Azt láttam... Szegény balfék, aki majd megveszi! Köszi a danuviás képeket. Jó látni, hogy egyre több van. Bár azokon is van mit igazítgatni (de legalább nincs rajtuk mondjuk csepel henger meg hengerfej és nincs rájuk írva, hogy 'Csepel-Danóbia 1955' ;) )
Hellosztok! EGY KIS SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI! Az alkatrészjegyzékben a XI. Első kerékagy fejezetben a 2. alkatrésznek (távtartó) meg tudná valaki mondani a méretét? Előre is kösz!
Te már láttál olyan gázkarfedelet amilyet az általad említett úriember gyárt ?
Nekem is kellene egy , egy másik motorhoz , de amit börzéken láttam azoknak az öntése gyalázatos volt ! Nem tudom kik árulták , de a csepel felirat sokkal vastagabb betükből volt , és az anyaga aluminiumból volt . Az eredeti gázkarfedél anyaga spiáter .
Na szóval szűkségem lenne egy ilyen fedélre , de hol lehetne megnézni , esetleg képet tudna-e küldeni Kaldenekker úr ? Vagy elérhetőséget tudnál adni ? Ja , és vajon mennyiért árulja ?
Nikkeltankos, sárgatankos és pirostankos WM motorkerékpárra való, csak hiányzik róla a legfelső rész, amiben a WM jelet találod. Új felső részt tudsz venni a Kaldenekker Istvántól.
Hőálló spray-vel fújtam én a hengert, és a kipufogót, a márkája Prisma Color, nálunk ezt a rendes festékboltba lehet kapni, ugyanúgy, mint a spray-s festékeket.