Én a tél csoportban voltam a földszinten, a sarokban. Ott is jártatok? Sajnálom, hogy nem találkoztunk, vagy nagyon dolgoztam, a selát-sehall fokozatban :-))).
Azt még nem is mondtam, hogy a bükkszentkereszti táborba is bekukkantottam , és MEzőkövesden is jártam a tábor ideje alatt, de oda nem mentem be, és még megsúgom ,hogy újra voltam Dújvárosban a Hortobágyról hazafelé ;-)
Ja, és majdnem a tbányai táborból indultam nyaralni.
De találkoztam olyan varrós ismerőssel, aki Tbányán, Bükkszentkereszten és Karcagon is varrógéppel, és teljes mellbedobással dolgozott :-)
Nekem a keleties-vízipipásról kapásból meleg árnyalatok jutnak eszembe: mély piros egy kis sötétnaranccsal meg pici középbarnával, és nem egyszínű anyagokat képzelnék,az biztos.De keress rá ,biztos találsz eredeti képeket!
Pont tegnap voltam, hatig nyitva volt. Gondolom szombaton nincs, és mondta is Kati, hogy készül Karcagra. Egyébként ha nem tudom a címet (Kiskorona 10.) én sem találtam volna oda, mert semmi nincs kiírva. Érdemes felhívni, mielőtt mész.
Lányok! Ki tud a Műszőrmeházról? Ma odacaplattunk a gyerekekkel, reluxa lehúzva, kiírva még az se, hogy létezik itt valami. Ha nem jártam volna már ott egyszer, hát azt sem tudnám, hogy hol keressem! Karcagon lenne, s itthon teljes a sötétség? Vagy egyéb? Csak nem költözött ismét egy év után? Akkor azt kéne kiírni, hogy hová, s üzenni itt.
Kaptam egy felkérés félét. Olyan vízipipás keleties szobáról lenne szó. Párnákat kell majd varrnom (ülőpárnát is). Meg szerintem függöny és szőnyeg színekről is szó lesz. Tudtok nekem tanácsot adni,hogy milyen színek legyenek? Mi lehet uralkodó szín,..........meg ilyenek.
Sziasztok! Megszeretném köszönni,hogy olyan sokan voltatok az oldalamon a napokban!A gépemet szervizbe kellett vinni,mert tényleg itt volt a hiba a kis agyában.Mostmár csak az a hülye hirdetés blokkol nem enged át néhány képet és így drága Márta néni blogját sem és a kultúrásokét sem tudom megnézni. Szerika hogy te mekkora utazó vagy!!!!!! Képzeljétek én Dunaújvárosban és Tatabányán is találkoztam vele a közelmúltban,pedig az is távolság.
Lányok, szombaton voltunk Martonvásáron, most nyílt a kiállításuk. Sajnos, képeket nem tudok mutatni, mert nincs gépem, de érdemes kimenni, nagyon szép munkákat láttam. Vasárnapig vannak nyitva a Beethoven iskola melletti épületben, Szent László út 2. Voltunk Sz.szentmiklóson is, a Passzio-Meridában, nagyon bájos üzlet, klassz a választék, és kedvesek a lányok. (Gyári út 9)