Lehet hogy összekeverték a benzinessel, mert oda meg ESSO 5W-40-es olajat ajánlottak, ami pedig teljesen szintetikus. Mindegy, az ára ennek is ott van, ki lehet számolni mindent. Viszont itt is 4l olajjal számoltak (a benzinesnél), amikor mindenki tudja hogy 3,3l kell bele. Nekem is kicsit szakmaiatlan és összekapott ajánlatnak tűnik.
Igen, nekem ők is benne voltzak a top 3-ban, egyébként. Bár ez az olaj dolog egy kicsit durva, szakmaiatlan és rendkívül drága, mármint ez a pénz ezért az olajért....
De ez félszintetikus olaj. Én biztos nem raknám a CRDi-be. És tényleg csak 4 literrel számolnak. Ez elírás lehet. Ha átütjük 5,3-ra az Excel kiszámolja. Pozitív, hogy lehet vinni olajat, így viszont a többi költség nagyjából megegyezik egy nem horror árú szerviz ajánlatával.
Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációkat! Megtiszteltetés, hogy már a Ceedinfón is fent van a nagy hír. Köszönjük!
Más.
Az a sötétzöld nekem is nagyon bejön. Ha én választom a színt, akkor vagy azt, vagy bordót vettem volna, de nálunk úgy alakult, hogy Móni hagyta magát rábeszélni a Cee'd-re (mondjuk nem kellett túl sokat győzködni :-)), én meg hagytam, hogy ő válassza ki a színt.
Én eddig jókat hallottam róluk, de ez most elég kuszának tűnik. A 10W-40 Total olaj nem flélszintetikus? És ezek szerint 4l megy a crdi-be? Azért az igencsak alsó nívó.
Egy zold van es tenyleg eleg sotet. A FrediBeninel lattam kiallitva egyet (pont sw volt). A fekete es az olajkek kozott johetett meg szoba, de porosan is :) ez nezett ki a legjobban. Azert is csodalkozom, hogy keves van belole. Persze tudom izlesek es pofonok.
Szia! Itt a fórumon is van úgy emlékszem két kollégának zöld, de már nagyon régen nem jelentkeztek. Egyébként először én is zöldet rendeltem, nekem is nagyon bejött. Kicsit tényleg sötét, de fényben gyönyörű a színárnyalata szerintem.
En 02.09 rendeltem meg a KIASZABOtol egy raktaron levo zold KIA CEED SW ECS vonohorog, valtozaras autot es mar nagyon varom :). Ugy latom meg nincs zold auto a forumon.
A rendszer működéséről nincs információm, én sem igazán értem hogy maradhatott le(ki) a megrendelés. Talán okulnak ebből s a későbbiekben nem vétenek ilyen hibát! Remélem számodra kedvező megállapodásra jutsz a kereskedővel!
Én a Cee'd -re való várakozás alatt tudtam meg, hogy apuka leszek. A fórumot olvasgatva a sok hasonló eset alapján lehet hogy téged is meglepetés ér...
én még ráérek a 26 évemmel! egyenlőre kocsi legyen, meg ház aztán majd 30 körül jöhet a gyerek! de ha így áll a helyzet ahogy most akkor lehet előbb lesz meg a gyerek mint a kocsi :)))
Gratulálok és nagyon sok örömöt, egészséget és boldogságot kívánok nektek! Mi júniusra várjuk a picit. A többség itt a fórumon szerintem tényleg hasonló (harmincas) korosztály lehet.