Én is túlvagyok az első hosszabb túrán a kocsival. (1.4) Aszód - Dabas - Bp körbe - Aszód Átlagfogyi 6,8 bár pesten nem volt forgalom. Szerintem ez a 7 körüli érték fog maradni vegyesbe, bár nem bánnám, ha csökkenne az összekopás után. Pályán 120-130 körül autóztam. Nem hangos a motor, illetve nem annyira hangos. Sok embert az zavarhat meg, hogy kis sebességnél egyáltalán nincs hangja, ilyenkor meg hallani. De nem hangos! :)
...ma munkába jövet nem tudtam előidézni a "katt"-ot biztos a helyére ugrott valami :-)
A fékpedál ütközönél van valami szivacsszerű (nekem legalábbis) ami erőteljesen kopik. Ha gyorsan engedem fel a pedált, nekem is van kopp, ha olyan intenzitással mint ahogy nyomtam nincs hang...
No de ezzel lehet még együtt élni :-))
Szép napot, kezdődik a melódia este tudom csak megnézni a válaszokat!
Az elmondottakból hirtelen én is az ABS-re asszociáltam, de ha nem az, akkor passz. Viszont a kormány szerintem direkt ilyen, nekem tetszik is, hogy középállásban határozott.
Pár napja megyek viszonylag sokat a verdáva, és mostanában az istennek nem rángat, pedig eddig elég sűrűn csinálta. Cserébe viszont baromira kattog az a hülye fékpedál. Ezeken kívül viszont minden OK, szerencsére.
Nekem az Almerámmal volt hasonló élményem újkorában szintén a bal kerék felöl. Amikor fékezés után levettem a lábam a fékről, közvetlen utána egy tompa kalapácsütést tapasztaltam vagy egy tucatszor. Elmentem a márkaszervízbe, ott a féknyerget és környékét befújták és utána ez abbamaradt. Akadt valami a kiengedéskor. A kormány tulajdonsága nekem tetszik, nem zavar. Nyugodtan ránehezedhet a kezem anélkül, hogy elmenjen egy picit valamerre.
Nekem adtak hozzá tehermentesítőt.Ez szerintem minden felnihez kell,mert a felni középfurat mérete nem passzol minden autótípus kerékagy mérethez.A Ceed-nél ez 67,1 mm.Nem biztos hogy kapsz ilyet(ami a kerékagy és a felni mérethez is stimmel),a sarki autósboltban.Szerintem jó "hangosan" reklamálj a felni értékesítőnél,és a csavarokat is kérd hozzá!!!
Nem is értem hogy bírnak annyi vekni kenyeret megzabálni:)))
komolyra: Örülök, hogy ötletet adtunk, másoknak is ajánlom. Nállunk a közel 3 éves fiam miatt kötelező program még télen is ha jobb idő van. Egyébként gyönyörű környzet nagy, ilyenkor ingyenes parkoló /talira se utolsó!/.
ui.: Sajnálom, hogy elkerültük egymást, mi olyan 3/4 délkor jöttünk el,
Szigethalom-agárd-velence-fehárvár-szigethalom... kb. 175 km. Természetesen pályán. Átlag fogyi 5.6 l ( 1.6 CRDI ) nem toltam nagyon neki, csak a törvényes keretek.
Ma 2x éreztem, mintha tükörbe néztem volna.
Cee'd SW machine silver elé álltam be pont amikor ma dél körül M0-ásról hajtottam M7-esre, majd letért érdenk. Rendszám KZJ... Innen valaki. Vészvillogtam Ő meg visszalámpázott.
Aztán fehérváron. Budai Úton jöttem az Interspar-Praktiker előtti lámpánál álltam amikor az állomás felől egy ugyanolyan SW hajtott át a keresterződésben kb 12.30 körül. Ismertetőjegy: vonóhorog volt rajta. Innen valaki?
nekem most 6000k van az autóban bár projectorban igy annyira nem látszik hogy 6000k link , de a következő autóban egyből bekerül a 4300k bixenon ahogy megjön :)
4300-5000K-s xenonok abszolút nem zavaróak szerintem sem. Sőt 4300k-sról nemhiszem hogy sokan megmondanák szín alapján hogy az xenon. Persze fényerőre más a helyzet már :)
ma voltam (Bp-)Egerbe pálya oda-vissza...130-160 fogyi: 5,7L átlag 57km Xenon nagyon jo,nem vakit,lehet látni vele,és pont olyan szine van mint az OFF corsa 100/90 es fehér halogén égője... ja és nem is feltünő mint a sok kék + rakatok bele fényszoró mosót is!! :)))