ok, ha mégsem, csörgess meg és azonnal indulok érte. 30/8257683 lassan itt a nyár, le se venném a téli gumijaimat a mostani felnimről:) 14 vagy 15? nem számít, csak kérdés.
Üdv az Uraknak, mivel sikerült a Transitomat totálra törni,eladósorba került egy pár alkatrész,jutányos áron: gyári, jó állapotú hátsóülések 9 személyesből, 4 db egész jó krómfelni, 2 db 14es gyári felni, jó téligumival, használható bal első lámpa, felrakható első lökös,kis repedéssel, üzemanyagtartály, új bal első index, új alsó gömbfej az első futómühöz, mindezek diesel '95ös évjárathoz. mail-em publikus,illetve elérhető vagyok a 30-9-445-076os számon, zsobri.
Valaki tudja hogy az 1.7 v4 karbi és a 2.0 V6 karbik felfogatásas egyezik? Mert ha igen beraknék csak próbára egy V6 karbit a V4esmre. De ha nem jó a méret meg más egyéb dolgok miatt nem működne, nincs valakinek egy V4 es solexe? :--)))))) (az enyém valamiért nem indul rendesen.
Ezt az autót ma sikerült levadásznom Budapesten,beszélgettem a tulajjal aki elmondta 2000-óta birtokolja és használja rendszeresen.Akkor felújította "disznósajtot"ami lassan újra esedékes,de ennek ellenére üdítő szinfolt volt az utcában.Bocs,telefonos képek....
Nem, marad a régi.Ez a magastető a tetőcsomagtartóra lesz felszerelve, és a napfénytető üvegét leszerelve lehet majd felmenni bele pakolni és aludni mint a lakóautók alkóvjába.
Ez az extra hosszú transit,mert ugye magyarországon mindenki a középhosszút hirdeti úgy hogy leghosszabb.A sok láma.Ennek 360 centi hosszú a raktere,szóval jó nagy és valóban a tető is magasabb pár centivel.Ha jól emlékszem 16 köbméter.Pécsen is szaladgál egy ilyen meg ugye nekem is itt van egy ilyen kaszni az udvarban :)
neeeem, ugyanolyan magas, én a seggéről beszéltem! ez már a hosszított tengelytávú hosszú-magas, aminek ugye rövidebb a segge mint a régebbi verzióknak, de erre valahogy -talán gyári- még rá van illesztve egy rövid tag. Robi jobban otthon van az évjáratok és típusok terén, talán ő már látott ilyet.
Most ez magasabb a teljes magasnál? Pont most veszek a napokban egy ilyen müanyag magastetőt alkov-nak a tetőcsomagtatrora... De akkor tőbbféle teljes magas tető van?