Hű Margit, az a ribizlidaeráló nem jöhetne csőpostán? Nekem a héten kell megcsinálnom, rengeteg van a kertben, de eddig nem értem rá. Lehet hogy az idén szörp lesz belőle, az egyszerűbb.
Elizanikó! Én a hátizsákosra gondoltam, szeretnék én is olyat csinálni majd, ha szabad... A feljebb lévő táska mintája is nagyon jó, meg a fazonnal is szemezek, ha elhozod Karcagra és valamelyik éjszaka megszemlélhetem közelről, nagyon fogok örülni. Na jó, a mintájának is, hamarabb is, ha megvan Látom, neked több hasonló mintád van, van ezeknek lelőhelye, vagy fejből rajzolod őket?
Violini! Honnan veszel akkora horgolótűt, ami pólóhoz kell? Milyen széles csíkokra vágtad a pólókat?
Borcsamama! Hihetetlen energiád van mindig! Gratula a fiadéknak!
KARCAGJÁRAT indul! Ezúttal már a kezdő táborra is megyek, a végéig leszek, egy utasom már van (úgy tudom), de szívesen leviszek mást is. Helyileg Budapest déli határa közeli városból indulok.
Mindig meghatódom,amikor szülinapi jókíváságot kapok tőletek! Hogy tudjátok észben tartani még az én napomat is??? Köszönöm :-)
Nem is annyira OFF,a horgolás nem esik messze a kötéstől és különben is itt kaptam vérszemet Pjulcsitól 2 hete:
A segítségeteket szeretném kérni. Ha a blogomba (www.zelnice.blogspot.com) bekukkantotok, láthatjátok, hogy javában horgolok egy szőnyeget leánykám szobájába. De kevés hozzá a póló (hihetetlenül zabálja, a szőnyeg meg nagy lesz).
Kérek szépen minden pesti lakost, túrjátok meg kicsit otthon a szekrényt, hátha akad pár kidobásra ítélt elnyűtt pólótok!
Turiba nem szeretnék menni csak végső esetben, a dolog szépsége az lenne,ha szemétrevalóból készülne valami szép és hasznos.
Mindenki segítségét előre köszönöm, utólag apró meglepivel hálálom.
Szerencsésen túl vagyunk mindenen, elmentek az utolsó vendégek , a párom visszament a horgásztáborba ahonnak péntek este "hazaugrott" az esküvőre. Minden nagyon jól sikerült, nagyon elfáradtam ugyan, de most már éledezem.
Ezúton köszönjük Mindenkinek a kedves jókívánságokat, az ittenieket és a telefonosakat is. Nagyon kedvesek vagytok, és bocs hogy most nem sorolom fel itt névszerint hogy kik írtak, mindenesetre nagyon jól esett, a gyerekek is nagyon örültek.
Hálából két kép, aztán majd felrakom a képtáramba is, remélem hamarosan sor kerül rá.
Az ifjú pár
A menyem, az "összes" gyerekem és a kisebbik unokám
Évi kérek szépen egységcsomagot az általad tanítandókhoz (tudod, én vagyok, aki utolsó éjszaka nem alszik otthon, hanem hajnalig vagdos, megégeti a kezét még otthon stb. stb. és korán reggel vonatra ül... ;-)
Ha gond neked, mert túl sokan vagyunk már az egységcsomagokra, akkor írjál légy szíves!!!
Editsokadik - semmi gond, viszem Karcagra (remélem, hogy nem felejtem itthon), de, ha mégis, akkor sincs probléma, mi nem lakunk messze nagyon egymástól :-) a mani része ráér.
Egyik kedvenc műsorom a TV DEKO-n (ha jól tudom, hogy ez a címe) Bútormentők, szóval kicsit vagy nagyon lepukkant bútorokat keltenek újra életre! Tiszteletbeli tagjuk lehetsz, ügyi vagy!
Végre vége a fullosdolgozós hétvégémnek (holnaptól folyt.köv.), megpróbálok reagálni amire csak tudok, a teljesség igénye nélkül, címszavakban.
Gratulációim:
elsősorban az érettségizetteknek és a gyógyultaknak a legfőbb! :-)
Borcsamamának a rengeteg sütihez, meg az ifjú párnak így ismeretlenül is, te meg most már fújd ki magad!!! :-)))
titkosnak a könyvhöz, ami persze majd igen csak érdekelni fog engem is
elizanikónak a leányka iskolájának megoldásához, valamint a pénztárcákhoz
editsokadik DWringjéhez SI-faktor erősen :-)))))
kékbálna - ha így varr az ember kezdő tanfolyam után, mi lesz később? a zöld táska a kedvencem; ja, meg kellett lesnem az emilcímed, mert igen csak kikerekedett a szemem amikor olvastam, hogy jössz karcagolni; de összeállt a kép! ;-)))))
Ígértem képeket a felújított kisszekrényről (majd valamikor a közeljövőben a blogomba felteszem a részfolyamatokat is, addig csak az ilyen volt-ilyen lett), meg dekupázsoltam is párat a közelmúltban.
A Balatonon aludtunk egy éjszakát a kis unokánkkal. Takarónak én magamnak az első,rózsaszín-lányomnak varrt-csetlő.botló takarót vittem. Olyan jó az állaga!!Itthon beszéltünk erről a lányommal és restelkedve mondtam,hogy hát az a takaró még olyan kis hibás stb. Erre ő: anya,az úgy teljesen jó,az pont úgy kell!!! Olyan jó volt ezt hallani,mert tudom,tényleg így is érzi.