szűzkurvaként indult, mára a Mátyás tér hivatásos ribanca lett, Zsófival karöltve ami ugye érthető is ebben az erősen inger és pasi-nőszegény környezetben, mert ugye lányok fiúk valjuk be őszintén ki ne érezné magát szarul a viszkető puncival-fütyivel ha életét mindennapjait egy 20x20-s "kalitkában" kellene leélnie évek óta ugyanazokat a pofákat nézve.
Miklós:
hivatásos szarkeverő, csodálkozom, hogy a "balesete" óta még nem írtak neki egy jó kis pofánverést. Ráférne de alaposan arra a műmájer fejére.
Nóra:
azon túlmenően, hogy ő testesíti meg az antinő szerepét (mikor dugott utoljára pl????) és a magyar társadalom hivatalos álláspontját, hogy "legyünk szaremberek amennyire csak tudunk és tegyük tönkre mások és egyben saját kis tyúkszaros életünket", neki pl. eltudnék képzelni egy gang-bang jelenetet amikor is este hazafelé a kapualjba.... Feldobná a nézettséget plusz megoldaná elfolytott nemi vágyait ami jelenleg a frusztráltságában csúcsosodik ki. Patrik spec erre alkalmatlan lévén síkbuzi - ezt csak a hülye nem látja - és szerintem ez hamarosan ki is derül.
Imi:
hiába várom csak nem akarja bevallani, hogy ő tulajdonképpen meleg, az eddigi "nőjei" csak alibinek kellettek, és valójában viszonzatlan érzelmeket táplál Patrik felé.
Kinga:
szerepe lejárt, egyszerűen "elfogyott" szerintem hamarosan lapátra kerül. Szarkavarásai szvsz már semmit nem érnek, Zsolt is únja már a folyamatos lógásait, pár rész és kirúgja (ha esze van). A Kotond alakitása után ez még jól is jönne ki, hiszen együtt léphetnének le és válthatnák Géza szerepét a rendező pályaudvaron. Mondjuk Kinga kicsit nehezen tud majd futni a tehervagon után a 10 centis tűsarkúban, de ergo Olaszba ahová mennek ott úgyis jól fog jönni (a rúdon való pörgéshez elengedhetetlen kellék)
Manyus:
szívlapáttal azonnal hátbavágni, felkoncolni, darabjait az ország négy pontjára széthordani, mindegy mit csak tűnjön el a francba. Szerepét messze túljátsza, abszolút nem természetes ergo egy ember igy nem viselkedik. Irritál az egész lénye, ha nagyanyám ilyen lett volna én magam dugom egy szeretet otthonba.
Apus:
papucs orrán pamutbojt, teszetosza beszari alak akinek a leginkább televan a töke manyussal de fosik ezt bemondani. Emellett sunyi is, hiszen láthattuk, hogy kis segítséggel megmászta volna Terikét (talán egy két feles segített volna)
Géza: ezzel a "világgá megyek sosem jövök vissza" faszsággal kb olyan mintha azt mondanám az asszonynak, hogy "leugrok a sarki kocsmába szivem, majd jövök", de baszok hazamenni, mert jobb a lángos mint odahaza, hát... bődületes, hogy valakinek ilyen ingerszegény gondolat egyáltalán eszébe jut. Abszolút életszerütlen, nulla valóságtartalom ami egyébként elmondható az egész sorozatra. Szvsz, soha, sehol ilyen jelenetek, ilyne élethelyzetek, konfliktusok majd azok "kezelései" nem történnének meg, nincs az a marha aki "hasonló" helyzetben igy viselkedne.
Nagyhirtelen ennyi, ha valakit kihagytam volna az biztosan nem a véletlen műve.
Már rendesen be van szarva Botond hogy a nagyanyus megtalálja Gejzut. Még lehet hogy Kinga is elhagyja.
Azt meg külön bírnám ha most hogy hazamegy jönne a rndőség hogy "mégis nyomo-
zunk mert ugye maga nem menekült volna ha nem fél hogy a vaj megolvad a fején..
még az is lehet hogy maga tetette el láb alól a börtönben a tettestársát csak hogy ne derüljön fény a stiklijére....ugyhogy ezt rendesen elkurta Mr.Gejzu.....
maga meg kedves anyuka a bejelentésével hogy szökésben van a kedves fia csak ártott az ügynek, mert már éppen raktárba akartuk tenni az ektát mikor maga berohant rikácsolni....
Kérlek, fedjétek fel előttem a lángos, a kezeslábas és a többi történés titkát! Tegnap este nem láttam a BK-t, és úgy sejtem, érdekes dolgok történtek...
Szerencsétlen Magdinak fogalma nincs, hogy a fia hogy néz ki hátulról :) Mindenki levágta azonnal, hogy ebből csak egy kínos pillanat lesz, mert nem a csenevész őrangyal tolja ott kék kezeslábasban :)
aha, tényleg :)) hála neki gyűlölete két tárgya újra egymásra talál :PP engem vanda idgesít rettenetesen: pl eddig még ő haragudott klaura, mintha csak klau hazudott volna neki és nem ford. ... na meg h úgy csinál mintha ő áldozat lenne, hogy jaj hogy szét fogják szivatni... ráadásul az a legjobb, hogy le se szarják.
Na ez a Mónika katasztrófa, pontosabban az őt játszó Farkasházy Réka! 2 mondatnál többet nem képes bemagolni: ki kér kávét, bundáskenyéret, ....és ez volt a fél óra.... Kb. ennyi. Te jó ég, és milyen bénán mozog. És a a kép, amit vágni tud.. Messze a legdebilebb az egész bagázsban. Nála tutira még Vanda, Bandita meg a Bercikutya is jobb "színész".
Azér' az se semmi,hogy bemész a kórházba,mondod,hogy az ŐRANGYAL(mondhatták volna azt is,hogy eljött Jézus második eljövetele) és egyből vágják,ki mi hol.
hát azt nem mondtam, hogy következetesek a sztoriírók :-). egyébként is gáz a megjátszás, semmi értelme, pláne így, hogy Zsófinál ez simán belefér az eddigi dolgai meg karaktere alapján.