Én nem tudom, hogy kell-e vagy sem engedélyt kérni. Főleg most nem tudom már, hogy elolvastam az ok fejtésedet. Tulajdonképpen igazad van! De valahogy úgy gondoltam, hogy mivel ez egy nyílvános blog (mármint az enyém) talán illik megkérdeznem. De mostmár megint az egyszeri beteg színvonalán vagyok, Doktor úr, olyan bizonytalan vagyok!...Vagy mégsem?...
Lányok! Van egy szabad hely az autóban Karcagra, hétfő reggel Érdről indul a jármű. Fehérvár irányából érkezőknek is tudom ajánlani, akkor nem kell Bp-re bebumlizni a vonattal, átszállni stb. Beszállást megoldjuk. Esetleg 2 hely is lehet, ha együtt jönnétek, és nem hozzátok a fél házat.
Valaki, aki efajta etikettben otthon van, mondja el nekem, hogy miért kell valakitől engedélyt kérnem (vagy, hogy kell-e egyáltalán), ha felveszem magamhoz? Azt a listát magamnak gyártom, az is a címe, hogy ezeket olvasom, és azért, hogy ne kelljen állandóan keresgélnem. Értem én, hogy egyfajta reklámféle az, de ha valaki nem akarja, hogy ne olvassák, akkor be tudja állítani, hogy ne legyen publikus. Ha meg nem, akkor óhatatlanul is fogják olvasni olyanok, akik nem ismerik.
Én megengedem,de valaki jelezzen már légyszi,hogy tudtok-e képeket nézni.Tegnap bubilla még biztosan látta őket,mert írt a vendégkönyvbe,de én már tegnap óta tanácstalan vagyok!:((((
Juhizs drága remélem itt vagy még!Nézz rá légyszi a honlapomra neked láthatóak a feltett munkáim,mert nekem nem és a webmester is azt mondja vannak képek.
OFF Bárkinek, aki elégedetlen a hálátlan anyósával, annak szívesen felajánlom szolgálataimat. Én, mint tiszteletbeli anyós szívesen kóstolok házi kosztot, nem fogom azt állítani, hogy az én fiam (lányom) tökéletes, és nem érdemli meg őt a párja, valamint ajándékadományokat is szívesen fogadok, lakáscímemet mail-ben megadom. Nem költözöm hozzátok azzal, hogy két napra jöttem és évekig maradok - ja, és nem kell elvinni nyaralni sem ;-) ! ON
Némát most nem tudod hívni, pénteken jön haza a szabiról. Megint otthon hagytam a telómat, tehát most nem tom megírni, de majd otthonról megteszem délután. Addig küldj neki egy mélt, hátha azt ott is látja.