Ugy van ahogy atiscc kollega leirta..... Az STP igen ismert marka es valoban millio helyen kaphato ezert is igen valtozo az ara......de neha ennyit megerdemel a gep...
Tudsz fehervaron vagy kornyeken mondani vkit aki foglalkozik ilyennel? A gumis 10-15ropit mondott, de nem O csinalja. Nem nem volt neki sajnos akciosan. Egyebkent a sracban maximalisan megbizom, fehervariaknak batran merem ajanlani a kiralysoron levo gumiszerelot.
Én a helyedbe elmennék és megkérdezném mennyiért javítják.Ha csak tojás lett akkor kb 4-5 ezerért megcsinálják.Gondolom a gumisnak pont volt is egy eladó akciósan:)
Sziasztok! Asszony padkázott egy "egészségeset". Eredmény egy tojássá változott bal első alufelni lett. Mondjuk menni lehet vele, gumis hátrarakta, de jótanácsként mondta, hogy mielőbb szerezzünk be egyet. Megadta az adatait: Alessio, ET25,PCD10,6Jx14H2,4x100. Esetleg nincs vkinek a műhelyében elfekvőben? Vagy vmilyen más fajta eladó vkinek garnitúrában?
Tudok róla és ha megnézed az első 4-5 hsz-t látod hogy szinte senki nem jár oda:) Ezért bátorkodtam ide irni hátha:) Gondoltam hátha itt..... Bocs ha zavartalak titeket ostoba 207-es kérdésemmel:)
Szépjonapot mndenkinek. Egy kis segitségre lenne szükségem,Peugeot 206 cc-hez. A párom a napokban tapasztalta hogy "lötyög" a kormánykerék. Megnéztem és én is amulva vettem tudomásul hogy fellazulhatott a központi anya. Abban kérném a segitséget hogy a légzsák részt hogy tudom eltávolitani hogy az anyához hozzá férjek. Segitségeteket elöre is köszönöm.
Lehet hogy olyan jó a 207-es, hogy senkinek sincs vele problémája, így kár fórumozni is... :)
Egyébként én is a 207-est terveztem annak idején, csak úgy gondoltam első atónak jó lesz a 206-os, mivel azt mindenki szereti, kevés baj van vele. Következő autóm biztos hogy egy 207, vagy 308 lesz. Hűséges maradok a Peugeot-hoz.
Köszönöm, ezeken már túl vagyok. Van egy-két megmosolyogtató valóban:)Igazándiból furcsa hogy nemigen van 207-es tulaj aki fórumozik:) Pedig jópárat eladtak már belóle.
Nem rossz persze, de azokat mé le kell fényezni, be kell rácsozni, fel kell tenni (tetetni) amik még plussz kölséget jelentenek, majd nem annyit min maga a két elem ára. Ment a válasz!
Az autóműanyagnál csak akkor annyi ha szettben veszed (első,- hátsólökös+rc szárny) egyébként 32 000 darabja+posta, én a múlthéten rendeltem egy sráctól aki 30 000-ért adja darabját + 2000 forint a posta. Ha érdekel elküldöm az e-mail címét!
Szerintetek hol a legolcsóbb a GT lökhárító (első és hátsó)? Találtam egy debreceni címet ahol 25.600 Ft darabja.
A link: <a href="http://automuanyag.com/index.php?page=shop.browse&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=35" target="_blank">Itt található</a>
Az a bajom velük, hogy Debrecenben vannak. Meg a Devil Tuning is Debrecenben van. Ott egyébként 39.900 Ft darabja... Link: <a href="http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=3371" target="_blank">Itt olvasható</a>
Akkor még annyit elárulok, hogy páromnak Mazda3 1,6 van és én inkább vezetem a 207-est mert bár súlyban majdnem egyformák a 207 jobban megy, kevesebbet fogyaszt és !!!csendesebb!!!
Viszont ez a Te esetedben nem túl lényeges info, hiszen más motorral vetted!
Valaki megtenné, hogy dobna föl pár képet egy klímás benzines motorteréről?
Femc oldalán próbáltam kiokosodni, csahát ott sem látszik.
Főleg a kompresszor felfogatás érdekelne, a hőcserélő (ez a hűtő melett van? ) meg az elpárologtató ( ami a hideget "adja") persze, ha ez nem a középkonzol mögött van. :-)
Csak kíváncsi vagyok egy-két dologra.
Előre is köszi!
Egy hete jöttünk haza a nyaralásból, 1700km oda-vissza, minden gond nélkül. 6.2 átlagfogyasztással. Csak ez a fránya meleg.... valamit lépni kell jövőre.