Szerintem ez az egyedüli hatásos megoldás a tolvajok ellen. Ha be vannak szarva, hogy figyelik őket, és eltörik a kezüket... Legalább pár hétig kéne ilyen "akciót" hirdetni, kíváncsi vagyok lenne-e eredménye! Kézeltörés helyett egy nagy pofon is megteszi. :-))
Akkor talán van remény nekem is. Csak két hónapja nyomom terepen is. A munkábajárós aszfaltozásom csökkenésére szépen kezdtek feljönni a kilók (sajnos a kajáról nem tudok lemondani, inkább szenvedek többet az edzésen), emiatt iktattam be a déli edzéseket.
Neked mennyire vált be a Svábli guma? Én a gyors kanyarokban kissé sodródósnak éreztem. Mászasnál, fékezésnél nem volt gond vele.
Semmi különös. Heti 2-3 tekerés, februártól olyan havi 30 óra. Mostanában HHH, Hárs, Jánoshegy a menü. Utóbbi időben többször összejött a 2,5-3 óra. Emelkedőket eléggé meghúzom, plusz még ahol kedvem tartja. Általában ismert, bejáratott szakaszokat mérek és örülök, ha sikerül javítani az időn meg a használt áttételeken.
1,5 óra után látványosan lassultam, plusz jött egy lassú defekt. A többszöri fújkálással, meg a belsőcserével együtt vesztettem 20 percet, így az utolsó 35 km-n már edzéstempóba mentem, 70% fölött nem igazán voltam:)
No, megjöttem a TeleHódról. Voltunk vagy tizenketten, meg az iszonyatos Lux-özön. A Hold - látva a díszkivilágítást - szégyenében elbújt. Legközelebb messzire elkerülöm Andort, mert kihajtotta belőlem a lelket. Még a Rekibe sem maradt erőm beülni:-).
Köszi, bár ti még mindig elérhetetlen távolságban vagytok edzettség szempontjából.
Felemás a felkészülésem az eddigi évekhez képest. Az napi országútizásom felére csökkent, viszont hetente négyszer egy-másfél órát intenzíven megyeh a HHH-án egy kollégámmal, aki szerencsére egy kicsit jobb nálam felfele és síkon is, így eléggé inspirál a nagyobb tempóra.
A kerékpár lopások ellen kéne fellépni hatékonyan. Alakulhatna egy tolvajnyúzó kommandó!!! Kitennénk gyengén lelakatolt gyönyörű bringákat, és a közelből figyelnénk. Amikor valaki megpiszkálja, elkapjuk és eltörjük a kezét. Drasztikus módszer, de szerintem pár hét alatt legalább 20 tolvajjal kevesebb lenne... :-)))))
Szerencsére ennyire nem vagyok kezdő játékos. Síelés vagy szörfözés közben megtapasztaltam már párszor, hogy milyen az, amikor kifogy az emberből a kaja (vagy a folyadék). Édességről szerintem könnyebb elfeledkezni - a fene se gondolná, hogy a cukor is mennyire fontos tápanyag...
Szoktam itt nézgelődni, de visszafogom a hsz-aimat. :-) A szélrózsa most egy hete Gyúró felé fújta el a lovam (képzavar ON), nagyon szép helyek vannak ott. A végén még "kénytelen" leszek bringázni is 2,5-3 év után... :-) (Ahogy a Vértes-béli képeidet néztem, határozottan hiányozni kezd a bringatúra!)