Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4649

Sziasztok!

Köcike a progit Anita! :))

"Kocika" A 4641-es képen jobbra lesz a rács Kb derékmagasságba! Mert még a lenti virágosnál még szokott kinézegetni az ablakon! Ezért az a kistér még megmarad neki, de a 3-ik emeletre már nem tud lemenni!

Igen mimár az év utolsó napjára készülünk! :)) Olyan jó sikerült a buli! Még most van hely, ugyanis 3 szobát kell rendelnünk szilveszterre! De még Augusztusba debrecenbe megyünk még előtte a virágkarneválra! :))

Most beszéltem Pötyével és Endrével! Nemtudják még, hogy jönnek-e!? :(( Én leadom a rendelést egy 2 ágyas, egy 3 ágyast és egy 4 ágyast! Ha jönnek ha nem jönnek!

Janik & Geó

Előzmény: kocikám (4646)
panita72 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4648

Sziasztok!

Drága Janik! Köszönöm a közreműködést Kétpóval kapcsolatosan. :-) A rács jó ötlet, de nem csak a 4.-re akarsz rakatni? A progit átküldtem.

Drága Barátosném! Már nagyon várom a szilvesztert, Janik testközelben lesz a jakucciban és tuti nem fogjuk 10 perc múlva kiengedni, ott kell maradni egy órahosszáig! :-)))) Hogy fog izzadni szegény! :-)))) Már a többi progit is izgatottan várom. :-))))

Most megyek csomagolni, mert Cinti holnaptól indul 5 nap sátortáborba. :-)

mainap Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4647
Drága Jánosom :)))) Ezt mi is így gondoltuk a Barátosnémmal tudod:))) Lesz ott nekik olyan program , hogy csak tudják követni :))))) De a jakuzi a legfontosabb tudod :)))))))!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (4645)
kocikám Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4646

szia

ennél nagyobbat?

hu jó bulitok lesz az év utolso napján

én ilyen kis rácsra gondoltam ami derékig ér azon ugysem tud kiugrani vagy igen?

egy egész nagy alakos rács lesz?

áruld már el hiába lopcsenkozom el innen a mozgo képeidet mikor máshova felteszem nem mozog miért?

Előzmény: Törölt nick (4645)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4645

Kedves Klári! Ez jelenleg most Anita szüleinek kéne a szoba!  :)))

A szilveszteri programjuk még nincs meg! De szerintrem nekünk egyáltalán kell program!? :))

Lefoglaljuk December 31-től és kész! :)) Szerintem marad a 7 fő és 2 kutyus! :))

A jakuccit meg 31 én este 23-óráttól-24-ig! :))

Janik

UI: És ha nagyobbat nevetek Kocika!? :)))

Most rendeltem meg azaz jönnek holnap felmérni a terepet a rácsot felszerelni Geónak a lépcsőházba!

Előzmény: mainap (4643)
kocikám Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4644

sziasztok, szép napot mindenkinek

Janik azért ovatosan

Előzmény: mainap (4643)
mainap Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4643
jANIIIIIIIIIIIIIIIIIK !!!!  Nagyon kérlek vesd be az összes bájod törölköző nélkül és vele is hogy legyen szoba :))) És a Jakuzit se felejtsd el kérlek !!!!!! Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ????????????????????
Előzmény: Törölt nick (4641)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4642

Anita!

Lécci majd a mammut e-mailen átküldeni a Photo frame show teljes verzióját!!

Jani

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4641

Elküldtem a levelet Anita Kétpóra! Várom a visszajelzést! Szerintem még van szabad szobájuk!

Most pötyét ugráltatom, hogy járjon már utána, hogy a 3 emeletnél a rácsot csinálják már meg. Ne tudjon mégegyszer megszökni Geó!

Janik

Előzmény: panita72 (4640)
panita72 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4640
Ja, Ja! Vagy veled több időt tölteni. :-)))))))))
Előzmény: Törölt nick (4639)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.22 0 0 4639

Sziasztok, jóreggelt!

Tehát akkor mi a tanulság! Nektek is sűrűbben kell welneszezni járni Kétpóra! :))

Janik & Georgió

Előzmény: panita72 (4637)
mainap Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4638
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Drága Barátosném :(((( Egész nap az irodában vertem a gépet , de én  is teljesen hulla vagyok :((((
Előzmény: panita72 (4637)
panita72 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4637

Sziasztok!

Janik! Mióta visszajöttünk Kétpóról, egyfolytában alszok. Valószínű a jó levegő, vagy a veled eltöltött 24 óra fárasztott le?!:-))))))

Barátosném! Még mindig taposod a gépet, remélem nincs rajta végtelenített számláló. :-)))

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4636

"Zsúúúú" Köcike, hogy szántál ránk időt!

Sok pusssz és Nagyon sok boldogságot kívánunk! :))))

Janik

Előzmény: Törölt nick (4635)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4635

Sziasztok!

Klári! Tán egésznap a fitneszbe vagy!? :))

Kocikám lám már itt is vagyok! :))

Geó kikötve a folyosón, mellesleg megtaláltam ma délután séta közben a csajszit aki hazahozta tegnap este a megszökött Geót! Mégegyszer megköszöntem, és egy 5 ezrest a zsebébe nyomtam! Legszívesebben többet adtam volna, dehát nem járok sok pénzzel az utcán. Ez is véletlen volt, hogy volt nálam ennyi egyben!

Janik & Geó

Ma a vacsija rizs rántott májjal! Ja és kapott egy keljfel Jancsit Játékot is ma! :))))

Egypt111 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4634

Sziasztoooook!

latom Janik mar bemasolta amit ( kutyafuttaban irtam) :P

Most is rohanasban vagyok es mar mindenki ram var de mondtam .h akkor is irok par sort.

Sokat gondolok am ratok es MEG JOOOO HOGY NEM FELEJTELEK EL TITEKET :d ( JAAAAAAAAAAA EZ JANIKNAK A VALASZ :p A LEVELERE)

Tegnap olvastam is kicsit a topikot de mar nem volt erom irni.

Orulok hogy itt minden ok es sok puszi mindenkinek !!!!!!!!!

Kb 1 hetet most nem leszek gepnel de most probalok kepet is betenni. Mar ha sikerul ;;;;;;;;;;;;

Kalari!

Ma irtam a yahoon !!!!!!!!! Nekem meg miondig a regi van csak de nem jott a cimed ami most jo

Mindenkinek puszaaaaaaaaaaaa

A kutyuknak is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jelentkezem ahogz tudok ...meg akkor is ha csak hebe hoba.

Es most probalok tenni kepet .

gondolok ratok es sok sok pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem megy:(

na mindegy van par kep es lesz is az iwiwen .

Megyek mert mar itt topoirognak mellettem es mindenki ram var :(

kocikám Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4633
jó munkát, de azért ne dolgozd magad halálra
Előzmény: Törölt nick (4632)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4632

Úgy kell csinálni hogy ellenkező irányba futni! És akkor saját maga jön utánunk. De most nem vettem észre, hogy megszökött! :((

U: Mentem melózni, majd jövök, addig is Geó pihen illetve alszik!

Janik & Georgió

Előzmény: kocikám (4631)
kocikám Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4631

a kis csibész tudta,hogy bünös mi

nálam a Mütyike szokott ki osonni eleinte mint a hülye futottam utánna képzelhetted a vénemberek hogy bámultak,hogy egy nagy mellű nőci rohangál olyan szemetek voltak ,hogy mindig mást mutogattak ,hogy merre van, fel-alá rohangáltam ők meg kocsányon logatták a szemüket, (rohadékok) aztán mikor meglett ,olyan idegess voltam rá,hogy hozzá se szoltam lecartam a fejecskéjét, látnod kellett volna, kész letargikus lett.,

akkor kibékültünk aztán megint meg lépett ahogy a párom állt be a kocsival de nem mentem utánna, kiabáltam neki,hogy haza se jöjjön ha itt nem jó, s képzeld el ment a sarokig lepisilgetett mindent aztán megfordult és szépen haza ballagott, persze leste,hogy ottan vagyok-e,

én meg ugy csináltam,mint aki nem veszzi észre aztán hátam mögé ment és oda bujt mellém mintha mi sem történt volna,

kis csibész, de mostanában már nem csinálja, néha rájön a mehetnék akkor ki szoktam vinni a mezőre aztán megint lenyugszik

a többi egy sem akar sétálni. lusták

Előzmény: Törölt nick (4629)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4630

"Kiskutya"!

Lécci a kutya taliról írhatnál többet, hogy kik voltak ott, és hol lesz megtartva!? Előreláthatólag tudnánk menni Geóval kettesben Szeptember 14-én délelőtt, és este jönnénk haza! De elképzelhető, hogy Anita & Cintia is jönne!

Köcike előre is :)))

Janik & Geó

Előzmény: Törölt nick (4626)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4629

Kocikám, de fincsit készítettél ebédre! :)) Ha marad küldj belőle nekem is!

Volt róla szó, hogy készítettünk rácsot, de nem lett belőle semmi! :((( felettünk csak a jó isten meg, a párttitkár lakik! :))

Passz, hogy miért szökött meg, szerintem meghallotta a nénit és lement hozzá, majd a néni ahogy locsolta a kinti virágokat kiosont a lába közt! .)) A fő hogy meglett, de szerintem olyan okos, hogy hazatalált volna. Kisebb korába már egyszer megszökött a zagyvagátról, és mire feladtam hogy nem lesz meg, hazajöttem. És kifogadott a lépcsőház előtt, hát persze Geó! És rámnézett és kinevetett fekvés közben! Várta, hogy nyissam az ajtót.....majd felszaladt és elbújt! :))

Janik

Előzmény: kocikám (4628)
kocikám Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4628

na ma ez lesz ebédre, miért szökött meg Geo?

nem hiszem,hogy mégegyszer megtenné nem lehet,hogy a néni azt hitte ki akar menni azt kiengedte?

ott a lépcső lejáratnál nem tudol valami kis elvehető rácsot oda rakni, ,hogy ne tudjon lemenni, vagy vannak még feletettek emelet?

szerintem a kamilla jó,de majd jönnek a tapasztaltabbak azt irják neked,hogy mi a jó

Előzmény: Törölt nick (4622)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4627
Apácák vallják a bűneiket a Plébánosnak.

Az első:
- Hát, bevallom atyám... én már érintettem AZT...
- Mártsd az ujjaidat a szenteltvízbe lányom...

A második:
- Bevallom atyám, én meg is szorongattam AZT...
- Mossál kezet a szenteltvízben lányom...

Nagy tolakodás hátulról...

- Engedjetek gyorsan, hadd öblítsem ki a számat, mielőtt Gréta nővér belemossa a seggét!
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4626
Aki tudja adja tovább! Yorkisok Figyelem!!!!
Szeptember 14.-én ismét Yorki találkozó Érden!!!
A helyszín ugyan ott ahol májusban! Gyertek el minnél többen!
http://www.baranyivarga.hu
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4625

"Zsúúúú"   Írt nekem levelet az iwiwen! És megkért, hogy adjam át üdvözletét, utólagos engedelmével felrakom a levelét!

sziaaaaaaaaaaaa
Hat tenyleg nem akarok mentegetozni ...DE... olyan ossze vissza volt most az indulasunk Egyiptomba hogy meg en sem tudtam mikor jovok ide. Nalunk ez mar csak igy van......
Indulas elott mar pesten voltunk egy hetet es ott csak a rohanas volt . Kinek mit kell vinni , vasarlas stb... Szal kesz orulet.
A forumozastol tenyleg mar el szoktam , es sokszor nem is tudok a temahoz mit irni .De nem azert mert nem akarok .... csak hat kimaradtam sok sok idot
Most itt vagyok egyiptomban a csalad ( kb 2-400) ember.... ma eskuvo ,holnap szuletik valaki aztan meghal ...stb. Egy hetet az egyik sogornomnel voltam 1 -et a masiknal. Most meg Gizzaba vagyok de holnap mar megyek shobrara a masik rokonomhoz. Onnan indulok Alexandriara a tengerre kicsit nyugiba ....
Szoval teszek fel ide par kepet mindig amikor van idom es nezd meg . ha akarod masolj ki kepet es udv mindenkinek a forumon is !!!!!!!!!!!!!!!!
Fogalmam nincs mikor megzek haza mert a ferjem lakast akar itt venni es azt is nezzuk kozbe .... ooooooo de mindezek mellett itt olyan nyugi van es hiaba a joves menes de itt jol erezzuk magunkat .
Remelem te is jol vagy es Geocskanak sok pusza na meg mindenkinek .
pusziiiiiiiiiii

Janik

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4624

Georgió megigérte, hogy jó lesz és nem szökik meg! Tehát megint szabadon van! De hogy meddig? :)))

Janik

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4623
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4622

Neked is Kocikám! Jól aludtál? :))

Nemtudjátok a  kamilliával lehet mosogatni Geó szemét!? Vagy használjam a Héryt illetve a szemcseppet. Mára már nem váladékozot, de egy kicsit piros még!

Geó kivan kötve amit nehezen visel el! :(( Dehát nem akarom, hogy megint megszökjön! :((

Benn se marad meg, de így kikötve se. Állandóan nem lehetek vele kinn! :))

Janik & Geó
Előzmény: kocikám (4621)
kocikám Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4621
szép napot mindenkinek
Előzmény: Törölt nick (4620)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 4620

Jóreggelt kívánunk!

Kiskutya! Azért hajol le a Klári, mert egy perc komolyságot se mutatott. Állandóan fuldokolt a nevetéstől! :)) Igaz Klári!?

Igaz majdnem mindenki ezt csinálta.

Hát ez természetes, hogy lesz árengedmény megint! :))

Janik & Geó

Előzmény: kiskutyapanzio (4619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!