Keresés

Részletes keresés

Ede-bácsi Creative Commons License 2008.03.16 0 0 117
Jóestét! Smink tetoválással csináltatott valaki magára mintát? Lányom nagyon szeretne a baloldalt a hasára egy Playboy nyuszit, olvasta a Long Time Liner honlapján, hogy csinálnak kisebb mintákat is, és megbeszéltük, hogy 18 éves koráig ezzel megcsináltathatja, ha meg még 18 évesen is tetszik, akkor nyugodtan magára varrattathatja, mert úgyérzem addigra már kialakul a stílusa, bár reményeim között nem fog változni. :) Köszönöm Előre is.
Margo1977 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 116
Hát Én ma csináltattam :) Kicsit fájt (deréktáj) de csak az "első kanyar" utána már lezsibbad :))
( csöndesen jegyzem meg két gyermekes anyuka vagyok)
Cippola Creative Commons License 2008.03.03 0 0 115
Szia Akinom89!

Most bukkantam rá a fórumon hogy te valaha ilyen "tetovált pólót" kerestél.

Azt szeretném kérdezni, hogy találtál? Most hasonló gondokkal küzdök, sehol
sem találok. Köszönöm a segítséget!
Előzmény: Akinom89 (89)
Phatrisa Creative Commons License 2008.02.24 0 0 114
Szia! inkább a lakhelyedhez közel keresgéljél,lehet hogy ott is vannak olyan tetováló szalonok akik jól csinálják és aránylag még jó aron! ne keresd a legjobbat mert lehet hogy túl távol van sőtt olyan drága hogy abból máshol 3-om sima tetkót csináltatsz!
gabo1980 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 113
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék. Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy kitetováltatom a szemöldökömet. Gyüjtöm az infokat, hogy hol kerüljek tű alá, de még igazából nem döntöttem. Eddig a neten böngészve, Pilát Erika, a  www.sminktetovalasok.hu oldallal tűnt a legmegnyerőbbnek. Jókat hallottam róla, de nem első kézből. Hátha itt többet megtudok a munkájáról. Köszi.
Phatrisa Creative Commons License 2008.01.25 0 0 112
De itt a lényeg hogy én nem csak tervezem hanem már készen is van!legujjabb tetkómEme gyönyörűség most 3 hetes! Imádom...
Dorisz Baby Creative Commons License 2008.01.21 0 0 111
ez így van, én is így vagyok vele. 16 éves vagyok, és a 3. tetkóm tervezem xD
Phatrisa Creative Commons License 2008.01.02 0 0 110
Drágaságaim!!!Nah ők azok akikre nagyon büszke vagyok!
Phatrisa Creative Commons License 2008.01.02 0 0 109

Sziasztok!

Nekem tetkóm van egy virág 14éves korom óta egy tündér 15 éves korom óta! jelenleg 18 éves vagyok lassan már több is mint 18! nekem mind a kettő egy nagy álmom volt! Van egy nagyon jó ismerősöm Angliában mint tetováló mester és ő is otthon csinálta! de ő akkor bontott sterilizást tűt használ nem probálja ki hogy jó e vagy sem! nem kell neki hiszem ránéz egy bőrtipusra és tudja hogy hanyas tűt használjon! És szerintem kiba...ott jók lettek! jövöhéten csináltatom nála a harmadikat a derekamra méghozzá egy főnixet szeretnék! ehez kellene nekem segitség ugyanis kellene róla valami kép amit én nem tudtam megszerezni mert google-n keresztül csak sz... képek vannak! szóval aki tud rajtam segiteni annak megköszöném! és remélem fel tom rakni a tetkóimról a képet de ha igen akkor ime ők azok! (IMÁDOM ŐKET MINT A KEDVESEMET)

Dovica Creative Commons License 2007.12.15 0 0 108

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a válon meg a karon mennyire fájdalmas egy tetoválás? Nekem jövőhét pénteken csináltatom meg az első tetoválásomat csak nem igazán tudom, hogy a két hely közzül melyikre!

Nyuszi88! Creative Commons License 2007.12.13 0 0 107
Amire gondolsz az nem veréb,hanem fecske:D
Jó lenne utánajárni a dolgoknak,aztán megpróbálni magadra varratni:DD
Előzmény: rude.girl (86)
Tissu Creative Commons License 2007.12.11 0 0 106
Szevasztok!
Én 16 leszek és a kézfejemre szeretnék tetkót. Tudna valaki abban segíteni hogy hány éves korig "nyúlik" még ugymond a bőr? gondolom ez minden testrészen más, de mégis valamit körülbelül :)
Dorisz Baby Creative Commons License 2007.11.08 0 0 105
Sztem nem fáj, illetve a bőrtípustól függ. Mindenesetre megéri :)
csajszyka16 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 104
Sziasztok!Én 16 éves csajszi vok és már egy éve naon szertnék tetoválást a derekamra és a bokámra!!!!A szüleim is megengedik, meg a tetkós is mondta h jól állna meg ienek!!!Csak picit félek!!!Naon fáj???????????
Dorisz Baby Creative Commons License 2007.10.15 0 0 103
nagyon helyes! akinek nem teccik, ne nézze, nem kötelező! aki meg elítéli, hát istenem, aki hülye, halljon meg - szól a mondás is... az anyukának pedig totálisan igaza van. Látván a körülményeket, és a mintát mért kéne megtiltania!?!?
Előzmény: fatjoe (97)
melinda75 Creative Commons License 2007.09.26 0 0 102
sziasztok én mint anya szeretnék hozzá szolni.a fiam szeretne tetkot, az egyetlen kikötésem az volt hogy a 16 ot várjuk meg. mivel megengedem igy megmondja mit szeretne, nekem pedig megnyugtato hogy láthatom a szalont ahol csináltatja. mert nem szeretném ha "haver-haverja" csinálná a panel konyhában. mert igy bisztosabb hogy nem kap el semmit fel világositják az uto kezelésröl.mivel ö egy vagány egészséges nagy fiu tudja mit akar.
kiscroomplee Creative Commons License 2007.09.16 0 0 101

Szép, szép, hogy tervezgetünk, ki mikor mit hová szeretne? Hányat? Mennyi idősen?
De ahhoz, hogy meg is valósulhasson, van egy nagyon fontos kérdés, amit sehol nem említenek. Az ár. Mennyiért csinálnák meg , amit eltervezek? Persze akkor  konkrét tervvel kell előállni. Az egyik szalon lapján azt olvastam, idő szerinti díjszabás működik. Tehát ha 1 óra alatt elkészül a mintád, 5000, ha 2 óra , 9000, stb, tovább úgysem akarok menni. Ez reális ár?

És minden szalonban idő szerint szabják az árat, vagy a mintától függ?

Árvacsalán Creative Commons License 2007.09.14 0 0 100

Nem most bánnád meg,hanem akár húsz év múlva.És akkor még elég fiatal leszel ahhoz,hogy hosszú élet álljon előtted egy megbánt ábrával.És akármennyire érettnek/okosnak érzed most magad,NEM tudhatod,mi lesz húsz év múlva. Én se tudom.

Mielőtt nekiállnál a "de" kezdetű mondatnak, elárulo,hogy nekem is van tetoválásom,kettő.Bőven elmúltam húsz,mikor csináltattam őket,először egyet,két évre rá kb.másikat.

Az apád emlékét tetkó nélkül is ápolhatod,aztán ha még hat-hét év múlva is úgy érzed,hogy ezt akarod,csináld.

Előzmény: lukesc (99)
lukesc Creative Commons License 2007.09.14 0 0 99
gondoltam ma megyek és kérek egy időpontot,megkérdezte a pasi h hány éves vok mondom 16 de a szülök beleegyeznek erre azt mondta h akkor sem vállalja mert 16 évesen nem tudom eldönteni h mit akarok egy életen át viselni!!!nem akartam mondani neki h bocs bameg h apám emlékére szeretném a monogramját magara tetováltatni!!
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.23 0 0 98
ez mi? horcsog? vakond?
Előzmény: Törölt nick (14)
fatjoe Creative Commons License 2007.08.22 0 0 97
Nekem már 16évesen 5tetoválásom van és nem bántam meg mert szeretem őket és tetszenek!És ez szerintem nem korfüggő mert ha valakinek tetszik eggy tetoválás miértne csináltathatná meg?????És nemtudom némelyik ember mért nézile meg itéli el a tetoválást amikor ez is önkifejező művészet!Valaki a melleit csináltatja meg valaki meg festeti a haját mimeg tetováltatunk és akkor mivan?Mindenkinek más tetszik!Ez van aki nem fogadja el a tetováltakat az lőjje le magát mert eléggé f...sz dolog elítélni valakit azért mert tetoválása van!
Akinom89 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 96
Nem.
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 95
Üdv. Tízzel több vagyok, de nincs tetkóm! Baj?
lesifotos Creative Commons License 2007.08.19 0 0 94
Dorisz Baby Creative Commons License 2007.08.16 0 0 93
az én anyám se tekerteki a nyakamat, érdekes... sőt, sztem egy szülőnek hagynia kell kibontakozni a gyerekét!
Előzmény: Tinacica (10)
Dorisz Baby Creative Commons License 2007.08.16 0 0 92
figyelj, nem azt mondtam, h nem kell meggondolni, meg eltervezni. sőt. én 9 éves korom óta akartam már, és az ágyam fölött lógott a minta 5 éven át! xDDD
Calvano Creative Commons License 2007.08.14 0 0 91
"én most vagyok 16 éves, és imádom a tetoválásokat! 2 is van, az egyiket 14, a másikat 15 évesen kaptam, és SOHA EGYETLEN PERCRE SEM BÁNTAM MEG!"

Másfél év alatt? Még jó, hogy nem bántad meg:) Volt 12-13 évvel ezelőtt egy butácska, ám annál szebb barátnőm és ő úgy gondolta, hogy neki mindenhova kell "tetkó". Na most már tuti bánja, mert szerencsétlen kezdte az egyik kézfejével, aztán a bokára.....Minden helyet megtalált, amit nem lehet ruhával a megfelelő pillanatban eltakarni. 2 évre rá meg (amikor már bőven nem jártunk) elment egy tattoo szalonba tolmácsnak..
Előzmény: Dorisz Baby (88)
Calvano Creative Commons License 2007.08.14 0 0 90
Jé, de jó topik!:)
16 évesen (14 évvel ezelőtt) kigondoltam (álmodtam:), hogy nekem kell egy
!

Másnap regel el is mentem, 3e HUF volt csak, azt mondták, hogy ez egy 4 cm átmérőre elég. Mondtam OK. Most lesz nonfigura körülötte (max 2 hónap), mert azóta megnőtt a bicepszem:)
Akinom89 Creative Commons License 2007.08.14 0 0 89
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni, örülnék: tetkós pólót keresnék.
Már nem olyat, ami fekete és tetkó minta van rajta, hanem a bőrszínemmel azonos a póló színe, és tele van mintával.
Nem biztos, hogy bőrszínű, lehet, hogy olyan necc szerű az anyaga, nem tudom pontosan...
Aki tud segíteni, kérem írjon ide, vagy dobjon egy mailt!
Dorisz Baby Creative Commons License 2007.08.10 0 0 88

sziasztok!

most nagyon sok embert meg fogok bántani a levelemmel, de ezt igyexem finoman kifejezni... az, aki azzal az indokkal beszél le valakit a tetoválásról, hogy fiatal hozzá, igenis nem tesz jót! én most vagyok 16 éves, és imádom a tetoválásokat! 2 is van, az egyiket 14, a másikat 15 évesen kaptam, és SOHA EGYETLEN PERCRE SEM BÁNTAM MEG! SOHA! Sőt, kifejezetten jót tesz, ugyanis kimutatták, hogy a tetoválást viselő emberek 36%-a magabiztosabbnak érzi magát, mint tetkó nélküli társaik. tehát én azt mondom: ha tetszik egy minta, és lenne kedved egy életen át viselni, VÁGJ BELE!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!