Kedves Hotib, ismered Vagra urat? Én már kellőképpen. Nem mondanék egyértelműen rosszat, meg jót sem. Bármit megold, beszerez. Van ott vagy 10-15 dutra folyamatosan. Csinált nekem beépítést, hidraulika rendszert, használható. De a ventillátor beleér a házba, a hidraulika majdmindenhol csöpög, nem nagyon kicsit. Az ékszíj hajt, csak odaheggesztette, nem lehet állítani. Mind erre az élményre vártam vagy egy évet.
Tényleg elég régóta hírdeti az ürge. Mondjuk az 50-es elég pofássan néz ki. Ez a faszi ajánlott nekem is 28-as motort 130 000-ért. javított főtengelyt csapágyastól meg 60 000-ért.
Telefonszám: 06204524389
Kínál: Dutra-4400 (Feladva: 2008-03-02 18:27:44)
Eladó 50-es dutra piros rendszámmal,3 év műszakival nagyon jó gumikkal,szervó kormánnyal.Ára:1100000FT.
szia joco! nekem igazából egy komplett váltóra lenne szükségem! Eb II z tipushoz! vagy egy üres váltóház is nagy segítség lenne kupplungszerkezettel! Köszi egyébként!!!
Bele igen. De így azért bízom benne, hogy egy megbízható gépet sikerül összerakni. Ezek elvileg eredeti Csepel alkatrészek. A kecskeméti traktorboltra panaszom nincs. Olcsóbban jöttem ki a tőlük vásárolt hüvely garnitúrával, mintha Győrben gyártattam volna le 2db dugattyút. Ezért döntöttem az új hüvelyen, és nem fúrattam meg a régit. Eddig tartok a motorral 70 000ft-nál. Ehhez jön még a köszörűlés+munkadíj.
Igen! Úgy néz ki össze áll lassan-lassan a gép. A főtengelyt most köszörülik, a hüvely garnitúra, tömítések, olajszivattyú meghajtó fogaskerék, kuplung ferodol, kinyomócsapágy, szűrő készlet már megérkezett Kecskemétről. Úgy gondoltam, ha már egyszer hozzá nyúlunk, akkor tegyük rendbe rendesen. Nem látom értelmét olyan felújításnak, amikor fél év múlva hozzá kell nyúlni megint. Ha minden jól megy egy-két héten belül már járatjuk be a motort. A főtengelyen múlik minden, mikor lesz kész.
Nah Szakik végre sikerült bescannelni és feltölteni a 213-c javítási kézikönyvet!
Aki még nem látta, annak kötelező olvasmány!!! :)))
Egyébként bevízjeleztem, mert nem akarom hogy neten ólálkodó haszonlesők letöltsék és itt-ott jó sok pénzért árulják! Azért remélem ettől még élvezhető :))
Szerintem a Dunai Vasmű lehet az ,de az Dunaújvárosba van,nem??Ha igen akkor régen rossz mert az már a kohó szája!!A DUTRA szóval kapcsolatba ha megnézitek a VörösCsillag Traktorgyár kiadványát -7o éves a traktorgyár-címmel 1971. a 7. oldalon írják a DUMPER-TRAKTOR =DUTRA név születését.