a hír az hogy még nincs hír! vagyis van, de semmi kézzelfogható! ÍRT a kereskedő! állítólag jött vagy 200 új ceed az országba ami szétosztásra vár, a rossz hír, hogy még nemtudják melyik kié, szal biztosan nemtudták megmondani benne vagyok-e! a nagyszámok törvénye és az eltelt idő függvényében ( 3,5 hónap ) érzem az bizonytalanságot az erőben és reménykedem hogy köztük van a kis oil blue exlim sw-m is :)
Ha hozzászólást szeretnétek írni, vagy magatok szerkeszteni az oldalt, akkor a jobb hasáb alján van a Meta funkció. Ott be kell lépnetek. Ha beléptetek akkor lehetőség van arra, hogy az Írás menüpont alatt hozzászólásokat tegyetek, vagy a linkek alatt új linket belinkelni.
Ha beléptetek az oldal tetején van, az, hogy blog megtekintése, rá kell kattintani és az oldalt mutatja. Ott a már létező címekhez, témákhoz ( rákattintva ) hozzá tudtok szólni.
Ha ismét a szerkesztő részhez akartok jutni akkor megint a Meta funkció ( jobb hasáb lent ) ott az első menüpontra ( admin, editor stb annak megfelelően milyen jogkörrel rendelkeztek ) rá kell kattintani és már ott is vagytok.
Bocsánat, nem trükk, de nem vagyok még anyira jó a fórum használatában. Köszi a tapasztalatokat, a progit kipróbáltam, jó, sőt működik. van egy progi, ami a gépen található bármilyen audió cuccot konvertál bármibe, azt keresem, nekünk van, de a licenced, ám, azt mondják, hogy van free verzió is, és az tényleg bármitbármivel...
Milyen színű a verda? Milyenek a szervíz tapasztalatok? Hol vetted. kedvezméyn, tapasztalat?
aha, ez a trükköd, hogy előzményként saját Hsz.-odra válaszolsz! :-))
Na az enyém tavaly junius óta van, 1.4 EX 14 ezer km van benne, semmi baja! a hidegben nem nyomta fel a teleszkóp a hátsó ajtót segítség nélkül, egyéb hiba nem jelentkezett! Nekem összességében nagyon bevált, abszolút elégedett vagyok!
Hasonló cuccot gondoltam én is, de van egy olyan, ami a saját gépeden alakítja át a kívánt formátumra. Rádiózom, ezért sokszor szükségünk van ilyen dologra. Ja, OFFOFF, de megy a TV-ben valami hihetetlen dolog, nem tudom, hogyan kerültem a STORY TV-re, nyomogattam és a SZILÁGYI volt, beszélgetett... egészen idáig, most áll egy talpig fűzőben álló csaj, aki mindenféle dolgot árul. annyira erotikus, mint egy 44-es gumicsizma, feketében..., hihetetlen. Ő azt mondja VICCES...dolgokat.
A csaj nem rossz, de a termékek...
Árulhatna CEEDhez tunigboxot, na az kafa' lenne, sőőőőőt erotikus.
Szaktársak, vki tett már be a járművéba tunigboxot(CRDI), érdemes?, na persze bejáratás után.
Azon nagyon csodálkoznék, ha kereskedésben nem tudna jóóó számot kisajtolni a főnökből! Én szurkolok neki!!!!
Próbáltam regisztrálni az oldalra andit37 néven, de a jelszó nem jó, amit kaptam OK, megváltoztattam, de nem akarja az igazat.
Köszönettel veszem a segítséget.
A VMA/MP3 átalakítót keresem, van egy olyan progi, ami mindent átalakít, mindenre(audioban). amint megvan küldöm a címet. Fontos, legális és működik, ja és bolond biztos, szerintem holnap estére felteszem az elérést.
A világítás elsősorban a gyenge égők miatt volt gyenge, de vélhetőleg ezt a KIA is belátta, mert az újabb autókban már nem az a philips cucc van, mint pl az enyimben volt, meg akik panaszkodtak...
Köszönöm, prokee kolléga miet szeretne, mert lehet, hogy tudok egy jó vételt...., nem az enyém, de egy haveromnak mársirányú gondjai miatt lehet, hogy eladó lesz egy 1.6 B. SPORT, tesztautó volt, leelőlegezte, de úgy néz ki megy nagyon messze dolgozni.
Tavaszi márkabulit szervez vki?
kereskedői tapasztalatokat hol lehet írni? Van 1-2, de leginkább több olyan levelem, ami igen érdekes, ezeket szívesen közzétenném privátban, mert a leendő tulajoknak okosság lehet!!!
A világítás tényleg annyira gyenge, mint amit írtok?