétszaggatták egymás gatyáját.
*Nem lógott ki a "szerv", de kissé megviselt lett a ruha.
Az öttusához nem is fűztem nagy reményeket, mivel a Horváth Viktor már elég régóta folyamatosan sérülésekkel bajlódik és sajnos a Balogh sem a régi már. A vívás tényleg csalódás volt, abban is szinte csak javítani tudunk 4 év múlva.
"2008-08-24 14:38 Megszökött egy közveszélyes elmebeteg Szekszárdon
Megszökött egy orvosai szerint közveszélyes beteg a szekszárdi kórház pszichiátriájáról - tudta meg a HavariaPress. Az ön- és közveszélyes ápoltat vasárnap délelőtt 10 óra óta nem találják."
és akkor majd talán 4-8-12 év múlva új fénykor következhet....
Én nem gondolom igazából hogy abban az értelemben fénykor lesz valaha is hogy érmek tömegeit fogjuk hazahozni. De nem is vagyok biztos benne hogy ennek így kellene lennie. Ez természetesen nem azért van mert komplxusos lennék országunkkal kapcsolatban de szerintem ez egy nagyon kis ország, kis emberanyaggal és kevés pénzzel. (túllépve a párpolitikán én ezt a nagyokhoz viszonyítva értem). Igazából sokan arról beszéltek hogy mi milyen sok területen visszaestünk, én ezt inkább úgy látom hogy mások jöttek fel jobban és kiegyenlítettebb lett a mezőny. Ez szerintem nem baj. Abban sem vagyok biztos hogy nekünk most eszméletlen pénzeket kellene fektetni a sportba azért hogy olimpiai bajnokat termeljünk. (a hangsúly az azért hogy kifejezésen van) Sokkal fontosabb lenne arra figyelni hogy minél több ember számára adottak lehessenek sportolási lehetőségek a maga szintjén és az erre való nevelés kellene hogy kulcsszerepet kapjon.
Egyébként 2012-ben biztos jóval több arany lesz ha csak Cseh Laci-t nézzük az már eleve elég sok. :)