Az itteni Yamaha boltban kaptam egy katalogus, abból kb. leméreteztem. 30-as csöből megcsinálják és vékony falúból. Elküldöm a plexi képét is amit megvettem / 29- ről 26 lett a lealkudott ára, arany árban mérték/ és még nem is stimmel a méret!!! Pedig jó rendelési számot adtak le!
Remélem engednek még belőle, a tartóba kell bele toldani és lefesteni.
De annyira jól mutat nem tudtam ellenállni hogy ne vegyem meg. Olyan befejezetlen az eleje nélküle.
Kicsi későnreagálok ,nekem van gyári bukócsövem ,ha gondolod lemérem pontosan.
Egy baj van vele ha te csinálod : ha tul erősre sikerül és buksz vele ,el tekeri a vázat.A gyári nagyon vékony csőből van épp ezért .Én kerek 20eFt ért vettem a gyárit. Szerntem gondold meg.
Ezen a linken van bármely kereskedés megrendeli ,de csak akkor ha viszed magaddal kinyomtatva ,mert külömben elhajtanak hogy nincs is ilyen.
Az, hogy az ETZ-k tokozott láncához képest az SR láncvédője visszalépés volt, és a postás használatban hóban-sárban-porban rendszeres motorozás relatíve hamar tönkretette a láncot...
:O ??!!?? 25ezer kilométer után váltófelújítás???? Még nem írtam át a motort,ne bizonytalanítsatok el teljesen... ;-) Mindegy,ezt az egy szezont kibírom ezzel a motorral és közben reménykedem hogy az Asszony hamar ráun a CBR125re...
Én mielőtt megvettem az YBR-t, az SR-eket nézegettem, a rokonság tagadhatatlan. Anno a postás tapasztalatoknál azt írták, hogy 70-80ekm-nél gyűrűzés, fúrás esetleg 130ekm után. Nyavalygás a burkolatlan lánc miatt, de váltóproblémáról egy mukk sem...
És a akkor a postás motorok hogy mennek akár 80-at is? Igaz, nem YBR, de az enyémben már 30 van mindjárt, akkor én 5-tel túlteljesítettem?
Szerintem ez a vélemény enyhén szólva hülyeség, mert ettől sokkal többet kibírtak a régi szoci (MZ) váltók is pedig ott még nem volt a váltóban nyomóolajozás.
Végig Yamahánál vezetett szervízkönyves,tehát szervízelt. 15ezer kilométer után ne kopjon már el ennyire a váltó,könyörgöm!!! Sajnos nem ehhez vagyok szokva(2003as Transalp,36ezer kilométer alatt 2db izzócsere)...
Nimbusz... :)
Idő bácsi állítólag tapasztalt motoros.Nem hiszem hogy neki nem tűntek fel ezek a hibák.
Kösz az útmutatást kedves lapar kolléga,majd még matekolok a kütyün és jelentek!
Na mégeccer elolvastam, hogy aszongya: "15ezer kilométerrel,idős gazditól."
Korábban is motorozott az idős gazdi? Mert ha nem, akkor lehet hogy túlfinomkodta a váltást (így akart vigyázni rá), és a motorváltó a határozatlanságtól kopik legjobban.
Szia! Én miskolci vagyok, hejőcsabán a futó u.-on lakok. eisenrotkukacgmailpontcom, írj mikorhol! (lehetőleg fél öt után, mert addig melózok) Csáó: Eisenrot
Tegnap vettem egy YBRahimot,15ezer kilométerrel,idős gazditól. A váltójával nem nagyon vagyok kibékülve,ugyanis gyakran nem veszi be az egyest,másszor a másodikat nem igazán akarja,s végül van úgy hogy kidobja a hármast.Utóbbi főleg ha gyorsan "sportosan" váltok. Van összehasonlítási alapom más gépekkel,sokadik motorom ez és leginkább a Harley Sportsteremre emlékeztet ez a váltó. Yamaha szakszervízben értetlenül álltak a probléma előtt,nem hallottak még hasonlóról.Szerintük az előző tulaj hanyagsága.Igaz hogy holtjátéka nem volt a kuplungkarnak,de miután adtam neki picit,javult a helyzet.De messze nem tökéletes. Észrevételek ezzel kapcsolatban?
Ja, így szoktam motorozni, mer' az már gagyi, ha csak simán rövidnadrágban és papucsban megyek. A sisak mindig összeb@ssza a sérómat, azt azér' nem, az arcomat meg így hordom, hogy a trafipaxon ne ismerjenek fel :-))))
Lehet kapni kimondott felnicsíkot motorra.Adnak 6m hosszú és (nekem)7mm széles csíkot meg egy kis eszközt amivel könnyű felrakni a felnire.Annyi volt a baj h felni kialakítása miatt majdhogynem kézzel lett felrakva.de alig látszik.Én karcagi vagyok,Kunmadarastól 16km-re lakok!:D május 31.én akarsz menni a gyorsulásra?
Hello! Megnéztem, vagy inkább mondjuk úgy, megpróbáltam, de 1 "T"-alakú lemez eltakarja hátul a sárvédő felől a rögzítést. Bár valószínűbbnek találom a hogy csak bepattintották! Vagy már le is fűrészelted a nyúlványt? Nah, nem sokat tudtam segíteni. Üdv: Gábor