De van valami jogszabály a házastársi vagyonközösségről. Ez alapján perelik egymást dollármilliókra a hírességek az USA-ban. Nálunk ha milliós perek nincsenek is, de azért a lakás lehet per tárgya.
sztem csakj akkor ove a lakas fele ha kozos szerzemeny. palci anyai oroksege nem tartozik ebbe a kategoriaba. bar fene tudja, nem vagyok jogasz es a bk-ban amugyis nagyvonaluak a tulajdonviszonyok kezelesevel..lasd nora es miki lakasugyletei, meg bandras es balna valasa es vagyonmegosztasa is elegge hianyos
jah. es asszem abban maradtak, hogy felesleges alairni. de ettol fuggetlenul botond geza orra elol happolta el kingat es ezt tudja is. tehat kanga mar a masodik csaj elhappolasugyileg :-) en csak vicceltem osszekoltozes ugyeben, kizart hogy geza ezekutan barmiben is kozoskodne kotonddal
a szolo meg nincs eladva, egyebkent is ketlem hogy egy szolo arabol pesti lakast lehessen venni...es a szlotol eltekintve eriknek semmi vagyona nem volt
Lakás: Mivel azt már rég megszellőztették, hogy Pálcika elköltözik, ezért biztosan eladja a lakást. Erik meg majd megveszi abból a pénzből, amit a szőlőért kapott. (A többit meg fizeti hitelbe, vagy Magdi néni töri össze a nemlézető malacperselyt és segít Tildának a lakásvásárlásban.)
figyi..az hogy botond egyszer mar "majdnem" lenyulta geza nojet az enyhen szolva is eufemisztikus megfogalmazasa az esemenyeknek :-))) a viking hogyan koltozik le tildahoz? a lakas palci oroksegebol van ergo megcsak nem is kozos tulajdon elvileg..
meg valami. monikat szexmaniasnak kikialtani azert tulzas. jo, volt par kapcsolata, de emlekeim szerint azok nem pusztan a szexrol szoltak. a gyertyarol nekem a romantika jut eszembe elsosorban, meg a meghittseg es nem a szexmania. dehat nem vagyunk egyformak :-))
Botondot nem engedné oda Géza, mert az egyszer már majdnem lenyúlta a nőjét, így inkább nem közödködik. Úgyis az lesz szerintem, hogy a Viking leköltözik Tildához, és a helyére felmegy Botond. Mónika meg hazajön, és beköltözik Botond helyére.
Amúgy meg már IRL is hallottam rá példákat, hogy a külsőleg konzervatív vagy szürke egér kinézetű csajok között van pár olyan, aki szexmániás. (mint itt Móni) Imivel is volt egy estéjük, amikor Imi nagyon meglepődött, hogy Móni mennyire rákészült külsőségekben is. (pl. gyertyákkal)
Lacinak meg igaza volt, amikor megjegyezte az állítólagos erőszak kapcsán, hogy Imi mennyire mulya.