Az iTunes az a felület amelyen keresztül érhetők ela az Apple zenelejátszói, az Apple-TV,az iPhone, és nyilván maga az üzlet is. Az iTunes-ba importálhatók a zenék illteve videók (nem kell őket a shop-ban megvenni), és az iTunes segítségével tehetők fel az eszközökre. A fotók importálhatók egy megadott könvtárból is. Szoval az iTunes az egy rendező-páyaudvar.
egyik előfizetési szolgáltatásban sincs benne, tehát ez nem egy szúrjunk ki az iPhone-osokkal, hanem t-global probléma... én is fiezetek érte havonta, amiért régen nem kellett.
Sziasztok! Új vagyok az iPhone világában. Jó pár éve vagyok hűséges használója egy bizonyos márkának (nem akarok reklámozni), mellyel a telefonálás mellett leginkább fényképezni és zenét hallgatni szoktam. A napokban volt szerencsém, még ha rövid idő erejéig is, de sikerült egy iPhone kézbe vegyek, és nagyon bámulatba ejtett. Lehet h áldoznék rá, de vannak dolgok, amelyekkel nem igazán vagyok tisztában, pláne ami az Apple termékeit és szolgáltatásait illeti (pl iTunes, i-akármi :P) Leginkább, ami kétségeket ébresztett bennem, olvasva a lenti hozzászólásokat, a fájl fel- és letöltést csakis iTunes-al lehet megoldani (?) Ez mit is jelent pontosan? Ezentúl nem másolhatok fel/le zenéket, képeket a készülékre, illetve számítógépre, mint egy hagyományos mobiltelefon esetén? Magyarul ha zenéket akarok, akkor azokért fizetnem kell? Előre is köszi a választ!
Az iTunes Iphone Summary lapján azt kell kiválasztani, hogy "Manually manage music and videos". Ezután Apply, és a listában lévő zenéket egyszerűen rádobod az iPhone-ra.
Nem tudom, hogy az Acrobat-ommal van-e gond, de megnyitáskor hibát jelez (...nem vonhat ki az xxx betűtipus...ez hibához vezethet...) a TARTALOM és a FONTOS szavak kivételével csak pontok jelennek meg a betük helyett. Van javaslatod?
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy megvegyem vagy se. Abban van tapasztalata valakinek, hogy az Outlook-al való NAPTÁR és CIMJEGYZÉK szinkronizálást elvégzi-e bluetooth-on, ha a számítógép közelébe kerül, vagy azt külön kell indítani manuálisan? Kijelzi ill, számolja-e hogy mennyi volt a NET adatforgalom, hogy tudjuk mikor lépjük át a 2GB-os keretet?
"A zene könyvtárat kiválasztva, az összes számot kijelölve próbáltam ráhúzni az I Phone-ra (a Tunes bal oldalán, középen), de nem engedélyezi valamiért, kis "behajtani tilos" táblácskát látok..."
Próbáltalak hívni a régi számodon, azt nem vetted fel, akkor íme, nekem hogyan sikerült:
Ugyanezt játszotta el nálam is, pedig asszony Video-ja és Shuffle-ja után azt hittem, hogy nem tud meglepetést okozni az iPhone. A megoldás nálam végülis annyi lett, hogy csináltam egy Playlist-et (bal alul a + ikon) és abba másoltam át a zenéket, majd fogtam a Playlist-et és azt húztam fel az iPhone feliratra a bal oldali menüben. Így már összejött.
(Biztosan van rá szakavatottabb megoldás is, de egy próbálkozást megér.)
A manual-t természetesen letöltöttem, el is olvastam, de valamit nagyon benézhettem, mert még mindig nem tudok szinkronizálni.
Az Outlook-ban már ott figyelnek a telefonszámok. De az I-Tunesben hol van az a funkció, amivel szinkronizálni tudja magát az Outlook-al? Nem találtam a menükben ilyet... Vagy ki kell belőle exportálni valamilyen formátumban?
A zene könyvtárat kiválasztva, az összes számot kijelölve próbáltam ráhúzni az I Phone-ra (a Tunes bal oldalán, középen), de nem engedélyezi valamiért, kis "behajtani tilos" táblácskát látok...
Tegnap óta én is iPhone tulajdonos lettem, csak információként mondom mindenkinek, hogy ne a kütyüt nyomkodják feleslegesen.
A díjcsomagban nincs benne a hivószám kijelzés amit külön kell megrendelni (már ha tudni akarod hogy ki hív) 192 Ft-ért. Ezt velem elfelejtették közölni, és megmondom őszintén nem is gondoltam, hogy ezt külön meg kell rendelni és még fizetni is kell érte. Szeretlek T-Mobile.
Furcsa, hogy egy igencsak drága előfizetésbe ez már nem fért bele....
Ottan van az iPhone lapjára kattintva hogy OUTLOOK névjegyzékből importáljon-e vagy sem. Ha a nokiás névjegyzéket OUTLOOK névjegyzékbe tudnád exportálni, illetve OUTLOOK-ban importálni tudnád akkor mehetne iPhone-ra.
Az addig gondolom világos, hogy ha beimportálod az iTunes-ba a zenét attól még nem varázsolja rá az iPhone-ra a zenét. Mármint hacsak a szinkronizációt be nem kapcsoltad. De intelek eme tett elől. Mégpedig azért mert ha törölsz valami zenét az iTunes zene könyvtárából akkor legközelebbi szinkronizáció során leszedi a telefonról is... persze ha új zene került bele az megy a telefonra. Előny/hátrány. Megszokás kérdése. Én inkább a "Manually Manage Music" opciót pipáltam ki, így én varázsolom rá a zenét, illetve törlöm. A zene rámásolása egyszerű kézi módszer használata esetén: csak kijelölöd a zenét az iTunes Music Library-ban (shift, control gombok segítségül hívásával) majd egy sima drag&drop-ot segítségül hívva kész is. Vagyis ráhúzod a Devices-nál lévő iPhone-ra a zenét és kész. Jelen esetben a "Zene" univerzális változó lehet podcast, videó, meg mittomén.
Ha képeket is akarsz rárakni, akkor ott egyelőre még a szinkronizációs dolog működik. Meg kell adj egy könyvtárat ahol azokat a képeket tárolod amiket az iPhone-on szeretnél látni és ráböksz a SYNC gombra. Célszerű egy külön mappát létrehozni és odamásolgatni 1-2 képet. Valamint a full resolution opciót én nem pipáltam ki. Minek? Mondjuk én iPod-ot használok, minimális változás talán lehet egy iPhone és iPod között. Mármint az iTunes-os dolgokban.
ugye nincs gyári magyar nyelv... (2.0.2-be sincs??). nincs normális ékezet... szívsz a szótárral....
akinek eddig is volt szépen összeolvasgatta a forumokrol mit hogyan....
és jéééé tényleg rendbe lehet tenni, csak vissza kell olvasgatni, sokszor le lett szépen írva hol mit keressünk :)
de nem baj. jó, hogy van kb. 6000 készülék az országban mindenféle lokalizációs támogatás nélkül... nem is tudom, nincs erre valami jogszabály??? én nem értek hozzá.
juteszembe azért valami történt, mert ma azt mondta az itunes, hogy van az én carrier-emhez valami frissítés beállítás... nosza... lejön egy tmobile_hu.bundle. beállít szépen 2 tmobile services-t + web'n'walk... klassz...
Friss tulajdonosként rögtön megakadtam pár dologban, hátha tud valaki segíteni:
Előző Nokia telómról lementettem a telefonszámokat (természetesen csak Nokia vCard-ként tudtam), hogy lehet ezeket inportálni (szinkronizálni) az IPhone-val? A Vistán bemásoltam a /User/névjegytár mappába, de hozzá se nyúl a dög... Lehet, hogy nem ismeri fel őket?
Az mp3-kat behúzta a I-Tunesbe, de nem másolja fel őket a telóra...
Egy másik fórumra való bejelentkezéshez hosszú "ő" kéne, de ilyet nem találok a karakterek között, csak pl. kalapost...
Cáo én a vodás kártyánál tudom ,hogy addig nem tudsz telepiteni az installerböl mig fel nem installálod (wifivel) az OpenSSH t.Ha1.1.4. vagy régebbi fw ed van a bsd-t is.
Sziasztok! Valaki le tudná nekem írni picit szájbarágósan hogyan lehet az installerből a magyar nyelvet rávarázsolni az iPhone-ra? illetve, hogy az installer csak edge vagy wifi kapcsolattal működik? Az nem megoldható, hogy PCről telepítsek?
Van itt olyan aki regisztrált valamelyik készülékre + csomagra a T-mobile oldalon? Arra lennék kíváncsi, hogy mikor kapja meg az ember a visszajelzést, hogy jut e neki készülék vagy sem.