Bocsánat, nem trükk, de nem vagyok még anyira jó a fórum használatában. Köszi a tapasztalatokat, a progit kipróbáltam, jó, sőt működik. van egy progi, ami a gépen található bármilyen audió cuccot konvertál bármibe, azt keresem, nekünk van, de a licenced, ám, azt mondják, hogy van free verzió is, és az tényleg bármitbármivel...
Milyen színű a verda? Milyenek a szervíz tapasztalatok? Hol vetted. kedvezméyn, tapasztalat?
aha, ez a trükköd, hogy előzményként saját Hsz.-odra válaszolsz! :-))
Na az enyém tavaly junius óta van, 1.4 EX 14 ezer km van benne, semmi baja! a hidegben nem nyomta fel a teleszkóp a hátsó ajtót segítség nélkül, egyéb hiba nem jelentkezett! Nekem összességében nagyon bevált, abszolút elégedett vagyok!
Hasonló cuccot gondoltam én is, de van egy olyan, ami a saját gépeden alakítja át a kívánt formátumra. Rádiózom, ezért sokszor szükségünk van ilyen dologra. Ja, OFFOFF, de megy a TV-ben valami hihetetlen dolog, nem tudom, hogyan kerültem a STORY TV-re, nyomogattam és a SZILÁGYI volt, beszélgetett... egészen idáig, most áll egy talpig fűzőben álló csaj, aki mindenféle dolgot árul. annyira erotikus, mint egy 44-es gumicsizma, feketében..., hihetetlen. Ő azt mondja VICCES...dolgokat.
A csaj nem rossz, de a termékek...
Árulhatna CEEDhez tunigboxot, na az kafa' lenne, sőőőőőt erotikus.
Szaktársak, vki tett már be a járművéba tunigboxot(CRDI), érdemes?, na persze bejáratás után.
Azon nagyon csodálkoznék, ha kereskedésben nem tudna jóóó számot kisajtolni a főnökből! Én szurkolok neki!!!!
Próbáltam regisztrálni az oldalra andit37 néven, de a jelszó nem jó, amit kaptam OK, megváltoztattam, de nem akarja az igazat.
Köszönettel veszem a segítséget.
A VMA/MP3 átalakítót keresem, van egy olyan progi, ami mindent átalakít, mindenre(audioban). amint megvan küldöm a címet. Fontos, legális és működik, ja és bolond biztos, szerintem holnap estére felteszem az elérést.
A világítás elsősorban a gyenge égők miatt volt gyenge, de vélhetőleg ezt a KIA is belátta, mert az újabb autókban már nem az a philips cucc van, mint pl az enyimben volt, meg akik panaszkodtak...
Köszönöm, prokee kolléga miet szeretne, mert lehet, hogy tudok egy jó vételt...., nem az enyém, de egy haveromnak mársirányú gondjai miatt lehet, hogy eladó lesz egy 1.6 B. SPORT, tesztautó volt, leelőlegezte, de úgy néz ki megy nagyon messze dolgozni.
Tavaszi márkabulit szervez vki?
kereskedői tapasztalatokat hol lehet írni? Van 1-2, de leginkább több olyan levelem, ami igen érdekes, ezeket szívesen közzétenném privátban, mert a leendő tulajoknak okosság lehet!!!
A világítás tényleg annyira gyenge, mint amit írtok?
Már elég régóta olvasgatom a fórumot és ősszel ki is próbáltam egy SW-t, persze 1.6 CRDi-t ami tetszett nagyon :-) Az elmény még bennem van máig, ami jó jel :-) Tetszett, hogy nagy benne a hely, megy mint állat, de halk és szép az egész. Mondjuk a kormány nyekergése meg amiket itt olvasgattam h megtorpan meg rossz az ablaktörlője és mocorog a motortér fedlapja, háát nem tudom.
Mostanában tervezzük egy új kocsi vásárlását, a lényeg h kombi legyen és menjen ha kell, de azért ne OFF Volvo vagy BMW árban legyen.
Persze előnyben a dízel (még ha drágább is no meg üzemenyag is most), így ez alapján "hamar" két kocsi maradt a kalapban: Ceed SW 1.6 CRDi és OFF Astra H Caravan 1.7DTH. Eddig Opellel mászkált/mászkál az egész család, próbálgattam én is az újat, de sajna csak 1.6 benzines és a kis 1.3 dízel jött össze. Dízel meggyőzőbb volt, a benzines emelkedőn hamar elfogy és ugye csomagok még nem is voltak benne. A Kia-val nem hinném hogy ilyen gond lenne, akár a benzinessel is jobban mehet. Dillemám amiatt van, hogy 7-8 év múlva melyik tartaná meg jobban az árát és mennyit kell költeni közben szervízre, stb. Hiszen OFF Astra már nem a legújabb konstrukció, de baromi széles szervízháttér és tapasztalat is ugye az olcsóságról vall. Kia esetében nem nagyon tudom milyenek a szervízek, mind költségben mind megbízhatóságban. Összefoglalva: nagyon sokat filózok h melyik lenne a jobb megoldás egy 4 fős család számára. Bocs a sok rizsáért és OFFért, de tényleg kiváncsi lennék, Nálatok hogy ment a döntés anno? Köszi és üdv.
Igen sok tapasztalatot volt szerencsém szerezni a kereskedőkről, de olyat még nem, hogy egy új autónál a felszereltség/ár kategóriájában legyen különbség. volt olyan KIA dealer, akinél a PRO_CEED 1.6 CRDI SPORT+ 150ezerrel volt drágább, a drága kiszámolta:EX+elktromos csomag meg a sport+, így tényleg annyi az ár, de a sport+ már tartalmazza az elektromos kütyüket. a gond leginkább ott van, hogy nem akar eladni, vagy nem érdekelt. Vennél egy jól felszerelt autót, amin azért mindenhol nagyobb az árrés, mint egy alap verzión, és szeretnél jól vásárolni. TE, mint vevő, a legnagyobb kedvezményt szeretnéd, ő pedig, mint kereskedő szeretne eladni. Hiába akarsz 25%-ot, ha csak 10%-juti van a cuccon. Ám, ha van neki rajta ennyi, oda fogja adni, mert a HITELEN, BIZTOSÍTÁSON, SZERVIZEN? A KEDVESSÉGÉN visszajön neki nem kevés. Ebből élnek, na meg a szervízből. Az a kereskedő, aki egy drágább modellből nem ad látható!!!! kedvezményt, az éhes, vagy nem fontos neki az eladás. Olyat senki nem csinál, ami nem jó neki, az nem megy, hogy " mennyit engedsz a feléből...", de a tisztességes alku szerintem mindenkinek jó. Én általában a csarnokban is szoktam alkudni a kovászos uborkára, mert jó az, ha legalább ingyen kóstolót ad... Szokott menni, nme mindíg, de egy rakás kereskedő van... Általában érdemes türelmesnek és rugalmasnak lenni, nem biztos, hogy az első a jó... Voltam egy KIA dealernél, megegyeztünk egy OFF autó beszámításáról, vittem a friss szervíz és állapot lapot, majd a használt autós nepper mondott egy olyan számot, azt hittem lefejelem, de a legdurvább az volt, hogy talált olyan hibát rajta, ami soha nem volt az autón, ti: az nincs benne... Mondtam neki, igen érdekeseket..., de ennél az volt a durvább, hogy az előzetes állapotfelmérőn elmondtam milyen hibái voltak a gépnek, sőt ezeket fotókkal igazoltam. Ezek után a szalonvezető mondta, így nem jó neki, de, ha akarom ott hagyhatom az autót bizományba... Ezzel nincs baj, de már feltették különféle oldalakra, igen érdekes áron, ja és 35ezer km-el kevesebbel....
Szerintem igaz, amit írsz, és az is igaz, hogy a KIA itthon kicsit "akadozik", már ami az egységes arculatot, hozzáállást, marketinget illeti a kereskedés terén... kár, lehetne sokkal jobban is csinálni... :( Nem tudom más országokban ez hogy van...
Ami a leendő autódat illeti, gratula hozzá, szerintem a fórumtársak közül senki nem hajt pro-t, még porkee kolléga szemez vele... :)
Ami a 17" illeti, hát veseköved nem lesz, megnyugtatlak... síma, kanyargós út viszont élvezet lesz... :)
Nekem ez az első új autóm s nagyon érdekes tapsztalatokat szereztem életem első ilyen körutam alkalmából. Egyenlőre megvárom míg megkapom végre a kocsit, de utána írok egy összefoglalót.
hónapok óta izgatottan olvasom a fórumot. Nagyon sok hasznos-kevés haszontalan- infóval lettem gazdagabb, ez igazán jó érzés. A napokban sikerült, hozzáteszem nagyon kellemes körülmények között, egy KIA PRO_CEED CRDI-re megalkudnom az egyik kereskedőnél. (hamarosan írom a nevét is, de még egy apróságban meg kell egyeznünk,mert állítólag nem könnyű velem...) amint Ti is több helyen írjátok, a kereskedések igen különböző módon állnak az értékesítéshez, ez azt gondolom nem feltétlenül az ő hibájuk. számomra az derült ki nagyon hamar, hogy nincs egy egységes, minden részletre kidolgozott stratégia a KIA MOTORS HUNGARY részéről, ez komoly gond!!! mondjuk minket vásárlókat ez kevésbeé érdekel, mert mindenki bele tud futni egy megfelelően felkészült értékesítőbe, szalonvazetőbe, aki pontosan tudja mit árul és azt is tudja, meddig mehet el-pl. kedvezmény stb...., illetve, ha nem jó amit mondanak, megyünk tovább. Azt azonban komoly problémának érzem, hogy sokan nem tudják MIT ÁRULNAK!!!! Az elmúlt évben néhány-nem itthon dolgozó!!!-autós barátommal voltunk inkognító teszteken, szerte Európában, Szovákiában, Romániában, Csehországban, Angliában és Itthon is. Minden esetben a hivatalos KIA importőr vendégeiként, igen érdekes fedősztorikkal!!!- egyszer leírom, mert tényleg kalandos... A barátaim egytől-egyig újságírók, de még inkább a konkurencia arcai voltak... ez nem túl etikus, de igen hasznos dolog. Igen sok mindent meg lehet tudni magáról a termékről, de leginkább a forgalmazásról, az alkalmazott stratégiáról, a piaci pozícionálásról. Itthon erről nem sokat tudtunk meg, még a forgalmazó sem tudja igazán hová pozícionálja a TERMÉKET, ez NAGY BAJ. a gyakorlati tapasztalat, azonban megmutatta, ez valóban JÓÓÓÓ, sőt, ahogyan,egy Angliában élő és dolgozó HONDÁS!!!! barátom mondta: b@..od, ez NAGYON JÓ!, ezt nem csak azért mondta, mert jó vezetni az autót-met nagyon jó-, sokkal inkább a számok miatt. 2006-ban az OFF HONDA Civic 1.8 igen népszerű cégautó volt, addig 2007-ben ebben a kategóriában mindent letarolt a CEED, nem beszélve arról a tényről, hogy NEM VOLT OLYAN TESZT, AMI ROSSZAT ÍRT VOLNA!!!! Valaki szóljon már a magyar forgalmazónak, hogy egy igazi KINCS van a kezében, ami, megfelelő stratégiával istenkirálycsászár állapotot tudna teremteni. a forgalmazó kapjon magához, vagy monnnyon le!!!
Más... Van már olyan szaktárs, aki hajt PRO_CEED-et? Jó lenne néhány praktikus észrevétel. Pl: 17" kerekek vs. hazai utak, kilátás hátra, zörgések, hátul utazni stb...
Kérek mindekit ne haragudjon, hogy ennyire hosszú voltam, de egy csomó dolog kavarog a fejemben, mert már régen éreztem magam ennyire izgatottnak egy autó miatt. Rengeteget megyek a munkám miatt, nekem az a fontos, hogy elvigyen A-ból B-be és ne legyen baja, de ez egy kicsit ennél több. A tesztek során érdekes módon csak a CRDI változatokat adták oda a forgalamzók, ez nem lehet véletlen, iszonyatosan jó vezetni, minden helyzetben OK.
Bocsánat, ha nagyon terjengős voltam, izgatottan olvaso továbbra is a fórumot!!!
Mindenkinek jó egészséget a járműhöz!!!!!!
Üdv:
andit37
ps: a fórumon jelen lévő kereskedőknek: MARKETING MARKETING MARKETING!!!! MEGÉRI...