Sziasztok KARCAGOLÓ LÁNYOK! Nagyon jó időt, jó varrogatást és vidám perceket kívánok minden résztvevőnek. Sajna én az idén is kimaradok, de talán jövőre, éppen ezért kéretik az itthon maradottaknak sok képpel ellátott beszámolót küldeni. cupp
Juhizs! tudom nem vagy már itt, de megint szereztél néhány mosolygós pecet nekm. :)
Árak szempontjból én eddig a 16.kerületi Rőfösbolt-ot találtam jónak.(pl. egyoldalas ragasztós papír vetex 90cm szélesből 220Ft-olyan,amilyenre Kismackó a watercolourt csinálta.Ami a Sugárban pamutvászon 1200-1400/m,az a "mi" boltunkban 760Ft)
Segítséget szeretnék kérni, hol találhatok az egyblokkos technikáról leírást?
Van kb. 15 m. virágos anyagom, azt ajánlották foltos társak, hogy egyblokkost varrjak belőle, a szabás technikáját viszont nem ismerem. Kísérletezni túl szép az anyag, kérem segítsetek!
Lesz egy martfűi méterárus, ott lesz Margitka Tbányáról boltjának egy részével, ott lesz B+Zs, valamint szerda du. és csütörtök de. a Műszőrmeház, ezen kívül van egy Rokka nevű műintézmény is Karcagon, szóval nem kell aggódni, rongy lesz elég! :-DD
kustrae, énis ma tervezek zipzárt venni, varrógépcentrum, westend. de ha nem jönne össze szerintem ne aggódj beszerezhető karcgon is, vliest, pedig biztosan fog tudni adni neked valaki, mondjuk én:)
Karcagolók!SOS! Elkezdtem pakolászni a táborra,és fény derült némi technikai malőrre.Nem tudna valaki hozni nekem egy 35 cm-es narancssárga cippzárat(véletlenül 30centiset vettem...),és 1mx1m-es vlies darabot(most látom,hogy kevés van belőle...)? Vagy van ötletetek,hol kaphatnék ilyesmit varárnap, Pesten?
Mammka! Igen, emlékszem, akkor még az volt a tervem, hogy szőni fogok belőlük, végül más lett. A részletfotón, ha nagyon nézed, látszik a cikcakkozás. Nem próbáltam a körbehorgolást, mert nem tudom, milyen mértékben kell szaporítani a szemeket. Négyzetet horgolni próbáltam, kötni is, de így mutatott nekem legjobban.
Katafolt! A hepehupa azért lett, mert a belsejét pont a legnyúlósabb zokniból, és elég lazán kezdtem összevarrni. Karcag után majd visszabontom kicsit a közepét, hátha jobb lesz.
"felszabdalt ócska zoknikból...." -óóóó,nem emlékszel,hogy a zoknihasznosítás téma volt hónapokkal ezelőtt? Hogy ez nekem nem jutott az eszembe(ez se!),úúú,kidobtam egy csomó reménytelenül páratlan és kopott zoknit.Na,még van reményem,zoknit mindig használ a férfi társaságom!
Aha!szóval így varrtad össze? Próbáltad körbehorgolni? Az nem működik?
Szirmok! Megyek nézem,mindig elfelejtem azt a lev.ládát.
Mammka! Köszi. Nem egészen körbehorgolás :)) Végtelenített láncszemsor felszabdalt ócska zoknikból, kinőtt harisnyákból, majd cikcakk öltéssel összevarrva. Próbáltam belőle a kötést, horgolást, de így lett a legjobb.