"Kocika" A 4641-es képen jobbra lesz a rács Kb derékmagasságba! Mert még a lenti virágosnál még szokott kinézegetni az ablakon! Ezért az a kistér még megmarad neki, de a 3-ik emeletre már nem tud lemenni!
Igen mimár az év utolsó napjára készülünk! :)) Olyan jó sikerült a buli! Még most van hely, ugyanis 3 szobát kell rendelnünk szilveszterre! De még Augusztusba debrecenbe megyünk még előtte a virágkarneválra! :))
Most beszéltem Pötyével és Endrével! Nemtudják még, hogy jönnek-e!? :(( Én leadom a rendelést egy 2 ágyas, egy 3 ágyast és egy 4 ágyast! Ha jönnek ha nem jönnek!
Drága Janik! Köszönöm a közreműködést Kétpóval kapcsolatosan. :-) A rács jó ötlet, de nem csak a 4.-re akarsz rakatni? A progit átküldtem.
Drága Barátosném! Már nagyon várom a szilvesztert, Janik testközelben lesz a jakucciban és tuti nem fogjuk 10 perc múlva kiengedni, ott kell maradni egy órahosszáig! :-)))) Hogy fog izzadni szegény! :-)))) Már a többi progit is izgatottan várom. :-))))
Most megyek csomagolni, mert Cinti holnaptól indul 5 nap sátortáborba. :-)
Drága Jánosom :)))) Ezt mi is így gondoltuk a Barátosnémmal tudod:))) Lesz ott nekik olyan program , hogy csak tudják követni :))))) De a jakuzi a legfontosabb tudod :)))))))!!!!!!!
jANIIIIIIIIIIIIIIIIIK !!!! Nagyon kérlek vesd be az összes bájod törölköző nélkül és vele is hogy legyen szoba :))) És a Jakuzit se felejtsd el kérlek !!!!!! Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ????????????????????
Geó kikötve a folyosón, mellesleg megtaláltam ma délután séta közben a csajszit aki hazahozta tegnap este a megszökött Geót! Mégegyszer megköszöntem, és egy 5 ezrest a zsebébe nyomtam! Legszívesebben többet adtam volna, dehát nem járok sok pénzzel az utcán. Ez is véletlen volt, hogy volt nálam ennyi egyben!
Janik & Geó
Ma a vacsija rizs rántott májjal! Ja és kapott egy keljfel Jancsit Játékot is ma! :))))
nálam a Mütyike szokott ki osonni eleinte mint a hülye futottam utánna képzelhetted a vénemberek hogy bámultak,hogy egy nagy mellű nőci rohangál olyan szemetek voltak ,hogy mindig mást mutogattak ,hogy merre van, fel-alá rohangáltam ők meg kocsányon logatták a szemüket, (rohadékok) aztán mikor meglett ,olyan idegess voltam rá,hogy hozzá se szoltam lecartam a fejecskéjét, látnod kellett volna, kész letargikus lett.,
akkor kibékültünk aztán megint meg lépett ahogy a párom állt be a kocsival de nem mentem utánna, kiabáltam neki,hogy haza se jöjjön ha itt nem jó, s képzeld el ment a sarokig lepisilgetett mindent aztán megfordult és szépen haza ballagott, persze leste,hogy ottan vagyok-e,
én meg ugy csináltam,mint aki nem veszzi észre aztán hátam mögé ment és oda bujt mellém mintha mi sem történt volna,
kis csibész, de mostanában már nem csinálja, néha rájön a mehetnék akkor ki szoktam vinni a mezőre aztán megint lenyugszik
Lécci a kutya taliról írhatnál többet, hogy kik voltak ott, és hol lesz megtartva!? Előreláthatólag tudnánk menni Geóval kettesben Szeptember 14-én délelőtt, és este jönnénk haza! De elképzelhető, hogy Anita & Cintia is jönne!
Kocikám, de fincsit készítettél ebédre! :)) Ha marad küldj belőle nekem is!
Volt róla szó, hogy készítettünk rácsot, de nem lett belőle semmi! :((( felettünk csak a jó isten meg, a párttitkár lakik! :))
Passz, hogy miért szökött meg, szerintem meghallotta a nénit és lement hozzá, majd a néni ahogy locsolta a kinti virágokat kiosont a lába közt! .)) A fő hogy meglett, de szerintem olyan okos, hogy hazatalált volna. Kisebb korába már egyszer megszökött a zagyvagátról, és mire feladtam hogy nem lesz meg, hazajöttem. És kifogadott a lépcsőház előtt, hát persze Geó! És rámnézett és kinevetett fekvés közben! Várta, hogy nyissam az ajtót.....majd felszaladt és elbújt! :))
Aki tudja adja tovább! Yorkisok Figyelem!!!! Szeptember 14.-én ismét Yorki találkozó Érden!!! A helyszín ugyan ott ahol májusban! Gyertek el minnél többen! http://www.baranyivarga.hu
"Zsúúúú" Írt nekem levelet az iwiwen! És megkért, hogy adjam át üdvözletét, utólagos engedelmével felrakom a levelét!
sziaaaaaaaaaaaa Hat tenyleg nem akarok mentegetozni ...DE... olyan ossze vissza volt most az indulasunk Egyiptomba hogy meg en sem tudtam mikor jovok ide. Nalunk ez mar csak igy van...... Indulas elott mar pesten voltunk egy hetet es ott csak a rohanas volt . Kinek mit kell vinni , vasarlas stb... Szal kesz orulet. A forumozastol tenyleg mar el szoktam , es sokszor nem is tudok a temahoz mit irni .De nem azert mert nem akarok .... csak hat kimaradtam sok sok idot Most itt vagyok egyiptomban a csalad ( kb 2-400) ember.... ma eskuvo ,holnap szuletik valaki aztan meghal ...stb. Egy hetet az egyik sogornomnel voltam 1 -et a masiknal. Most meg Gizzaba vagyok de holnap mar megyek shobrara a masik rokonomhoz. Onnan indulok Alexandriara a tengerre kicsit nyugiba .... Szoval teszek fel ide par kepet mindig amikor van idom es nezd meg . ha akarod masolj ki kepet es udv mindenkinek a forumon is !!!!!!!!!!!!!!!! Fogalmam nincs mikor megzek haza mert a ferjem lakast akar itt venni es azt is nezzuk kozbe .... ooooooo de mindezek mellett itt olyan nyugi van es hiaba a joves menes de itt jol erezzuk magunkat . Remelem te is jol vagy es Geocskanak sok pusza na meg mindenkinek . pusziiiiiiiiiii
Nemtudjátok a kamilliával lehet mosogatni Geó szemét!? Vagy használjam a Héryt illetve a szemcseppet. Mára már nem váladékozot, de egy kicsit piros még!
Geó kivan kötve amit nehezen visel el! :(( Dehát nem akarom, hogy megint megszökjön! :((
Benn se marad meg, de így kikötve se. Állandóan nem lehetek vele kinn! :))