Hello.Én is nagy kísértést éreztem,ezért én tegnap felszereltem a nyári kerekeket.Nem gondolom hogy felelőtlenség,ha már több hó nem esik akkor ezek is használhatóak. Íme képek az autóról:
sejtem hogy azoknak akik nem irtak számot 2 db kell, akinek több kell az meg úgyis szól. Egyébként szerintem a listán felül még viszek egy 5-10párt, hátha valaki ott gondolja meg magát :) Ha 18.áig megjön az új szálítmány akkor viszek helyzetjelzőt is előre de szerintem az csak március vége fele jön
Nem akarok beleszólni, de gondolom db számot is kéne írni vagy legalább tipust (SW vagy csapott)... Nehéz lesz így kitalálnia szegénynek mennyit is hozzon. :)
Hehe, igaz, sajna ez egy ilyen túlcentralizált ország... :)
Én is bp-i vagyok, de ha már így rákérdeztél, momentán Sándorfalván vagyok, és kb 1 óra múlva megtalálsz a Széchenyi-téren bent Szegeden... különös ismertetőjeleim, beige Cee'd, és egy piros babakocsi... :))))))))))))))))))))))))
Nem veszem annak (csak magamban forrok). :-))) Ebből is látszik, hogy ki, miből ült át. Nekem ezek a finomságok nem voltak meg (amúgy 9 évig elégedett voltam), így jobban feltünnek.
A mi konstrukciónknál (CHF-es) a futamidő végéig ugyanannyit fizetünk, árfolyam ingadozástól függetlenül. Amikor majd a vége felé járunk, akkor lesz még kitólva annyi hónappal, amennyi a változások miatt szükséges. Vagy esetleg kevesebb, de ettől nem félek. Ez azért egy stressz mentesebb konstrukció, mégha csak úgy is hisszük.
Szép lett, bár az eredeti kombináció jobban passzolt volna a kocsi belsejéhez. Az ára nagyon kedvező, csak innen (Dunakeszi) kicsit messze van. Mennyi idő alatt készült el kompletten?
Úgy néz ki annyiban változott a program, hogy holnap délelőtt megyünk Agárdra hattyút etetni /gondolom olyan 10 óra felé/ ha nem lesz rossz idő. Ha van kedved/etek/ gurulni gyere /tek/, ha nem akkor ebéd után vagy délután talizhatunk.
Sziasztok! Ma nagy napom volt, végre sikerült kipróbálni a kiszemelt 1,4-es benzinest, és nagyon klassz volt.:) A kérdésem az lenne, hogy tudjátok-e, hogy melyik az a két alapszín, ami nem metál (azaz felármentes)? Az egyik a fehér, a másik a piros...de melyik piros? üdv, bago :)
"Az "új" rádió is küzködik az mp3-lejátszással, de legalább nem fagy le..."
Ezek szerint szerencsém van, mert nekem sose fagyott, nem küszködik. Motorindítástól számítva 2-3mp múlva már játssza azt a számot, amit az előző megálláskor félbeszakított. Van egy CD-RW lemezem, azon szoktam cserélgetni a számokat, ha már meguntam. Nemtudom, ki milyen bitrátával írt MP3-akat próbál megetetni a cédéjáccóval, de én a kocsiban hallgatáshoz áttömörítem, nem kell oda 256-320, elég a 160 kb/s az egyéb zajoktól úgyse hallom.