Ezt a hájfejüt egyszer majdnem elcsaptam. Te írtad ezt! Akkor mi a bajod a szinvonallal? Amilyen az adj isten, olyan a fogadj isten! Én sem szeretek személyeskedni, de ha ilyen jelzőket írnak felém, akkor a szúrok, mint egy süni!A topik szinvonaláról meg annyit, hogy ebben a topikban inkább a humoros megjelenítése a napi poltikának a célja! Nem kell regényt írni, ezzel bizonyítani, hogy milyen okosak vagyunk, hanem tömören velősen a lényeget eltalálva a lényegre tapintani! Lehet képpel, írással. Ha megsértettelek elnézést kérek tőled!
Nem siklottál el a (7544) felett véletlenül? (vagy nem véletlenül)
Egyebekben még igazad is lehetne, ha a "A baloldal is mutassa meg magát." gazdája nem saját maga reklámozására használná az egyébként a Ti megmutatásotokra szolgáló topikot. Ezzel nem engem minősít, hanem a topik címéből adódó baloldalt.
Egyébként nem "szar zsák" vagyok, hanem szarzsák.......
Mutasd a fejedet milyen izmos? Egy begyepesedett vén szar zsák vagy! Az MSZP-ét ne keverd össze az MSZMP-vel!Egyébként a "nagy" Fidesz egy gyüjtő párt :Kommunistáktól a szélsőjobbig mindenkit! A szivárvány minden szinén játszotok! Az embernek felfordul a gyomra tőletek!
Nem korod és mentalitásod alapján - azt ismerem - hanem csak bátorkodtam lereagálni az én "náci" megszólíttatásomat és száraz tényeket megállapítva közöltem, hogy az aki jelenleg az MSZP tagja az azonosul az elődpárt eszméjével akkor is, ha kora és mentalitása miatt az számára kínos.
Az MSZP nem csak a vagyonát mentette át az MSZMP-ből. Mert ha annak eszméjét megtagadja - mint pl: Te - akkor nem formálhatott volna jogot a vagyonára.
Talán kerülni kellene a korpa közzé való keveredés.
Tehát: sérelmezett válaszom a lenácizásom és a fenti álláspontom okán született.
Nem volt szándékom vele - mivel ismerlek - mégsérteni.
Kösz,erre vártam. Ugyanis rohadtul irritál,amikor-ha elfogy bármilyen érvetek-egyből a múltra mtuogattok,komcsiztok stb. Na,én is így érzem amgam,amikor ilyen sületlenséget olvasok pl. Tőled (sem a korom, sem a mentalitásom nem tesz alkalmassá arra,hogy velem kapcsolatban ilyet írjál..). Mert egy baromarcútól nem érdekel, csak mosolygok rajta-de Tőled...
Szóval arra kérlek, legalább ebben a topicban az ilyenfajta baromkodásokat fejezzük be!Magyarok vagyunk, vagy mi a szösz! :)
Neked, mint a "Munkás"-t magából kitagadó, de a vagyonmegtartás miatt jogutód kommunistának mit kellene mondani nekem, tudatlan "náci"-nak az elmúlt 60 év országvezető pártjai áldásos tevékenységéről?
Ha jó jogász vagy és nem felülről vezényelt képviselő, akkor Te tudod és ezért tudatnod kell megfelelő helyen, hogy a 2007.évi CXXIII.törvény 9§(3)a.) a Csepeli Önkormányzatra is kötelező érvényű.