Egy kis segitségkérés,egy haverom holnap venne egy GSM boltban iPhonet,valahonnan tudtak szerezni neki csak annyi kérdésem lenne, azon kivül hogy 1.1.4-es szoft legyen a telon mire érdemes még oda figyelni,Pl hol lehet azt meg nézni hogy mikor gyártoták stb. Elöre is Köszönöm.
Eadó egy vadonat új iPhone 8GB,1.1.4-es szoftverel,összes tartozékával dobozában,a készülék teljesen új,egy töltésen van túl de nem volt használva. Csere is érdekel,új 16GB-os ra ráfizetek.
Nem kamu gariról van szó. A srác Kazahksztánban vette, valami mobil társaságnál.
Azóta nem beszéltem vele, hogy-hogy is volt ez lényeg hogy fagyogat neki, és majd Augban megy vissza akkor tudja mejd megnézetni csak nem akarja tudatlanul piszkálgatni, nehogy huss legyen a garinak.
Megkeresett valaki, aki annak a cegnek dolgozik, akik a T-Mobile iPhone kampanyat fogjak csinalni. Elvileg majd kerdez tolem par dolgot az iPhone-rol, relemem en is tudok cserebe kerdezni 1-2-t...
Nemtom, Windows-zal is ossze lehet e hozni, de remelem... A PCMCIA vagy USB-s megoldas persze logikus, de nem akartam ezert plusz havidijat fizetni, amikor a "normal" telefonomra is van Internet elofizum, mivel napkozben ha uton vagyok leginkabb csak ezt tudom hasznalni. Tehat bar logikus, de nem gazdasagos...
Azt írod hogy ha függetleníti akkor ugrik a gari. Ez csak akkor lehet, ha most előfizuval használja. Viszont ha így van, akkot simán restorolhatja és frissítheti is 1.1.4.re. De ha így van, akkor nem értem miért fagyogat? A teló eredeti, piszkálatlan FWje nem fagyogat. Ez azt feltételezi, hogy a barátodé meg van piszkálva, tehát már volt függetlenítve is, és így garancia sincs rajta amit elveszthetne a függetlenítés miatt. :) Na jó kezdek belebonyolódni.
A lényeg a lényeg, ha előfizuval van, és nem lett piszkálva akkor vigye be egy apple store ba és megcsinálják. Ha nem akkor pedig restore majd ziphone.
Sziasztok! Vajon miért lehet az, hogy egyik napról a másikra nem mutatja az albumborítókat és a videók kezdőkockáját? Leszedtem már mindet, és újból felraktam, de semmi változás! Ha viszont nem adok meg albumborítót, és így töltök fel egy albumot, és később adom hozzá az iTunes-ban majd sync, akkor elvileg módosítja a fájlokat, mert az iTunes dolgozgat rajta, de akkor sem látszik a telefonon! Van ötletetek, hogy ismét jó legyen? Köszi előre is!
Szia KKoppány!Köszönet az együttérzésért,nem kivánom itt senkinek.Viszont ma meg vették a tartozékokat tölem,az unokatestvérem ismeröse komplet dobozt el vitte.