Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.09 0 0 4005
... avagy hogy látták ezt a Kádár-korszakban
Előzmény: Törölt nick (4004)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.09 0 0 4004

És milyen a könyv? Olvastátok? Érdemes?

Van egy ilyen is:

http://bookline.hu/control/producthome?id=1362810&type=10

Bajomi Lázár Endre:
TTT-Titkos társaságok története

Kiadó: Minerva , 1969

Lalo Creative Commons License 2008.06.07 0 0 4003

Nemere István: Titkos társaságok Magyarországon

Anno Kiadó, MMVII [MMVIII]

Az utolsó ötezer évben világszerte rengeteg titkos társaság működött. Minden kontinensen, minden politikai és társadalmi rendszerben valósággal nyüzsögtek az efféle szervezetek, mozgalmak. Magyarország miért lett volna kivétel? Ha nem is volt belőlük sok, azért akadt egynéhány szervezet, amelyik magán viselte a titkos társaságok szokásos jeleit.

Megtudhatjuk, miképpen zajlott le egy Habsburgellenes összeesküvés a tizenhetedik században. Hogyan szervezett egyetlen ember két titkos társaságot azzal a távoli céllal, hogy majdan az egyik semmisítse meg a másikat? Voltak-e magyar szabadkőművesek (voltak, vannak!), és mi is ez a szervezet, mi zajlik összejöveteleiken? Vajon az első világháborút kirobbantó Fekete Kéz társaságnak volt-e valami kapcsolata a magyarokkal?

Az izgalmas kérdésekre még izgalmasabb válaszokat kap az olvasó.

Oldalszám: 200
Kötés: Puhatábla
Méret: 140x200 mm
Kiadás éve: 2007 [2008]
Termékkód: ISBN 9789633755204

Tartalom:

A szerző lelkiismeretes figyelmeztetései az olvasónak 5

Első fejezet - Titkos társasággal a hatalom ellen 11

Második fejezet - Egy alapító, két társaság 33

Harmadik fejezet - Egy világmozgalom titkai 117

Negyedik fejezet - Lecsap a Fekete Kéz 185

[A második fejezet Martinovics Ignácról szól, a harmadik pedig a szabadkőművességről általában és különösen Magyarországon.]

http://szkp2.blogspot.com/2008/04/nemere-istvan-titkos-tarsasagok.html

Lalo Creative Commons License 2008.06.07 0 0 4002

Kedves Lama Yongden!

Én is mostanában fedeztem fel, de nagyon furcsának tartom. Az a gyanúm, hogy a két hazai magas fokú rendszer irreguláris konkurenciája lehet. Be is illesztettem ezt a megjegyzésemet a magas fokokról szóló blogbejegyzésembe:

http://aprofan.blogspot.com/2007/10/skot-ritusu-szervezetek-magyarorszagon.html

Már a grafikus címe is szörnyű, helyesírási hibákkal van tele:

"Ösi es elfogadot Skót Rítus Magyarorszagi"

Egy kéz kevés is a hibák megszámlálásához.

Úgy tűnik, hogy német nyelvű szövegekkel van tele - nyilván valahonnan átvették őket. Szerintem osztrák keresztapjuk lehet, mert mindig Ausztriára hivatkoznak.

Azért is kamunak néztem, mert a rengeteg programozási hiba közepette a Shop az egyedüli, ami jól működik. Ráadásul főmenü szinten van egy Keresők Klubja, ami tagtoborzásra utal. Én bizony térítő és vásárlásra ösztönző weblapnak nézem, csak még nincs készen. Exkuzálja is magát valahol a webmester.

Elég lassan készül, mert 2006 óta van meg a weblap és még mindig az eredeti telepítőkészlet szövegei jönnek elő rengeteg helyen.

Nagyon gázos az egész.

Előzmény: Lama Yongden (4001)
Lama Yongden Creative Commons License 2008.06.07 0 0 4001
Sorry! Éppen a lényeg maradt le:

http://www.aasr.hu/

Előzmény: Lalo (3995)
Lama Yongden Creative Commons License 2008.06.07 0 0 4000
Kedves Lalo!
Ami a honlapokat illeti, nemrég a következőre akadtam:

Lehet, hogy nem új, de valójában nem tudtam beazonosítani. Te már láttad?
kiki.roller Creative Commons License 2008.06.06 0 0 3999
bocs az elütésért ez is pszi lehet nem jason, hanem jsan természetesen
öh nem json de jsan
elnézést
Előzmény: kiki.roller (3998)
kiki.roller Creative Commons License 2008.06.06 0 0 3998
Kedves jzon,
átrágtam magam rajta, de kár volt az időért.
Ez bizony nem több tudományos ruhába öltöztetett handabandázásnál.

Reklámnak vagy antireklámnak (mert az is reklám), is fertelmes, mert hosszú, nehezen érthető és unalmas. Mondjuk a sátánizmus az jól hangzik, de a többi...

Előzmény: jzan (3994)
<Jason> Creative Commons License 2008.06.06 0 0 3997
Természetesen a három 'é' csupán elírás, de ki tudja, hordoz-e valami mögöttes freud-i tartalmat? :-)
Előzmény: <Jason> (3996)
<Jason> Creative Commons License 2008.06.06 0 0 3996

Csak a pontosság kedvééért (mivel a precizitásod és gyorsaságod szembetűnő): ez még csupán egy domain. Egy honlap azért nem így nézne ki. Úgy szokták írni: "under construction". Építkezünk, építkezünk...

A további pontosítás: Deák Ferencz a Testvériséghez

Így további megjegyzéseid is gondolom elévültnek tekinthetőek! Köszönjük megkülönböztető figyelmedet, remélem érdemesek leszünk rá a későbbiekben is.

Lalo Creative Commons License 2008.06.06 0 0 3995

Újabb páholy lépett az Internet rögös útjára, most a Magyarországi Symbolikus Nagypáholy keretei között működő Deák Ferenc páholy hozta letre saját (különbejáratú) honlapját:

http://deakpaholy.hu

Az e107 alapú CMS rendszer bizonyára nagyon jól működik, szép is, jó is, de sajnos erről a kívülállók nem tudnak meggyőződni. :(((

Előzmény: Lalo (3911)
jzan Creative Commons License 2008.06.05 0 0 3994
nos
a címet azért nem adtam meg, mert főként szabadkőművesekről van benne szó...

de tulajdonképpen semmi nem múlik rajta...ha egy ide író szk. is elovassa...

tehát az interjú:
http://www.okotaj.hu/szamok/31-32/ot31-06.htm
(a végefelé található az idézett rész)

azért a te postodhoz írtam, mert szerintem van némi párhuzam a világ "elgagyisodása", és a káosz-elmélet terjedése között, érezhető módon.

ma már nincs egyértelműen jó vagy rossz, pozitív és negatív.
emiatt a "rend" is felborulni látszik, legyen jó vagy rossz...ebből pedig következik a dolgok elértéktelenedése is.

Előzmény: kiki.roller (3993)
kiki.roller Creative Commons License 2008.06.05 0 0 3993
kedves jzan,
örülnék ha megadnád a forrását az idézett interjúnak.
Nem tudok mit kezdeni vele, igy se füle se farka... mondhatnám kaotikus. Mint ahogy azt sem értem, miért az én bejegyzésemhez irod...
üdv
Előzmény: jzan (3992)
jzan Creative Commons License 2008.06.05 0 0 3992
részlet egy interjúból ezzel kapcsolatban:

"– Ez azt jelenti, hogy a mai magyar parlamentben nem nagyon van párt, amelynek ne lenne "helytartója"?

– Meggyőződésem, hogy igen. Azt gondolom, mindegyik oldalon, a parlamenten kívül és belül levő pártok mellett egyaránt van ilyen szürke eminenciás. De ahogy mondtam, ezek elsősorban nem szabadkőművesek, akik tényleg valamilyen célok érdekében jól körülírható stratégiát követnek, ami lehetővé teszi az ellenlépéseket is. De ha csak titkosszolgálatok vannak, akkor sakk-matt. Akkor ha tetszik, minden racionális, de végső elemzésben semmi sem. Akkor nincs végső cél, nincs Júda hercege a trónon, akkor semmi sincs, akkor marad a változó mozaik, a káosz.

– Miképp érhető tetten a kaotizálódás?

– Ma nem csak arról van szó, hogy vannak a klasszikus, archaikus alapokra szerveződő, mondjuk Samael-imádó vagy Sátán-imádó körök, és velük szemben a kicsit zűrzavaros, de mégiscsak jó oldal felé hajló okkultisták, valamint az egyházak. Mostanság még a sátánizmus is időleges szövetséget kénytelen kötni az eddigi ősellenségeivel, mert egy új, minden eddiginél sötétebb, vagy ha úgy tetszik, a végső sötétség nyitotta meg a száját: egészen nyíltan megjelentek az okkultizmusban a káosz-hívők.

Nagyon furcsa szellemi mozgalom indult útjára nagyjából a 70-es évektől Amerikában, Franciaországban, Angliában: a káosz-mozgalom, ők nyíltan úgy vélik, hogy még ezek a klasszikus sátánista vonalak is egyfajta rendet, tehát számukra tűrhetetlen dolgot képviselnek. Épp olyan ellenségnek tekintik a sátánistákat, mint az egyházakat, vagy a többi okkult vonalat, például a szabadkőműveseket. És egyre nagyobb szeletet hasítanak ki abból a miliőből, amit eddig a többiek uraltak.

Itt már szó sincs Ctulhuról, meg Choronzonról, és más káosz-perszonifikációkról, helyettük a kvantumelmélet, a káoszelmélet megfelelő apparátusa szerepel. Nagyon bizarr könyveket jelentetnek meg. Színtiszta kvantumfizikai könyveket például, amelyek a kvantum-káosz természetét tárgyalják szakmai szempontból. Ez az első olyan csoport, amely a végletekig, mondhatni az atomi méretekig kaotikus folyamatokra törekszik, célja teljes mértékig kaotikus vagy egyenesen skizoid. Semmihez sem konzekvens, bármikor elhagyhat bármilyen meggyőződést és hitet, és annak az ellenkezőjét is – és ebben óriási erő rejlik, ha belegondolunk.

Vannak különböző szerveződéseik, ami persze önellentmondás, de ezek nagyon fluktuálnak, tudatosan csak egy-két évig tartanak. Létük teljesen posztmodern jelenség, és bizony eléggé sikeres a tevékenységük. Zenei, képzőművészeti tevékenységet is folytatnak, ezzel is növelve befolyásukat. Az a fajta drogabúzus, amely ma kibontakozik, nagyrészt ehhez a mozgáshoz köthető. Ez nem unatkozó művészpalánták passziója, itt egyre veszélyesebb pszichikus hatóanyagokat dobnak be a társadalomba...
"

Előzmény: kiki.roller (3990)
Lama Yongden Creative Commons License 2008.06.05 0 0 3991
Kedves kiki.roller!
Annyiban kétségtelenül igazad van, hogy a „gagyi” (az igénytelen, ízléstelen, giccses és hazug kultúrtermékek) vészes elbutuláshoz vezethetnek. Én azonban nem erről beszélek. S nem is ezen a szinten képzelem el a szabadkőművesség „népszerűsítését”.
A populáris kultúra szerteágazó jelenségeit – és információs csatornáit – véleményem szerint hiba volna egyetlen kézmozdulattal elutasítani. Hiszen ma lépten-nyomon éppen a régi típusú közéletiség válságának vagyunk tanúi. Annak a válságnak, amelyhez elsősorban a magas kultúra és a populáris kultúra közé szakadékot képzelő szemlélet és látásmód vezetett. Ez a fajta elitizmus nem azért szorul egyre inkább a háttérbe, mert mindent elönt az úgynevezett „kultúrmocsok”, hanem sokkal inkább azért, mert korszerűtlen volta miatt többé nem teszi lehetővé a szélesebb közönség számára a személyes involváltságot. Egyre több jel utal arra, hogy ez a jelenség további beható vizsgálatokat igényel. A komoly kontra szórakoztató típusú médiaműsorok morális egyenlege korántsem egyértelmű, mint ahogy nem kell feltétlenül gagyinak lennie annak sem, ami sikeres.
kiki.roller Creative Commons License 2008.06.05 0 0 3990
A gagyi birodalom

Minden elgagyisodik.
Kezdtük azzal, hogy az olcsóság jelszavával kezdtünk vásárolni, igaz, gagyit, de legalább valami hasonlót mint a nem gagyi, akkor is ha rossz minőség, és rossz felhasználhatóság jellemzi ezeket az árukat.

Ezt követően hamarosan elgagyisodtak a politikai pártok, olcsó és használhatatlan szlogenjeikkel és pénzre, hatalomra törő és taposó politikusaival, vak pártkatonáival. Elgagyisodtak az újságok, azzal, hogy elkezdték olvasóikat és a politikai pártokat kiszolgálni, és feladva a maguk gondolatait inkább a marketing által meghatározott "mit kiván az olvasó, (vagy a megbízó), amit eladhatok neki" vágyakat elégítették ki.

Elérkezett a gagyisztárok világa. Eldobható mellek, arcok villanyozzák fel a fiatalok és kevésbé fiatalok fanáziáját. Ezeket a lapokat forgatva, mi más lehetne egymás közt a beszédtéma, mint a tetkó, plasztikai sebészet vagy az ázsiai tengerpart örömei.

Nincsenek kérdőszavak, legfeljebb a "mennyi?". Minél olcsóbb, annál jobb. Vagy legyen nagyonnagyon drága, hogy villogjon.

Lehetséges-e, hogy a nép, az istenadta nép is elgagyisodjon? Mindig becsültem a hétköznapi emberek itélőképességét, gondolatvilágát, tisztánlátását. De talán megöregedtem. Mert ezzel is egyre ritkábban találkozom.

Elgagyisodik a gondolat, el, ami érték, amit emberközpontúnak, humánusnak neveztünk hajdan.

Az Idők Szavára reagálva, szükséges-e, elkerülhetetlen-e, hogy a gagyi eszközeivel, mi is belépjünk a gagyi birodalmába?
üdv
Előzmény: Lama Yongden (3989)
Lama Yongden Creative Commons License 2008.06.05 0 0 3989
Kedves Lalo!
Érdeklődéssel olvastam a Martinovics páholy 100 éves jubileumi ünnepségével kapcsolatos blogbejegyzésedet
http://aprofan.blogspot.com/2008/06/martinovics-jubileumi-emlekunnepsege.html
, ahol Kende Péter előadásáról ezt írod:
„Talán a legfontosabb megállapítása az volt, hogy a modern polgári társadalom képződött le a szabadkőműves páholyokban - először megelőzve korát, manapság pedig kissé lemaradva attól.”
Valóban figyelemre méltó megállapítás, különösen a második fele. Kérdés tehát, hogy tényleg korszerűtlen-e ma a szabadkőművesség, s ha igen, milyen okok rejlenek ennek hátterében? Azt hiszem, a kérdés első felére nem lehet egyértelmű igennel vagy nemmel válaszolni, nyílván van erre is negatív és pozitív példa egyaránt. Mondhatni, páholya válogatja. Ennek ellenére gyanítom azonban, hogy a korszerűtlenség vádja nem teljesen alaptalan. Pontosabban a szabadkőművesség önmagáról való kommunikációját tartom kissé korszerűtlennek, s nemcsak nálunk, Magyarországon. Igaz, ennek javítására történt már egy-két ígéretes kísérlet, s itt elsősorban a közelmúlt kőművességgel kapcsolatos hazai média-eseményeire gondolok. Mindez azonban csak csepp a – szinte középkori vakságban szenvedő – közvélemény tudatlanságának tengerében. Egy olyan globális térben vagy információs társadalomban, amely mára kialakult, valljuk be őszintén, a szabadkőművesség még mindig nem „versenyképes”. Hogy miért nem, erre több válasz is adható. Az egyik lehetséges ok például, hogy nem tudja megfelelően kifejezni magát, nincsenek igazán autentikus, nagyformátumú személyiségei, vagy ha vannak is, akkor azok – valamely okból kifolyólag – nem vállalják a nyilvános szereplés kockázatát. A másik, s ennél talán nyomósabb, realisztikusabb ok, hogy olyan külső és belső tabukat kellene megdönteni, amelyek a kőművesség intézményrendszerén belül is nagymérvű átalakulást – hosszú idő elteltével –, valóságos progressziót vonnának maguk után.
Így például a legveszélyesebb és legkomolyabb exoterikus probléma nem is annyira az összeesküvés-elméletek tudományos érvényű cáfolatának hiánya, vagy ezen termékek pusztán ideológiai, politikai jellegének feltárása, hiszen erre szerencsére már kiváló példák vannak (lásd: http://www.zsolnay_paholy.extra.hu/Krausz_eszm.html#negyvenot_le), hanem az, hogy a hivatkozott tudományos eredmények – számos okból kifolyólag – mindeddig nem tudtak leszivárogni az erősen közvéleményformáló médiumokba, így például a bulvársajtóba. Talán nem tévedek, ha azt állítom, hogy ideje lenne felhagyni az elitizmussal.

Lalo Creative Commons License 2008.06.02 0 0 3988

Abban a szerencsében volt részem, hogy részt vehettem a Martinovics páholy 100 éves jubileumi ünnepségén.

Az elhangzottakról és tapasztalataimról a következő blogbejegyzést írtam:

http://aprofan.blogspot.com/2008/06/martinovics-jubileumi-emlekunnepsege.html

Előzmény: Lalo (3918)
Lalo Creative Commons License 2008.06.02 0 0 3987
Rádió - Kossuth : Gondolat-jel - A Martinovics páholy és a Nyugat 100 éves

Rádió - Kossuth : Gondolat-jel - A Martinovics páholy és a Nyugat 100 éves

Bihari Ágnes beszélgetése Kende Péterrel

Adás: 2008. június 1. vasárnap 11.05-11.50
Interjúk, beszélgetések a kulturális élet kiemelkedő képviselőivel

A Kende Péter interjú 11:42-kor kezdődik.

Meghallgatható: http://real1.radio.hu:8080/ramgen/kossuth/2008/06/01/2008-06-01-k11.rm?start=0:42:00.0

http://szkp1.blogspot.com/2008/06/radio-kossuth-gondolat-jel-martinovics.html

Előzmény: Lalo (3982)
kiki.roller Creative Commons License 2008.06.02 0 0 3986
Amit hozzá kell tennem:

A Magyarországi Nagyoriens nevét a hajdani Magyar Nagyoriens folytatójaként választotta és bár baráti kapcsolatokat ápol vele, de a maga saját szabályaival, a Francia Nagyorienstől teljesen független szervezet.

A Le Parisien cikkét eredetiben nem láttam, és bár nem tisztem megkérdőjelezni az egyébként hűséges tényvisszaadásnak tűnő cikket, de az újság amolyan átmenet a Blikk és a hajdanvolt Esti Hirlap között. Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni, hogy ugyan kacsáról szó sincs talán, de egy bolhából is lehet elefántot csinálni, ha uborkaszezon van.
Magyarán innen, Budapestről nézve, úgy tűnik egy szervezeten belül történt valami, azután a szervezet a maga szabályzatával visszaállította a korábbi rendet.

Valójában az idő dönti majd el, mit hoz a jövő.
Tessék, lehet csacsogni a nőkről...
Előzmény: kiki.roller (3985)
kiki.roller Creative Commons License 2008.06.02 0 0 3985
a fordítás
Vendredi 30 mai 2008
Une femme initiée au Grand Orient de France
Egy nő beavatása a Francia Nagy Oriensben

Valódi premiernek számít, mivel a Francia Nagy Oriens (GOF) szigorúan férfi-rend.
Igaz ellenben hogy szabadkőműves nők, ha kívánják, látogathatják a GOF munkáit.

A nők beavatásának kérdése régóta képezi vita tárgyát a GOF-ban. De az utolsó Konvent 57%-os szavazati többséggel elutasította nők felvételét.

A "Harc" páholy, mely hírhedten avantgárd, precedenst kívánt csinálni. Evidens, hogy a páholy egy tabut kívánt lerombolni, ráadásul a beavatás a GOF nagytemplomában, a rue du Cadetban (Párizs) történt, több mint 300 fivér és meghívott nővér asszisztálásával.(Droit Humain (vegyes), Francia Női Nagyph...).

A hölgy több férfivel együttesen lett befogadva. A "Harc" ph egyik tagja szerint: Évek óta harcolunk azért, hogy a GOF nőket is felavasson. Meg kellett tennünk, áthágtuk a hatályos szabályokat. - a Le Parisien cimü lap idézetében.

Eric Giacometti így folytatja: A válasz nem váratott, a Tanács (Felső vezetés), mikor szembesült a történtekkel, "ököllel csapott az asztalra" és felfüggesztette... az egész páholyt. Ismét egy premier. Amit a GOF nagymestere, JM. Quillardet megerősített: " Mindig beleegyezően fogadtam, hogy megvitassuk a nők felavatásának kérdését, de ez nem történhet meg a Konvent akarata ellenére. A Harc páholy erőszakkal kerülte ezt meg."

" Végigcsináljuk, amit elkezdtünk, az igazságszolgáltatás elé megyünk, ez "szexuális diszkrimináció" - válaszol egy testvér a Harc ph-ból.

Ime egy nemes "harc" mint perspektiva a GOF kebelén belül.

par Jean-Laurent Turbet publié dans : Franc-Maçonnerie"
Előzmény: Lalo (3983)
Lalo Creative Commons License 2008.06.02 0 0 3984
Babel Fish-sel lefordítva angolra úgy tűnik, hogy mégsem legális a nők felavatása, ez egy gerilla akció lehetett, úgy mint Hadik-Barkóczy Ilonáé nálunk.

Vajon a következmények is hasonlóak lesznek?
Előzmény: Lalo (3983)
Lalo Creative Commons License 2008.06.01 0 0 3983

A II RÁKÓCZI Ferenc Páholy blogja - http://francoisrakoczi2.blogspot.com/ - folyamatosan gazdagofik, két francia videó után most egy (a szabadkőművesség szempontjából) történelmi jelentőségű hírt közöl, ha jól értem. Úgy vettem ki a szövegből, hogy a Francia Nagyoriens engedélyezte nők felavatását és egy páholy máris élt ezzel a lehetőséggel.

Örülnék, ha a franciául tudók megadnák az alábbi szöveg pontos értelmezését:

"Vendredi 30 mai 2008
Une femme initiée au Grand Orient de France

Un article d'Eric Gicometti publié dans "Le Parisien" de ce matin, nous apprend qu'une initiation féminine a eu lieu au Grand Orient de France.

C'est une véritable première, puisque le Grand Orient de France est une obédience strictement masculine.

Il est vrai que les femmes franc-maçonnes peuvent être reçues dans les ateliers du Grand Orient qui le souhaitent.

La question de l'initiation des femmes fait débat depuis longtemps au Grand Orient. Mais le dernier convent du GODF avait rejeté à 57% l'admission des femmes.

La loge Combat "réputée pour être très avant-gardiste" a voulu créer un précédent. Il est clair que cette loge a voulu faire tomber un tabou. De plus, c'est au siège même du Grand Orient, rue Cadet, et dans son temple le plus important - Arthur Groussier - que l'initiation a eu lieu. En présence de plus de trois cents frères et soeurs d'autres obédiences, qui avaient été invités (DH, Grande Loge féminine de France...).

"Elle a été admise avec d'autres hommes. Cela fait des années que nous réclamons l'initiation de femmes au GO, il fallait marqué le coup même en enfreignant les rêgles en vigueur", explique un membre de la loge Combat, cité dans l'article du Parisien.

Eric Giacometti poursuit : "Le résultat ne s'est pas fait attendre, le Conseil de l'Ordre, mis devant le fait accompli, a tapé du poing sur la table et a suspendu...toute la loge.Encore une première. Ce que confirme le Grand Maître du Grand Orient, Jean-Michel Quillardet: "Je partage depuis toujours la volonté d'ouvrir le débat sur l'admission des femmes, et je l'ai prouvé, mais cela ne peut se faire contre la volonté du Convent. La loge Combat est passée en force.

"On ira jusqu'au bout et nous saisirons la justice civile pour discrimination sur le sexe", réplique un frère de la loge Combat.

Voila en effet de beaux... combats en perspective au sein du Grand Orient de France.
par Jean-Laurent Turbet publié dans : Franc-Maçonnerie"

Előzmény: Lalo (3911)
Lalo Creative Commons License 2008.06.01 0 0 3982

"Létezik az, hogy ennek a letöltési ideje több, mint 5 óra???"

Létezik.

Azon a címen ugyanis online megy folyamatosan az adás. Szóval te nem egy adott méretű file-t, hanem a műsorfolyam egészét akartad letölteni...

Az adott óra címe a következő:

http://real1.radio.hu:8080/ramgen/kossuth/2008/06/01/2008-06-01-k11.rm?start=0:05:00.0

Majd megpróbálom megkeresni a Kende Péter riport - ami egyébként nagyon tartalmas volt - elejét és megcsinálni azt a linket, ami vele kezdi a lejátszást.

Előzmény: van der Post (3980)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.01 0 0 3981

Az RTL Klub XXI. század műsora mégis eléggé bulvárosra sikerült.

:/

van der Post Creative Commons License 2008.06.01 0 0 3980
Létezik az, hogy ennek a letöltési ideje több, mint 5 óra??? Feladtam...:(((
Előzmény: Lalo (3979)
Lalo Creative Commons License 2008.06.01 0 0 3979

A most hallható (2008. június 1. vasárnap 11:00 -12:00) Gondolat-jel műsor végén szó lesz a Martinovics páholyról.

Az adás interneten online hallgatható címe: http://stream001.radio.hu:8080/mr1.aac

Lalo Creative Commons License 2008.06.01 0 0 3978

Itt egy találós kérdés:

Négy ember beszélget a nappaliban és egyikük szabadkőműves.

http://flickr.com/photos/lista_one/2370627923

Én nem jöttem rá. Van ötlete valakinek?

kiki.roller Creative Commons License 2008.05.31 0 0 3977
megjött, kösz bontogatom
üdv
Előzmény: JLA (3976)
JLA Creative Commons License 2008.05.30 0 0 3976
Freemailen átment :)
Előzmény: kiki.roller (3975)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!