A Csepeli mkp-gyár termékei közül én csak egy Pannónia típusról tudok, amit asszimetrikus beöntőnyílással szereltek, de lehet, hogy hiányosak az ismereteim.
Csoda történt! Valaki óhajtott egy új vázat, és lássatok csodát, fent is van a vaterán. :)))) Akkor én szeretnék egy Takács-hengert, és egy..... :)))))
Egy pár kép arról mire haladtam mostanában. Hátsókerékagy szabályozás, ideiglenesen befűzött kerék, cserélt lánckoszorú és lánckerékagy, féklap javítás, fékcuccok összeválogatása, tengelyágy takarítás (hétfőn megy horganyozni, majd teszek fel képet milyen lett). Az uccsó képről csak a párhuzamosság hiányzik... :(((
Hello! Most sajnos nincs otthon olyan motor, amin van ilyen krómozás, de ha kész lesz a Csepelemen, (jövő hét eleje), akkor majd teszek fel úgyis képet róla!
Az nem is rossz. Hívtam még októberben egy pesti céget azt mondták hogy majd olyan februárba vigyem inkább mert addig úgyis csak ott áll és még onnan számítva vagy egy hónap. Valahogy nem volt kedvem majdnem egy fél évet várni:) De akkor ezeknél fogom csináltatni. Tudsz olyan dolgot mutatni ami ott készült?
Hello! Kb 2-3 hét alatt csinálják meg, odaviszed, vagy megkérdezed telefonon, lehet-e postázni, aztán amikor kész, felhívnak telefonon, hogy kész, és kézpénzbe, vagy a te esetedben gondolom átutalással fizetsz.
Hello! Most én is csak várok, hogy megjöjjön a krómozás, aztán akkor lehet összerakni egy kicsit a gépet! Blokk összerakásánál használd az alkatrészkatalógust, az sokat segít! Ami a legördöngősebb az egészben az a kuplunk összerakása, ahhoz hajlítasz valami erős drótból, vagy küllőből kis kampót, és úgy akasztgatod össze a rugókat. Ha menet közben valahol elakadsz fogsz egy rongyot, letakarod, és beülsz a gép elé, megkérdezni a fórumon, hogyan kell :)
A sárvédőről jut eszembe: nincs valakinek 100/48 első-hátsó sárvédője, vagy csomagtartója? Fel tudok ajánlani érte kp-t, Csepel 125-höz bármit, vagy Danuvia gyári új alkatrészeket.