Nem engem kell meggyőzni, hanem az ex-slágerrádiós hallgatóságot megörökölt Neo vezetőségét. Attól tarthatnak (szerintem nem alaptalanul), hogy a Bumerángon kitenyészett hallgatóság nem lenne rá vevő, túl magasan lenne egynémelyeknek a léc. :-)
Ez a rohadt nagy baj. Oké, két órában nem is, de egy órás verzióban szerintem nyugodtan meg lehetne játszani. Ebből az időből lejön a zene meg a reklám, a maradék kitöltése meg gyerekjáték, annyi különféle oldala, aspektusa, részlete van az autózásnak, a közlekedésnek.
Tudja valaki, mikor (melyik napokon, hány órakor) hallható Karotta és Winkler műsora a Neo FM-en? Belehallgatnék, de a honlapjuk olyan rohadtul informatív, hogy semmiféle műsorrend nincs rajta.
Miért "alázza" a gumidoktor a Hankook gumit a Michelinnel szemben, talán mert az origo teszten első lett?? És még a szeretett Pirellit is megelőzte??!!
Lesz még valaha normális totalcar (winkler-karotta-féle) vagy ez az erőltetett, érdektelen nyomiság várható hosszútávon, mint amit ma adtak?
Kedves szerkesztők, az egyik kedvenc műsorom volt a totalcar, az igazi "bezzeg" a kertévés-giccscelebes butítások között, de ez az adás egy nagy nulla volt.
Aki álpoénos garázsgányolást akar nézni, annak egy átlagos kábel előfizetéssel is heti minimum két tucat hasonló műsor a választék, ennél picinykét jobban elővezetve.
Szégyen - eddig egy rendes oldalnak gondoltam a totalcar - t (amolyan kedvencféle volt), erre a tesztek között, ugyanabban a formában elhelyeztek egy reklámot (Hilux). Értem én, hogy mindenki pénzből, meg reklámból él, de ha ennyire eladják magukat azt csak éjjeli pillangós szavakkal tudnám méltatni... Vagy ennyire rosszul ment, hogy ilyen lépésekre kényszerülnek?
Szia! Nem lehúzni akarom az X5-ös BMW tesztjét de egyszerűen meguntam és nem néztem végig, szerintem nem kellett volna a kályhától elindulni, meg nem értem miért kevertétek bele a középkategóriát ha egy luxusterepjáróról szól a videó?! Összehasonlításból megnéztem a Swift tesztjét is nekem az jobban tetszett mert sokkal többet mondott, volt benne elegendő értékes információ (mondjuk lehetett volna még mit mondani) a kocsiról, de legalább nem volt hosszú lére engedve, persze mondjuk kérdés, hogy mi a cél... autótesztelés vagy pisztolyos bohóckodás :).
Sajnos mi ezért a dologért pénzt nem igen kapunk és a technika gépparkunkat nem igen tudjuk bővíteni komolyabb felszereléssel. 2db mini Dvi kamerával dolgozunk, azok meg ugyebár nem éppen "TV"-zéshez valóak, de ennek is örülünk, hogy legalább ilyen van. Most rajta vagyunk a dolgon, hogy valami támogatót keressünk, de eddig nagyon kevés siker volt ez ügyben. :(
Ütős? Talán inkább pisztolyos, nem? És az a 17 gyilkosság... :-)
Ezt a biztonsági öves dolgot nem értem. Azért kapott a gép először csak négy csillagot, mert nem volt figyelmeztetés? Mégis mire? És ha figyelmeztet, akkor már öt csillag? Mi köze van ennek a törésteszthez? A sok elektromos kütyüt meg én se nagyon szeretem, de a jobb oldali tükör esetében néha nem árt, ha az elektromosan állítható. A tükrök elektromos behajtása viszont szerintem is túlzás. Mi lesz a következő újítás? Egy gomb megnyomására tisztába is teszi a vezetőt, vagy mi? (Bár ez nem is annyira új dolog, már jónéhány évvel ezelőtt volt olyan autó, ami automatikusan behajtotta a tükröket parkoláskor.) Egyébként nem olyan rossz anyag, de a kép és a hang minősége is hagy némi kívánnivalót maga után. Talán nem ártana egy kicsit nagyobb (súlyosabb) kamerát használni, akkor talán nem ugrálna ennyit a kép. Esetleg a minősége is jobb lehetne, bár az talán csak a digitalizálás miatt lett ilyen. A hang esetében pedig nem ártana figyelni arra, hogy - ha már egyszer nincs utószinkron - lehetőleg ne nyomja el a lépések zaja a szöveget. Mondjuk, nem valami kemény talpú cipőben kéne csikorogni a kavicsokon szövegelés (ki kinek az elődje? hihi) közben. De azok a képbevágások határozottan jók voltak szerintem. A feliratok is jók lettek volna, ha nem kellett volna némelyiknél visszaugrani, és megállítani a lejátszást, hogy el is lehessen olvasni őket.
A Pannonia MGTSZ meghívást kapott a Közlekedési Múzeumtól a június 5.i új kiálításának a megnyitó ünnepségére, amely a "Motor és a Reklám"címet viseli.A megnyitó 15:00 lesz.Várunk szeretettel.
Ha erre nem tudsz eljönni,mert munkanapon van,akkor gyere két nap múlva június 7.én.Amikor is el indul útjára a két fiatalember,Treszl Gábor és Magyar Zoltán Pekingbe egy T5-ös Pannoniával.Részleteket itt találsz: www.pannoniaexpedicio.hu
Gyülekező a Közlekedési Múzeum elött 13:00 órától.