Nemrég esett át egy nagy felújításon ami az alábbiak cseréjét jelenti: vezérmű tengely, szelepnyomó tőke, dugattyú gyűrű, olajszűrő, kormánymű, kormány kardán, hátsó lengéscsillapító, belső ajtó kárpit (mindkettő), jobb első karosz. lemez, meg számos kisebb alkatrész is.
Vannak esztétikai hibái, amik főként a festést érintik.
A felujítás elektromos bekötéseinek egy része nincs befejezve még, nekem sajnos nem jutott időm rá, hogy befejezzem.
Vagy egyben, vagy bontásra (csak főbb elemekre bontva) adnám el.
Sziasztok. Van egy eladó 924-em. Saját néven, műszakival, üzemképtelen motorral. 1981-es, drappmetál, targa, 15" küllőmintás gyári alufelnik, nincs elrohadva. A legutóbbi műszaki előtt egy csomó minden cserélve lett (lengéscsillapítók meg egyéb futómű kütyük). A motornak nem tudom mi lehet a baja, fél éve megállt de arra sem volt időm, hogy belenézzek, úgyhogy nem akarom tovább érlelni az udvaron mert csak romlik az állapota. Ezért eladó :-( Az ára 250. Akit érdekel az az oldtimer@prohi.hu emailcímen vagy a 30-908-5075 telefonszámon elér.
Nincs valakinek egy feleslegessé vált (vagy legalábbis megválna tőle) motorbakja? Ma kiszedtem az enyémet, és a jobbos bakban a rugó 3 darabba van törve, szerintem ez így nem helyes :) Esetleg van valakinek gyári elektromos ablaka? Utólagost annyira nem szeretnék, meg szerintem nem is fér el az ajtóban. Vagy van ezzel valakinek tapasztalata h spalt vagy mást hogy lehet elhelyezni?
Gyurma vagyok! Többször is taliztunk a saját garázsodban! Ha nem éred el telefonon,akkor nézd meg a poros szerelgetők topic-on! Mindennapos ott,mivel a sajátja! :-) Nem árulok titkot,csak katt a nick-re! :-)))))))))
Hadd hívjam meg az orros társaságot egy rendhagyó eseményre:
2008 január 12-én a fóti Cora-Brico közötti parkolóban gyülekezés 10h-kor és irány a veresegyházi Édenkert étterem. Ez csak egy light-os tali, kedvezőtlen időjárás esetén is meg lesz tartva max ne Porschéval jöjjön, aki félti (mellesleg teljes joggal)
Veres onnan kb 20km, a kajálás 11-től és mindenki addig marad, amíg kedve tartja.
A kérésem csak annyi, hogy kérnék konkrét visszajelzéseket a létszám miatt.
köszi Budapesten, 22. ker Amúgy írtam már 1-2 hsz-t pár hónapja, csak sajna egy ideje olvasni is alig van időm nemhogy irogatni a fórumba. Meló mellett a porsche üres kasztniig való szétszedése, fémig csiszolása stb gondoskodik a szabadidőmről :)
Így utólag is BUÉK minden márkatársnak! Ez a hirdetés valódi gyöngyszem tényleg. Mondjuk a motortere az enyémnek is hasonló... volt amíg szét nem szedtem :) Amúgy felhívnám még a figyelmet az autó kiváló fényezésére (főleg a reaktorfedelen), gyári tanksapkára és targára :) Igaz az én vasam se volt sokkal jobb kondiban, de legalább a feléért jutottam hozzá :) Erre szokták mondani h poros? :)
Sziasztok, bal első, első fehér színű (esteleg díszcsikkal együtt) keresek 924-hez sárvédőt. Ha van valakinek és eladná zörgess meg pls 06205162772 vagy email gumizona@freemail.hu Köszönöm előre is.
Üdv emberkék. Bár tudom, hogy mindenki eredetiállapot mániás, de hátha... Van egy garnitúra sablonom ha valaki esetleg "faceliftet" tervez és szeretne 968-as külsöt varázsolnia a 924-944-böl. Elsö-hátsó lökös, 2 elsö sárvédö, 2 csepp tükör, 2 küszöb. Ezek sablonok, ebböl lehet csinálni hetente egy garnitúra autóra szerelhetö üvegszálas 968-as cuccot. A cimborám 2 kilóért vett egy ilyen szettet, amit én lemásoltam és egy százasért adnám, de nem szigorú az ár. Ha valakit érdekel keressen mailben: ami a nick nevem és freemailos.
Először is köszönjük a jókívánságokat, Néktek is hasonlóakat kívánunk. Akár hiszed, akár nem (dehát végülis kari van, tehát miértisne hinnéd el), pont itt van mellettem Lord944 kolléga is, együtt ünnepeljük a bájglit mega forralt borot pusztítjuk és terencehill meg bádspencer filmet bámulunk.
:)) Jaja.Viszont mivel 1993-ban vonták be ezeket a 20-asokat, ebből következik, hogy a kocsi már biztosan volt Magyarországon (legalább egyszer) előtte :))
Kösz a válaszokat :) Ja, néztem, hogy a fesszabályzó semmi különlegesség, szóval majd kiszerelem jövőre, amikor újra lesz időm :D Gondolom 44-en is ugyanolyan, mint a 24-ben, szóval nem lesz gond.
Akkor jó, megnyugodtam, hogy a lámpa okos, de azzal továbbra is gondom vanm, hogy feszül. Lehet, hogy meggörbült valami? Na ez most már inkább ilyen költői kérdés ;)
De hát mi különbség lehet kormány és kormány között? A 86-os autónak hosszabb kormányrúdja van? Ennek nem látom értelmét :( De ha kötözködik velem, leflexelem a végét, hogy csak nyekken :)))))))))
Azokról a rejtélyes gombokról majd csinálok képet, aztán akinek gyári riasztója van, megmondja majd a frankót :)
1. Feszültség szabályzót autósboltban is tudsz rendelni, a generátor hátulján van, cseréje tök egyszerű, csak az ékszíjat meg a generátort kell legaláb félig levenni. (:
2. A lámpád okosan csinálja. A motor mindig egyirányba hajt.
3. 86-osba 88-as kormány? A probléma következik az előző mondatból. (:
4. Itt mi a kérdés? Amgy én még nem találkoztam ilyesmivel. Mondjuk nekem motorvezérlő elektronikám sincs. (: