...hát ez az, nem tudom, mi lehet. A szűrőt megnéztem, más mondta, hogy az lehet a baj, de tök tiszta volt. Néztem ezt a Calgonitos mosogatógéptisztítót, de az "csak" szennyezett belső felületre írja, az meg tök szép tiszta... :(
A trisót szokták javasolni, de fogalmam sincs, milyen adagolással.
Én évente 1x (saját magam megnyugtatása végett :-) ) szoktam a dm-ben venni tisztítót, az csak 600 ft körül van. De igazából nem marad koszos a gép, hiszen az edényt is tisztára mossa a por v. tabletta...
Háát... ahogy elolvastam a tüneteket, ezek eléggé a szűrő problémájára utalnak. VAgy pedig a forgókarok fúvókáit kell kitisztítani.
Nekem semmi problémám a fűtőszállal, a mosógépben is ugyanilyen, csak azt nem látod. :-)))
Az enyém már 4 éves, de semmi hasonlót nem tapasztaltam. Egyszer volt ez a homokszerű izé a bögrék alján, de azért, mert egy előző mosogatásnál, mákostészta után nem tisztítottam ki a szűrőt. :-)))
Előfordult már, hogy elfelejtettem mosogatóport beletenni, és úgy is tökéletesen elmosogatott. Igaz, nem velőspacalos edények voltak benne... :-)
Nem mosogat rendesen. Általában minden 2. evőeszközt el kellett normálisan mosogatnom, tányérok is maradnak koszosak, lábas, fazék is általában koszos marad. A pohár-tálcában lévő poharak, kicsi, mély tányérok alján (ami ugyabár felfelé néz...) általában lesz egy vékony, aprószemű, "homok"réteg szerűség. A műanyagokról ne is beszéljünk (azt tudtam, hogy nem lesznek cseppmentesek, de hogy alig mosogatja el őket...). Volt már kint egy szervízes, nem forgott az alsó mosófej, vagy mi (ahonnan jön a víz - bocsi, nem tudom rendesen megfogalmazni...), megcsinálta, de annyival nem lett jobb, hogy dícsérni tudjam. A szűrő nem koszos, a gép sem belülről. A fűtőszál ugyan dobon belül van, és fekete, és szerintem néha füstöl, ha ráesik a vízcsepp (de ez így normális a szerelő szerint)...állítólag ez egy "régebbi" típus, már nem gyártanak ilyet (2006. októberében vettük 3 másik Indesit géppel együtt). Na mindegy, néha használom csak, pl. családi összejöveteleknél, vagy mondjuk nagyon koszos edényeknél, amiket majd utána elmosok rendesen.
Sziasztok! Most vadászok mgépet különböző outletekben (10-20 ezer mínuszt megér), azonban zavarban vagyok így is az áraktól és márkáktól. Nagyon sokféle van, és számomra ismeretlenek. Kérdésem: az Ariston, Beko, Candy márkákról tudtok valamit? Ezek nem gagyik? vagy bízzak inkább Bosch, Intesit-ben?
Most vettünk a feleségemmel egy Whirlpool ADG 352 tipusu mososgatógépet!
A gép kb 3 éves beépíthetős és ahoz képest nagyon szép állapotban van.
Akitől vettük azt mondta,hogy kifogástalanúl müködik AA kategóriás !
Miután bekötöttem azt a jelenséget tapasztaltam hogy ha ráengedem a vízet ha be van kapcsolva ha nincs akkor is egyből el kezd folyni a víz és nem áll el!
Mi lehet a baj,kérem ha valaki tud valami okosat akkor segítsen!
A márkaszervíz szerelője már megnézte: elromlott a mágneszár, ami beengedi a vizet és mivel összeköttetésben van a programpanellel, az is zárlatos lett és a szinkronóra felmondta a szolgálatot. Alkatrészestül, kiszállásidíjastul, munkaórástul caklipakli 35 000 HUF. Vagy nem áldozunk az 5 éves gépre ennyit, hanem veszünk egy újat. Most megy a morfondír.
Nekem a cégemnél az ebédlőben van két elektrolux. Igaz ez olyan 2004 környékén történt, akkor vették a gépeket, de a konyhásnéni folyamatosan panaszkodott, hogy nem viszi le a koszt, ha előtte nem öblíti le a tányérokat egyenként.
Nekem egy Electrolux ESL 6124-es mosogatógépem van. Tavaly áprilisban vettem. Nagyon szépen mosogat. Eddig még semmilyen problémám nem volt a géppel, pedig minden nap "mosogatok" vele.
Van valakinek Electrolux mosogatógépe? Szépen mosogat? A Bosch és az Electrolux között hezitálok, de senkinek nincs Electrolux az ismeretségi körömben, aki véleményt tudna mondani. Azt hallottam, hogy a Bosch nagyon szépen mosogat.
A másik kérdés, hogy nagy különbséget jelent-e az 52 dB a 45 dB-hez képest.