Keresés

Részletes keresés

borcsimama Creative Commons License 2008.02.11 0 0 40842

Szia Pirike, de jó neked, hogy ennyi színűfonalból választhattál. Reggel korán voltunk mi is a Lidl-ben Keresztúron, de csak 2 fajta fonal volt, fehér, és ekrü.Ebből a kettőből vásároltam, nagyon szerettem volna színes fonalat, de itt csak 2 fajta volt, az ördög vigye el. Pedig a színesekre vadászom.

Szép jóreggelt, szép napot mindenkinek.

Lányok, le vagyok nyűgözve. Mindenki szuper ügyes. Próbálgatom a szalagos horgolást, de az Istennek sem megy, az alap igen, csak a kapcsolással van, ill. a mintaolvasással van a problémám. Az írja, kapcsolás a 8-dik-nál, na az az összes, vagy csak az egyik oldalon lévők száma. Itt elakadtam. A frivolitást, meg csak nézem, hogy milyen professzionális ügyességgel csináljátok. Irigy vagyok, és én is nagyon szeretném művelni. Ha lesz tali, feltétlenül megyek és addigra beszerzem én is a hajócskákat Judit!!! ugye barnát írtál, hogy az a legjobb a kezdőknek, és kettő kell???? Akkor én is sürgősen rendelek, hogy mire találkozunk, meglegyen. (Mennyi idő alatt szállítják le????)

Én a hét végén csak egy ilyen kis tálkát horgoltam, megmutatom, de a ti munkáitok sokkak szebbek.

Előzmény: csirip46 (40795)
fpárduc Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40841
Na találtam megint egy gazdag oldalt:D
Ezt ni :D
Jó kutakodást :D
Jó éjszakát mindenkinek, ma is megerőltettem a szemem, megyek aludni!
Jó éjt, szép álmokat!
fpárduc (elosonok :D)
Albrecht Balázs Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40840
Kellemes és nyugodt éjszakát mindenkinek!

(köszönöm az eddig érkezett linkeket)

kézimunka.linkindító.hu

Várom a további ajánlásokat!
Jolimama Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40839
Kedves Lívia, mivel csak kedd este jövök haza, ezért most kívánok Neked nagyon boldog névnapot szeretettel-

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40838
Mozaikkal is lehet nevezni?? :-)))
Előzmény: Albrechtné (40829)
vmartina Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40837

Jó estét, sziasztok!

Látom, megint rengeteg dolgot készítettetek, milyen pörgős lett a topik, vagyunk jónéhányan, csak kapkodom a fejem, mennyi mindent csináltatok. Szokás szerint én is alig tudom eldönteni, mit is csináljak. Varrok a gyerekeknek, szép lassan készül a szalagos terítőm,kötök egy kardigánt és készülök a kéthónap munkájával.

Ma én is vásároltam a kedvezményes fonalakból és a zoknikötésekhez vettem még egy fajta kötőtűt. A vecsési LIDL boltban volt minden, fonal, kötőtű...

Jolimama!

Szívesen csatlakoztam volna hozzátok valamelyik programra, de ma dolgoztam, holnap, holnapután meg fogok. 3X12 óra.

A mai nap csúcsa: Valaki telefonált, Afrikába szeretne utazni.

Kérdezem, mégis hova, lehetne kicsit pontosítani?

Hát a fővárosba...!

Mindekinek kívánok további jó időtöltést a süteményes tepsik mellett, a hajócskák közelében, a szivecskés és szalaghorgolásoknál és a kötőtűknél.

Jó kézimunkázást!

Előzmény: biológus (40835)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40836
Na én azzal etetném meg a káposztalevesét aki kitalálta (főleg, hogy utálom...)
Nem értettem soha a diétát. Szerintem egyszerű a súly beállítása. Szükség van némi mozgásra. Az gyakorlatilag mellékes, hogy mi, elég a séta is (karosszékben ülve nem megy) Étkezés napi 3-4, de mindig pontosan ugyanakkor. Gyakorlatilag tetszőleges étel (azért a szalonna cukorral megszórva kerülendő :-)))), természetesen ebédhez némi deszert is. Gyakorlatilag 3 fontos szabály van:
- Azt edd ami jólesik (a szervezeted úgyis jelzi, hogy mire van szüksége, csak oda kell rá figyelni)
- Annyit egyél amennyi jólesik, és ne annyit amennyi a tálon van (Sajnos így viszont nem lehet kiszámítani a főzendő mennyiséget)
- Gyakorlatilag el kell felejteni jó időre a nasit (és utána is csak ritkán)
A mérleget dugd el, és mehet. Az első 2 hétben garantált a hízás, majd utána elindul a lassú fogyás. Nagyjából 3 hónap alatt jut el az ember addig, ahonnan elindult... Ezután is szép lassan folytatódik, és a túlsúlytól függően egy idő után stabilizálódik (1-2 év !!!)
Persze van aki az orvos szerint még túlsúlyos, de ez ellen tartósan nem lehet semmit tenni normálisan...
Viszont a lényeg, hogy utána nem kell tartani a visszahízástól...

Gyakorlatilag az éhezéssel csak azt éri el mindenki, hogy arra kondicionálja a szervezetét, hogy ha lehet tartalékokat halmozzon fel, ez pedig vagy elhízás, vagy folyamatos önsanyargatás.
Előzmény: jeda (40832)
biológus Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40835

Keszul a szalagos terito, most itt tartok (elso muvem):

Bar kicsit becsapott, mert az elejehez a minta nem irt kapcsolast, es akkor nem lett volna szimmetrikus, de a fenykepen is az volt. Ezert jo, ha van melle fenykep is. Ja es en is atdolgoztam, mert 3 palca 1 lancszem, 1 palcat leegyszerusitettem 4 palcara. De ez az elem szinte kesz volt mikor esztrevettem.

Margitmama meg 2-3 db maradt :) a fankbol.

zsófimamája Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40834

Szívek, lepkék, szépségek:

http://merrslb.blogspot.com/

Vicus_35 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40833
Jeda!
Ez engem is érdekelne!
A káposzta leves az tiszta, a gyümölcs, zöldség is. De mennyi hús és mikor? Mennyi rizs és mikor? Vagy ez mindegy????
Előzmény: jeda (40832)
jeda Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40832

Biztosan ismered, ismeritek. A káposztaleves diétát választottam. Egy hétig minden nap káposztaleves, meg gyümölcs, vagy zöldség, vagy valami hús, vagy rizs kombinációja, aztán minimum két nap szünet.  A második hetem utolsó napja van.

Kicsit biciglizgetek a leves mellé. Nem látszik rajtam, hogy fogytam volna, de a nadrágomból be kellett venni, mert csúszik le!!

Egyenlőre eltökélt vagyok és a leves is ízlik.

Előzmény: Nuska4 (40793)
zsófimamája Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40831

Jolimama!

A Mozzilában is ugyanúgy van, a NÉzet-nél:))

Előzmény: zsófimamája (40827)
ráhajtás Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40830

Kislányok,Urak!

Kívánok mindenkinek nagyon nyugodt,szép jó éjszakát!!!!!!

Holnap találkozunk!!!!!!!!

ráhajtásÁgnes

Albrechtné Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40829
ÜDVÖZLÖM A FÓRUMOZÓKAT

Mivel lenyűgöz mindannyitok munkája, ezért felajánlom, hogy aki szeretné annak az oldalának (ill. képgyűjteményének) linkjét szívesen elhelyezném a
kezimunka.linkindito.hu/ linkgyűjteményemben. Fontosnak tartom, hogy ezeket az oldalakat minél többen látogassák, minél többen megcsodálják és így egyre többen kapnak majd kedvet a kézimunkához. Egy ilyen összefoglaló linkgyűjtemény nekünk is sokat segít, hogy azokat az oldalakat amik számunkra fontosak egy „kalap” alatt tudjuk.

Remélem jó néhányan egyet értetek velem és mind saját oldalaitokat, mind a nektek tetsző oldalak linkjét eljuttatjátok e-mail címemre. (vagy használjátok az oldalon elhelyezett „Kapcsolat felvétel” dobozt link beküldésre)

Alakítsunk egy saját kis birodalmat!

Albrecht Jánosné

www.horgolok.eoldal.hu/

kezimunka.linkindito.hu/
horgIca Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40828

Erzsimami, már a harmadik alapot kötöm, nem fog ki rajtam, lesz kisebb, nagyobb.

Húsvétig többet kell csinálni, de még van idő!!

Előzmény: erzsimami (40819)
zsófimamája Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40827

Jolimama!

NÉzet:Szövegméret, és ott kiválasztod, ami jó neked. Ja, ez az IE-ben van.

Előzmény: Jolimama (40817)
szedit99 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40826
Kedves Judit, László és fpárduc! Köszönöm a reagálást! Délután tele voltam vendéggel,holnap elutazunk néhány napra, igy csak röviden válaszolok. Ha megjöttem, jelentkezem. Még egyszer: köszi!
Előzmény: LRJudit (40745)
LRJudit Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40825

Jolimama!

Szövegméret, nem betüméret.

Anyus!

Igen erről beszéltünk. Miért kérdezed? Neked van több? Hihihi!

Margitmama!

Én sokkal jobban szeretem a krumplispogácsát, de a férjemnek mániája a tepertős. Most végre sikerült olyat csinálnom, ami elnyerte tetszését.

Előzmény: Jolimama (40816)
nyüzike Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40824
Szép estét mindenkinek!
Bocs hogy nem olvaszam vissza de most lett kész a számítógépem.
Az előző winyóm elszállt és Kis Vejem most csonálta meg a cserét és az újra telepítéseket.
Ilonamamzi Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40823
Ha valakit még érdekel, a Bp, Megyeri úti Ldl-ben volt még bőven fonal is, meg horgolóvcérna, meg kötőtű is mindenféle. este 9-ig vannak nyitva
erzsimami Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40822

Ági! Nuska! Nagyon szép lett a teítőtök!!

És míg  el nem felejtem én aranygaluskát sütöttem!

Bubuka54 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40821
Sziasztok! Jó estét mindenkinek és szép horgolós,kötős időtöltést kivánok. Most jöttünk haza nemrégen a gyerekektől, nagyon jól sikerült a szülinapi buli. A picinek a két kis ruha aranyos lett, örült is neki, igazi kis hölgy.
Előzmény: Jolimama (40817)
Jolimama Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40820
A pogácsa, a fánk, fantasztikus finomak lehettek.

A szalagos is sikerült, csak így tovább.

Ráhajtás-Ágnes. nagyon jó a terítőd.

Hónapmunkáiról kérlek ne feledkezzetek el!!!!!! Múlnak a napok.
Hajnalban megy a buszom, lehet, hogy nem sokat leszünk a gép előtt.
Kedden este jövök haza.
Sok szép munkát, jó beszélgetést mindenkinek. Jolimama
erzsimami Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40819

Sziasztok! Hát nem semmik vagytok! Tegnap este óta 10 oldalt kellett visszaolvasnom!!

Horgica! Ki győzött a küzdelemben? A nyuszi, vagy Te!

Zsófimamája-Gabi! tulzás, hogy művelem a frivolitást, egyenlőre én is úgy állok, mint Horgica a nyuszival.

Annamária! Sárgulok az irigységtől!!!! Gyönyörű lett!!

Nálunk még Lidl sincs, csak nézek, milyen olcsón vettetek. Én a héten vettem 20-ast, de más mint amit eddig szoktam, kicsit keményebb, 680-ért. Kicsit nehezebb horgolni.

Jeda! Miért pont négyzetekből akarsz horgolni?? Azt még össze kell dolgozni, ha egyben horgolod, szerintem sokkal egyszerübb.

Mot megnézem a linkeket, amiket feltettetek és elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kereszt_szem Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40818

Jolimama!

Itt megnézheted a munkáim egy részét:

keresztszem.extra.hu

Panni

Jolimama Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40817
Zsófimamája, hát ha tudnám, hogy az hol van????

A sütik nagyon finomak.
Előzmény: zsófimamája (40774)
Jolimama Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40816
Kedves László! Ha én azt megtalálnám, hogy hol van a betűméret. A nézet alatt nem látom. Mindegy, majd pénteken jönnek a gyerekek, és ha nem változik meg, segítenek.
Hátha megjavul. Én biztos nem állítottam el semmit, csak ahhoz szoktam nyúlni, amiről tudom, hogy mit csinálok.
Előzmény: Törölt nick (40771)
perzsi Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40815

Szép estét Mindenkinek!

Nagyon szépeket alkottatok megint, meg ez a sok süti!! Teljesen megéheztem.

Marcsi!  Hurrá!! sikerült, tényleg nagyon egyszerű minta, nem is tudom, hogy mit bénáskodtam annyit vele. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Kár, hogy ezekben a újságokban elég sok a hibás leírás. Ilyenkor mit tehet az ember SOS-t kiállt.

Lányok nektek is köszönöm, a ti példátok alapján nem adtam fel.

Vicus_35 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40814
Jeda!
ment egy @ :))
Előzmény: jeda (40791)
Anyus4 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 40813
Judit!
Nem ezt a frivolitás könyvet kerestétek a napokban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!