Kedves Boxmops !!! Látod megint nagyon megszívtam :))) Sajnos Totókát átengedték a határon , így megint nem sikerült megszereznem :((((( Úgy sajnálom :(((((((((((((((((((((((((((((88
Megvolt újból a sétánk, Pötyét kikisértük. A telefonálás közben már itt volt Pötye, Klári! :)) Most faxoltam át a befizetett 65 ezer forintot neki a szállásért! Tehát ott lesz 20-án :)))) Máskor légyszi légy komoly a telefonba.
Kocika! Eggyet elfelejtettem, hogy minden doki mást mondd a rejtett herével kapcsolatba. Az én dokim szerint nem kell 28 ezret+ gyógyszerek kifizetni (igaz kifizetnék több 100 ezret is ) ha nem muszály. 100 %-osan megbízom a dokimban!
De azért mindig megnézi (figyeli) neki a heréjét, ha jön hozzánk vagy mi megyünk hozzá!
De a neten meg ezt olvastam!
Ha lágyéki vagy hasüregi rejtettheréjűség tartósan fennáll, akkor az évek alatt problémát okozhat. Mindkét esetben ugyanis a here a normális helyeződésével ellentétben jóval közelebb van a testhez, mint az ideális lenne, és ennek közvetlen következménye a hasüreg állandó és közeli hőhatása. Normál helyén, a herezacskóban fokokban mérhetően hűvösebb környezetben vannak a herék, mint a rejtettherék a rendellenes helyükön. Ez a rejtettheréket érintő folyamatos hőirritáció idősebb korra nagy eséllyel heredaganatot okozhat, melyek egy része sajnos nem jóindulatú (és hormontermelő daganat is lehet, aminek egyéb szövődményei is jelentkezhetnek). A lágyéki rejtetthere javarészt ellenőrizhető. Ha növekedésnek indul, az a lágyéktájék bőre alatt tapintással általában könnyen észrevehető (nem mindig!!!). De a hasüregi rejtetthere egyáltalán nem tartható kontroll alatt, így egy kialakuló heredaganat hatalmas méreteket ölthet és hosszú ideig fejlődhet minden jel nélkül. Ha már a panaszok alapján kerül észlelésre, általában komoly a probléma. Ezért minden rejtetthere megelőző jellegű műtéti eltávolítása indokolt! Nem sürgősen kölyökkorban, de egy-két éves korig célszerű túlesni a dolgon. A rejtettheréjűség tenyésztésből való kizáró ok, ezért ennek elkendőzése a here műtéti úton való herezacskóba segítése által etikátlan műtét. Én magam emiatt ilyet egyáltalán nem vállalok. Az egyoldali rejtettheréjűséget mutató állatok egyébként termékenyítőképesek, a kétoldali rejtettheréjűek viszont szinte minden esetben terméketlenek.
utálatos vagy !!! Tudd meg !!! és Geó és ezt gondolja :))) a rizst pedig azért eszi szerencsétlen mert megint megetetted valami romlott kajával :))) még jó hogy a Barátosnémat nem tudod eltenni lábalól :)))))
Drága János :))) Szerintem ne stresseld állandóan ezt a szegény kicsi Geócskát :)) Olyan akaratos vagy vele !!!! De a szemét feltétlenül töröld meg :))) Tutira nem olvasol neki mesét !!!
Nagyon hisztis, mindig arra megy amerre ő akar. Ha nem, akkor hasra vágja magát és bevágja a sértődöttet! :))
Igaz így hazatalál egyedül is, de mégis szeretném ha arra is jönne amerre én akarok!
A kikötést megszokta idehaza a lépcsőházba. Az automata pórázt ráteszem a kilincsre! :)) És így le is tud menni a lépcsőn, meg be is tud jönni a szobába!
Ui: Most veszem észre a képeken, nem volt Héryvel kitisztítva ma a szeme!
Mi nem szeretnénk Hajdúszoboszlón szilveszterezni, mert ott leszünk a két ünnep között 4 napot és így már jó lenne valahol máshol tölteni az év uccsó napját. :-))
Nyitási akcióra hívtak! 2 fő részére 29 ezer 2 éjszaka! Ha valakit érdekel a telefonszámot megadom, mert ha itt rendeli meg a telón, csak akkor ilyen olcsó!
Mellesleg megmertem írni egy e-mailt nekik szilveszterrel kapcsolatban ahol is részt vennénk! :)) Még nem jött válasz, lehet ezek is hátast dobtak? :))
Ui: Pötye is keres Lakatost a rács elkészítéséhez, de neki is 2 hét múlva érnének rá. Pont most telefonált az első lakatos, hogy 18-20 ezer forintért csinálná meg. Egy Kb: 1 méter * másfeles rácsot, zár nélkül! :)) Mert ugyanannyi a munka mint egy ajtó beszerelése! :(( Én ezt nagyon sokallom!!! Potyára nem fizetek ki ennyit, lesz aki
5 ezerért is megcsinálja.
Sőt ha ráér az eggyik ismim az csak anyagot számít fel, de 3 műszakba dolgozik! :((
Ui: Írtam az eggyik Cartouros ismerősömnek, hogyha szeret, akkor keres egy szilvesztert melegvizes medencével illetve jakuzzival. Még parasztház is lehet! :))