Én is imádom az enyémet, ezért az apró, "hibának feltüntetett" dolgokról tudomást sem veszek! Az én olvasatomban pl. nem hiba az sem, hogy a motorháztető pereme kicsit túl lóg, az sem, hogy, ha rángatjuk akkor egy kicsit mozog a motorháztető, stb és még sorolhatnánk!Ne vedd személyeskedésnek, csak most hirtelen ezek jutottak eszembe!!! Ami meg a "rángatást" illeti, ez hideg motornál szerintem normális, hogy nem akar úgy menni, mint melegen! Én még nem tapasztaltam, bár nem is nyomom neki hidegen, de legközelebb csak azért is kopróbálom!
Bár én még át sem vettem az autót, csak osztom itt az észt. :) De azért az több mint "bosszantó" lehet ha pl. előzés közben elkezd rángatni a motor és vagy vissza tudsz sorolni, vagy felkenődsz a szembejövő IFA elejére...
Érdekes mikor emelni kell akkor halál pontosan (sőt még túl is szárnyalják) követik az irányadó árakat. Nehezen lehet ezt már kimagyarázni adótartalommal és forint/dollár árfolyammal vagy akármivel. Bezzeg mikor csökkenteni kellene az árakat akkor nem követik ezt a szemléletet. Lásd 16756 hsz.
Szerintem, ha jól le van kezelve, akkor nem... De, ha megnyugtat, akkor vidd el szakszervizbe. Azért azt tudd, ha cascora csináltatod meg, akkor emelni fogják a díjadat.
Ismerős a dolog. Én is kaptam rá. Próbáld ki a Turtle Wax színpasztáit. Ha nem lopták ki, akkor még egy színceruza is van hozzá. Milyen színű az autód?
Akkor hasznd a Keresés funkciót. :) Bár én egyszerűbben megtalálom, a tematizált fórum miatt. :) A benzines logikusan az "Benzines CVVT 1.4 és 1.6" topikban szerepel. :)
Az 1,4 EX-el egy nagyobb (660 km) utat tettem meg, Szolnok-Nagybánya útvonalon (Nem a "Dakar rallyn").
Elégedett vagyok a kocsi viselkedésével,teljesítményével.
Élvezetesen robbanékony. Nem szoktam a sebességet hajszolni, de szeretem az előzéseket úgy elkezdeni, hogy már be is fejeztem.
Ez azt jelenti, hogy (ha kell: vissza kapcsolás), padlógáz, és adj neki.
Pillanatok alatt a manőver befejezve, és a nagyobb teljesítményű Passatok pl., csak nézik, hogy ez mi is volt? Ezután vissza a helyemre, és a biztonságos utazó tempóval tovább. Megengedtem magamnak azt a luxust (egyedül utaztam, mást nem veszélyeztettem), hogy Erdélyben, üresebb útszakaszokon, kicsit odalépjek a gázra.160-nál vissza vettem (ott lakott területen kívül nem nagyon mérnek - de ha álló Dáciát lát valaki, az gyanús lehet, főleg, ha ülnek benne).
Így legalább tudom, hogy mit tud az autóm, és elraktározo emlékeimben, mivel május 1-től,Mo-n ilyen sebesség túllépésekért hamar jogosítvány és pénz nélkül maradnék---JOGOSAN! (A baj különben az esztelenül száguldozókkal van, akik csak a gázpedált látják, és nincs türelmük arra, hogy akár hosszú perceket is kamionok mögött szenvedjenek, ha előzni nem lehet).
A fogyasztás, a komputer szerint 6 liter. Klímával - megfigyeletem - stabilan tartva a debességet, 6 literről 6,1 literre változott a pillanatnyi fogyasztás.
Hétfőn 15 ezres szervizre viszem őkelmét, előbb kap egy alvázmosást is egy kútnál.
Azt el is hiszem, hogy qrvára jól megy-:) Nekem egy 1,6-os benzines autómata ceedem van és az is kitűnő. Nekem mostanig csak wv-audi automatásaim voltak, de ez mintha jóval finomabban vált, és ha finoman gázolok hagyon hamar felkapcsol. A városban 50-es tempónál alig 1400 fordulaton nyugisan gurul. Persze nagyon mérges lesz, ha nyomok neki egy kick-downt-:) Megnéztem a váltóm programozását és econ módban van. Sajnos nem találtam még lehetőséget a programmező váltásra. Kíváncsi lennék, hogy miként viselkedik pl. sport vagy nehézút üzemben.
hello sirenems menj fel agoogle.ch ra és üsd be a kiamotors.ch a hendlersuchenál ki tudod keresni a hozzád legközelebbitén bern kantonban griesbachban csináltattam 246 chf volt ha további kérdésed van irj a pali@pr.hu-ra üdv
A klíma témához: ki-bekapcsolás, érzem, nem érzem stb. Próbáld ki így: - Fedcomp pillanatnyi fogyasztasra állítva - Nézz ki magadnak egy hosszú, üres utat, ahol egyenletes sebességgel tudsz haladni sokáig - Csavard le a hőmérsékletet jóval a környezeti alá - Fixáld a jobb lábodat, egy picit se moccanjon a gázon - ...és eközben klima be.. várj 10 másodpercet...klíma ki...megint várj.. stb. - és a szemedet le ne vedd a pillanatnyi fogyasztásról (csak ha nagyon kell kifelé is figyelni) - és akkor megtudod a tutit, hogy mibe kerül a klíma
Na akkor itt kérdezem tisztelettel:milyen akció van alap+klímás 3.5 milás Cee'd-re (ennyiért adják a Golfot). Más márka ebben a kategóriában fél milla. Köszi.