Nem akarom tovább ragozni, meg már azt hiszem írtam is, de a jobb oldali gomba alatt van egy műanyag "pöcök", aminek be kellene pattanni a jobb oldalon a borítás alá a nyílás felöl. Remélem érthetően írtam, melléklek egy móricka ábrát.
Szóval itt a pirossal jelzett sarok "puha", nem tudja megfogni a gombát, ami kiemelkedik és zörög. Ezt kellene valahogy megerősíteni, más megoldást nem látok.
Bankoktól külön is kértem árajánlatokat, hihetetlen, hogy mekkora különbséggel képesek versenyképesek maradni. Havi 8000-10000 Ft eltérést is tapasztaltam.
Azzal próbálom magam nyugtatni, hogy ahol venni szándékozzuk az autót, ott az ár nem a legjobb, viszont a hitel eddig ott lenne a legtisztességesebb. Az ajánlat azonban csak két hétig érvényes, addig az autó nem ér ide, és mire meg tudnánk vásárolni, nem tudom, hogy az ajánlat mennyit változik.Meg hát a mostani árfolyamok nem igazán kedveznek a hitelt felvevőknek.
A Kia Szabótól már kértem, nem személyesen, 160 km-re lakom Bp-től. Sajna idő hiány miatt e-mailben kértem az ajánlatokat, az árak ugyanazok, csak hitel törlesztések eltérőek. Csak azt nem tudom, hogy milyen ajándék extrákat lehetne még kisajtolni belőlük. Valóban igaz lenne, hogy a vonóhorog értéke 150 e Ft?
"van e különbség árban a különböző Kia szalonok esetén? 3 különböző városban kérdeztem a 1,6 Sw EX LIM árát"
ha van idod/kedved annak a ket-haromszazer kedvezmenynek a kiharcolasara, akkor budapesten menj vegig a szalonokon (szemelyesen), mindenhova vidd az elozo szalon irasos ajanlatat, fognak adni annal jobbat, na, ezzel mehetsz a kovetkezobe. a vegere hagyd a kia szabo-t, az erd m6-ot, es a pappast, ok a legjobbak engedmenyfronton. ha hiteles lesz az auto, akkor ugy kerd az ajanlatokat hogy x ft sajatero, y honap futamido, es a havi reszleteket versenyeztesd, kulonben kapsz egy halom arban borzasztoan kedvezo ajanlatot borzasztoan kedvezotlen thm-mel....
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy van e különbség árban a különböző Kia szalonok esetén? 3 különböző városban kérdeztem a 1,6 Sw EX LIM árát és úgy tűnik, hogy mindenhol listaárral dolgoznak, igaz, hogy adnak hozzá 2 ajándékot (metál+alu)+ vonóhorgot.Más márkákhoz képest ez nekem furcsa, és nem tudom, hogy érdemes e tovább érdeklődnöm, vagy ez az adott ár?
Akkor lehet,hogy a kényelmi cuccok nem,de a motorvezérlés igen! Ilyenről már hallottam. Azért is gondoltam,h ne az ,mert teljesen sima xenont raktam az autoba,nem a canbus-ost és semmi baja tökéletesen működik!
egyébként a CAN-t is a Bosch fejlesztette ki......West kijelentését én is olvastam, bár ő szerintem arra gondolhatott, hogy nem teljes terjedelmében. de a másik fórumon volt valaki aki OBD csatlakozón keresztül még diagnosztikai adatokat is kiolvasott!
A ceed nem is canbus-os! legalábbis eddig mindenki ezt mondta... West is ... ezért lehet igy utolagosan belenyulni mindenbe: ablakfelhuzo,xenon,led,stb..
köszönöm! Westet keresni fogom, a herelimbálón még gondolkodom, nehogy a limbáló és az ablakemelő összeakadjon és odacsípje :D amúgy a saját fejlesztésű panel ugye a gyári kulccsal műxik? van itt is külön ablakzárás nyitás? (hosszan nyomott zárás ill. nyitás gomb).
a másik fórumon West Kia Lurdy-s aut.vill szerelő embereke saját fejlesztésű kütyüjét pikk-pakk beszereli neked! 4ablak fel le, odavissza, ellentétesen, ahogy szeretnéd. még tranzisztoros herelimbálót is épít neked az ülésbe :) ! érdemes vele felvenni a kapcsolatot!
én kia érd m6-nál kérdeztem rá, a szervízfőnök szerint ez nem megoldható, nem tudnak a campusról (gondolom ez az onboard rendszer a kiában?) ilyen jelet kapni. ezért kérdem, hogy másnak esetleg konkrétan megcsinálták-e valahol. köszi, a lurdynál akkor rá fogok kérdezni. (megirom az eredményt is).
Sziasztok, az volna a kérdésem, hogy KIA Ceed SW (1.6) EX+El.csom. konfighoz lehetséges-e olyan panelt vagy modult berakatni, hogy a központi zár zárásakor felhúzza a nyitott ablakokat? Előre is köszi! JB
A stabpálca önmagában nem kopik el mert az egy darab vas, ami elkopik és amitől csattogni fog az a gumiágy. Lehet önmagában csak a gumiágyat is cserélni de kis hazánkban ezzel már senki sem szarakodik. Stabpálca kicsavar, új berak és kész. 10 perces munka. Viszont érdemes utána futóművet állítani.
Ugy nézem ezzel sok embernek van gondja,érdekes,hogy a szervizek nem hallottak még róla..pont mint a szoftver frissitéses játék volt..:( de az elég jol megoldódott,bizom ebben ismét
Odamész az autóval és a gyári színkód alapján az autó jelenlegi színéhez kallibrálva elkészítik a javítófestéket,kb egy ezres az ára. Sőt,ha javítani való van a fényezésen,javaslatot tesznek a kijavításra,nem drága.
javitofesteket/javitoceruzat keresek Compass Blue szinhez.;( Jol gondolom, hogy ezekhez a nem hetkoznapi szinekhez csak a markaszervizekben talalok majd javitofesteket? Esetleg tudtok budapesti markaszervizt ajanlani, ahol mar kaptatok ilyent?
Állítsd át a szellőzőket. Az OFF kocsijaimnál többször volt ilyen, ott volt egy olyan tekerőkerék, amivel fokozatosan le lehetett zárni a testre jövő levegőt, és a szélvédőre terelni. Bizonyos állásban sípolt.
tapasztalt mar olyat valaki, hogy 140 kornyeketol felfele rendszertelen sipolas/futyules jon a kozepkonzolbol? ha radiot kikapcsom, szellozest-klimat szinten, akkor is, 150 felett meg mar szinte folyamatosan futyul. valaki?
Még nem cserélték... csak ráálltam aknára, és megnézettem a szomszéddal...( közben belép, tudod hova) ha már beszélgetünk emberekkel. Adtam neki érte egy italt. Ennyi. :-D
OK Diller kolléga!használd örömmel s egészséggel-szerintem jó választás volt ez az autó-én egy 6 éves hondából ültem át CEED- be vajon miért ?6hónapig hajtottam az 5 ajtóst-2 hete cserléltem SW-re mintha éreztem vna h --- ISTEN megajándékoz bennnünket 1-vagy 2 kisbabával-persze még nem tudjuk hány lesz-de vannak már ikrek a családban:)))
Nekem is csal a fedcomp. Kevesebbet mér. A tankolással mért adatok alapján a RELATÍV fogyasztás pár %-al kevesebblett a BOX beszerelése óta. Csak ha azonos tempóban közlekedem persze. Megengedett sebességekkel 4-5 liter vegyesben, ha űzöm, akkor 6l fölé is megy. Eddig a volt a maximum, 3 személlyel németországba vágtatva csomagokkal felpakolva 7.6 liter volt autópályán. Ha meghajtom, így it torkos, meg úgy is. Annak előtte még 8 liter fölé is ment a fogyi, ha 160 fölé kergettem pályán.
Időközben meglett a kattogás oka: bal első stab pálca (kutyacsont) csere. 54.000km.
SZIA kedves kolléga! a box ügyben én sem hittem vna-mig meg nem tapasztaltam-6-7deci minusz, normál módon-es csodásan dolgozik a motor-HA NAGYON NYOMOD akkor is kevesebb-NÉHA box nkül is próbálgatom- A következőkön lehet h sokan mosolyognak- de ezek a tények bármikor bebizonyitom ha tankol :)) -KESZTHELY-KÖRMEND-KESZTHELY 100-110 TEMPOMATOT is használva=3.7. 1.6 crdi 1800km. SZERINTEM 1 próbát megér- s majd mdnki észreveszi a változást. szép balesetments hétvégét kedves márkatársak- okosan mert sok a trafi!