Pedig még 180 ft-os eurot sem tartanak kizártnak pénzügyi elemzők..!
A forint árfolyama sokkal inkább a világgazdaság pénzügyi mozgásaitól,és a spekulatív szereplőktől függ most, mint a gazdasági helyzetünktől, pláne így, hogy eltörölték a sávszéleket.
heko légterelő! az enyémet épp tegnap hozták meg! már felraktam de körözni nem volt vele időm! de elég masszívnak tűnik, főleg az első ablakokra való, alig bírtam belevarázsolni, szal szerintem nem fog zörögni mert elég stabilan áll! a hátsóablakokon lévő az egy kicsit már neccesebb, de van hozzá egy lemez stift amivel rögzíteni lehet! az még rákell operálnom valahogy mert az ablakfordító tűl érzékeny és 5-ből 2x visszafordítja mikor odaér! :(
tipp: kérdezd meg Apooca-t mert a képek alapján neki is "heko" lehet!
Bocsi, valszeg félrehordott a fülem, 240 lehet az a 224... Egy hír a privatbankar.hu-ról...
Kizárólag technikai lépések, spekulatív tényezők hatására erősödik a forint az euróval szemben, az árfolyam 240 forint alá, akár 235 forintra is erősödhet - mondták elemzők az MTI-nek, miután a forint az euró 242,40 forintig gyengült a bankközi devizapiacon.
Igen? Ilyen erős forintot én nem tudok elképzelni, pláne, hogy a gazdasági mutatók rosszabbaj lesznek a vártnál az év második felében. Esetleg még nyár elején erősödni fog, de tartósan 240 alatti Ft sztem kizárható. Persze, köszi azért az infót, nem biztos, hogy nekem lesz igazam:).
Ugyan Szabó Zoltánt nem ismerem de meg kell, hogy dicsérjem a KIA Szabót.
Tegnap vittem ezres szervizre a kocsit és az első körben elmaradt váltózárat és Bluetooth-t is bele kellett rakniuk. Reggel 8 helyett 10-re értem oda de még aznap készen voltak vele és bónuszként a kocsit is lemosták.
Szerintem jobban járnál, ha nem itt a fórumon erőltetnéd ezt az ajánlatkérést, emailben leírva szabó Úrnak a konkrét elképzeléseidet részletesen, biztosan kapnál korrekt választ,és személyre szabott ajánlatot. Nem szerencsés ehhez a nagy nyilvánosság bevonása..
Kérdésem, hogy sikerült-e már megtudni túlszámlázásom okát, melyet az Ön által is említett ceedservice.extra.hu (amit köszönünk, és ami már a ceedclub.hu címen is elérhető) oldalon is kérdeztem. Köszönettel
Szal nem tom, h is kezdjem... Egyszerű vagy, mint a raklap. Mennyit hiányoztál az etikett és helyesírás órákon? Ilyen stílusban a haverjaiddal beszélj, és, ha egy nyilvános fórumra írsz, tanuld meg a magyar helyesírás és viselkedés alapvető szabályait. Ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha le sem sz@rnak. Üdv.
T. Kiaszabó. Nem tudom már hol kérdeztem, de a válasz az volt itt érdeklődjek, szal itt vártam eleget. Nos ha itt lehet hirdetni, gondoltam minden bántás nélkül, akkor válaszolni is lehet rá itt, szal a kérdésem az volt, alap+klímás, jól tudom kb 3.5 m-ás gépet -1.4 benzin- milyen akcióval lehet +venni, szal kedvező casco meg apróságokon túl, gondolok arra hogy a kedvezmény a listaár 10%+üzembehelyezés reális-e? Nem 120 hó hanem 1 teljesen reális és életszerű hitellel , max 50 ", néhány év. Vagy várjak 1-2 évet a 3M-ás árhoz?
A másik honlapot nem értem valamiért el. Tisztelettel: Karesz2.
Nagyon látszik, hogy ez egy megbízhatósági verseny. Hiába a 9perces köridők a Gallardótól, ha 4-5 körönként ki kell menni 5-10-20-30 perce, meg egyszer majd 3 órára.
Hohó!! Megelőzött pár M3-as BMW-t ! Najó, azért a győztes GT3-as Porschétől kapott vagy 40kört, dehát ez mégiscsak egy közel széria 1.6crdi volt. És ahogy elnézem, nem volt olyan kör, ahol extra hosszú ideig lett volna a boxban. Nemúgy, mint az egyik M3-as, ami majd két óra alatt teljesítette a 20. kört.
Hát igen, én is tavaly júniusban kötöttem a hitelszerződést, akkor volt a csúcson a forint, 45ezerft havi törlesztőt kalkulált, aztán a folyamatos romlás miatt februárban már 56 ezer volt..
Nagyon meg kell tényleg gondolni, mikor vesszük fel a devizahitelt.. persze én sem bírtam várni..
"Egyébként 3 éves csúcson van a forint," Tavaly is ez volt, egész tavasszal arra spekuláltam, hogy csak bejön már valami forintgyengülés, de augusztusnál tovább nem bírtam :)
Van valakinek heko légterelője? Nem tudom ez milyen,de nekem anno az ignisen lehuzott ablaknál remegett és zörgött,ezért utáltam! Tehát valakinek tapasztalata van vele? Holnap megyek 20eKm e szervizre! majd írok tapasztalatokat..
Mit gondoltok a beépített casco-s finanszírozási konstrukciókról? Érdemes ilyet vállalni? Többféle ajánlatot kaptam és az egyik finanszírozó cégnél integrált casco-s is szerepelt. A "sima" ajánlat 6,9%-os THM-je mellett a beépített casco-s THM%-a 11,7 volt ugyan, viszont a havi törlesztő közötti különbség néhány ezerrel kevesebb, mint amennyibe egy külön kötött casco biztosítás kerülne havonta. Uniqa-s, teljes körű biztosítás lenne az integrált casco-s.
(Egyébként 3 éves csúcson van a forint, tehát tudom, hogy most kockázatos eladósodni svájci frankban...de a kérdés, attól még kérdés:)