fűthető tükör negyon hiányzik nekem. kár, hogy a mienkben nincs, vagyis akkor még nem lehetett rendelni. a swiftben volt és nagyon jó volt. a ceedben állandóan bepárásodik a tükör és semmit nem látok meg vizes :(((
Sziasztok!Ha valakit érdekel és"0"olajcserét szeretne házilag lehet már olajszüröt kapni a jármüalkatrész boltokban nem csak a kereskedésekben.Japán,eredeti 1000- 1500Ft
Ma reggel a jó időre való tekintettel elmentünk kettesben kedvesemmel kicsit kirándulni. Reggel megtankoltam + spuri, majd először irány a XVII. kerületből (ott lakom:)) a Homasita (Fehérvári út). Vettem 1 pár H7-t és H1-et. Ahogy KiberLovag írta a kettő együtt nemsokkal 10.000 Ft alatt volt. Majd onnan a 2/A-n Nógrád - Szécsény - Bp (XVII. ker). Ez így ~260km volt, melyből kb 50-60km város (addig 6.2 volt a fogyi), többi országút és falvak. Ennek átlaga 5,6l/100km. Ennél jobb fogyim még sosem volt, főleg hogy 99%-ban Bp-en közlekedem hétköznap, így meg vagyok elégedve. Ráadásul a 2/A-n vannak emelkedők, ahol lehetett huzatni az autót, szóval nem tojáshéjjal a lábam alatt lett ennyi. :)
Majd kipróbálom. Köszi A rádió egyébként nem olyan erőteljes hatású hangzásilag, mint a CD. 90 km van a kocsiban (75 km a mai termés) és 6.1-t mutat átlagban a fogyasztásra a mai napra, Bp-en. Iszonyú hamar lesz üzemmeleg a motor. A diesel-es hangzása egyébként egyfolytában kivehető. Ami nagyon tetszik az az, hogy ha középen áll a kormány, akkor nem olyan könnyű picit elfordítani. És jó tapintása van a bőrnek. A váltó határozott, nem akad egyáltalán és meglepően könnyű vele parkolni (SW), bár sokat segít a radar isp.
Hali! Nekem meg van! Akárhogy meg lehet oldani! CD-n, pendrive-on, vagy akár az SD kártyát is oda tudom adni, ha meg tudjuk oldani! Kicsit több mint 1 giga az adat!
Mondjuk ha a szervizeseket nézitek, abban is benne van már a típus, de ezt majd mindenki elfelejti közölni,:-) én meg olvasgtahatok olykor heteket a fórumon vissza... :-)
Holnap megcsinálom és fel is teszem, de egész héten nagy volt a hjtás és holnap reggel meg be kell mennem megint, meg természetesen egész jövőhéten. Ez ma este már nem lesz meg... de holnap ahogy igértem igen. Az lenne a kértésem, hogy addig is elküldhetnétek nekem ezen adatokat, vagy megírhatnátok, én meg összesítem... persze ha a többiek akarják.
Szió! Olyan táblázatot nem lehetne csinálni, hogy kinek milyen kocsija van, színe, mikor vette, mennyi km van benne, mit vett még hozzá, stb. Így célirányosabban is tudnánk egymástól érdeklődni.
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy WMA formátumot letud e játszani a kocsi pendrive-on keresztül? Ha nem, akkor egy jó konvertálót (ingyenes) WMA-->MP3.
JA nem is mondtam,ma tankoltam (átlag 29 km/h) comp szerinti átlag :6,3, számolt : 5,888. Ez már a 3. ilyen 5,88 as átlagom. legközelebb nem rakok bele spurit , kiváncsi vagyok milyen lesz! ja felfujtam a kerekeket 2,2re!!! Mert 2,0 és 1,9 volt! :(
Igen. Bizti kiszed, majd vissza. Nekünk egyszer attól elhallgatott, hogy lekoppintottuk az elejét egy magasabb kapukijárón. :-s De volt már, hogy egy kátyú miatt hallgatott el :-S Siemens :-X
Megtörtént ma az első meghibásodás! Nem kapcsol be a rádió. Hiába nyomkodom a bekapcsológombot. Pedig mielőtt leparkoltam, hallgattam. Mit csináljak? (azonkívül, hogy hívom a szervízt hétfőn)
A hugomék a PDTDI vel étolajjal járnak... Én csak a régi astramba raktam,nagyon szerette !!! Egy common rail nem tudom mit szolna hozzá,de külföldön lehet kapni minden tipushoz átalakító szettet!!
Lehet lesz egy forrásom,ahol fele anyiba kerül ugyan ez a 18 ledes cucc!!! Rendeltem belőle egy párral,1 hét mulva ilyenkor lesz meg! Várom addig is a képeket!!!