Mennyi ideig tartott a szoftver frissítés (csere)? és ez valahol papíron megjelenik? Akarom kérdezni hogy szervízkönyvben vagy valahova írják hogy ők nyúltak a computerhez??? Mert ugy tudom hogy az jegyzi hogyha a csatlakozójához hozzányultak! Csak nehogy utánna belekössenek ha valami gond van a mocival! (nem az új szoftver miatt)
Addig is, ha engeditek és segítitek a munkát akkor töltöm felfele adatokkal.
Dolgozom a következő lépcsőfokon, hogy be lehessen regisztrálni, de a spamek miatt ezt biztonságossá kell tennem különben az eddigi meló ( ami egy haldónak nem nagy, de nekem az, mivel most tanulom a szerkesztést, programozást stb. hozzá. )
Igen lesz regisztráció, és fel lehet tenni ezeket. Mivel hétvégén dolgozok ( Hurrá! ) nem tuti, de azért megpróbálom már meg is csinálni.
Addig is az autó vásárlásával kapcsolatos tapasztalaitokat várom a Kategóriák menü alatt található Vásárlási tapasztalatok alatt, hozzászólás formájában, de kérem ide csak ezt írjátok.
Ha valakinek van már szervíz tapasztalata idő előtti olaj csere, vagy periódikus szervíz, vagy garanciális javítássla az felteheti hozzászólásként az oldalon, ahonnan én bedolgozom a táblázatba, vagy küldheti a ceedservice@extra.hu címre e-mailben, vagy akár itt is közkincsé teheti mégegyszer, mert gondolom leírta már de emelett nincs időm visszalapozgatni és keresgetni, pont ezért csináltam az oldalt.
Szeretnék a megjelenésen is csiszolni. Még, nem az igazi.
Ezen kívül van egy menü ahonnan az eddigi ajánlatokat tettem, ide is várom az adatokat és már nyomom is felfele.
"Akkor nem olvasták el a szervízben a kézikönyvet, csodélkoznék, ha rosszul nyomtatták volna!"
Bocsánat, a szervízkönyvet és a karbantartási ütemtervet is az importőr állítja elő. Én meg, bevallom, nem olvasok szervízkönyvet, csak ilyen esetekben. Hiba ? :)
Betettem a LED-eket hátra, döbbenet van, pozitív döbbenet! :)))))))))))))))))))))
Nem tudom a képek, amiket beteszek ide mennyire adják vissza, szerintem semennyire, de áááááááállllllaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt!
Szóval kicsi OFF: Ad1 kizártam magam a kapun, de szerencsére visszaengedtek... :))))))) Kellett nekem közben telefonálni... Ad2 persze, hogy lemerült az elem a FinePix-ben, de azért csak kibírta, a kártyaolvasó meg nem kér külön delejt... :)))))))))))) Na ON:
Tehát első képen egy sárga rongyra kitettem a normál égőt, és a LED-es cuccot... itt nem látszik, de a LED-ek pirosan világítósak eleve, ezt sajna nem sikerült jól lekapni, persze a síma 21W az kapható más színben is...
Tehát látszik, körméretre nem nagyobb, DE hosszabb... viszont a 20LED-essel ellentétben ez símán befér, ki se kellett buktatni a lámpatestet... nem azt mondom, hogy nem éppenhogy, de az eredeti égő is éppenhogy... :))) Lényeg, hogy bent van... lásd második kép, így fest kívülről, csak úgy...
A harmadik-negyedik képen lekaptam 5W helyzetjelzőként a LED-es bal oldalt, majd 5W-ként a normál égős jobb oldalt...
Amit szóban hozzáfűznék... kitámasztott féklámpával a hatás exponenciális... a kép sajna nem adja vissza, látni kell, gyanítom, sötétben még durvább a kontraszt, de most már mindkettőben LED van... :)
Szóval a Cee'd (a csapotté biztosan) olyan foncsort kapot, hogy eleve spirálisan LED-re hajazó hatása van... minden kis foncsor-részletben a normál égő izzószála verődik vissza, mint egy-egy sejt látszik...
Most ezt szorozd meg 15-tel... azért ennyivel, mert 3db LED direktbe hátra néz, a többi 15 világít 180 fokban, azok minden eggyes foncsordarabon 15 pöttyöt vetítve... elképesztő, mintha gyárilag LED-es volna... :)))))))))
Ha már ceedservice info, bele lehetne rakni esetleg egy SELF Ceedservice menüpontot a saját magunk által fényképezett dolgoknak:
- Pl. Lámpacsere made by Kiberlovag (C Kiberlovag)
- Kézifék állítás házilag (nemrég volt ilyen fénykép)
- Bekötési rajzok..
- Csomagtér pótvilágítás bekötés (tervezem, hogy megcsinálom)
- Külső tükör be-kihajtás gyújtásra (szintén tervezem)
- Tetőkárpit leszedés, bluetooth kijelző a belső tükör mögé tervezem)
- DVD lejátszó a plafonra (már csak a "kedv" hiányzik hozzá)
- Rádió menü beállítás stb...
Olyan dolgok amelyek megjelentek itt a fórumon. Egyszerűbb lenne egy kérdezőnek ezt a linket megadni (mondván itt megtalálod) mint visszakeresni több ezer hozzászólásból, hol volt pl. az az egy fénykép...
Jó lenne mihamarabb, mert különben magamnak kell megkeresnem Kiberlovag weboldalának a címét a lámpacsere miatt. :-)))
OFF Nálunk van az anyósék '95 golfja, amiben 1 hete olajat cseréltem az előírt mennyiségben, rendesen kicsöpögtetve. Csere óta viszont néha foltot hagy. Ma megnéztem és a max fölött van a szint, tehát nyomja ki az olajat.
Kérdés:
Eresszek le belőle valamennyit, vagy szépen lassan majd elcsipegeti?
Én már annak is örülök, hogy ezzel ilyen mélységben foglalkoztok és igazából kényelmesebb a 20 ezrenkénti csere anekünk is, nem hiszem, hogy akkora összeg lenne, gondolom max olyan 3000,- ?
Aki Spurit akar venni és a XVII. ker. közelében lakik, annak erősen ajánlom az ottani Seat-Clubbos kollégát, aki 2200-ért árulja a piros 500 ml-est és 4900-ért a kéket.
Cím: Budapest 1171 Zrínyi utca 234. tel.: 06209277309
Xenonizzo.hu shopban nagyon korrektek voltak... elmondták, hogy a 18LED-es 5/21 nagyon jó, az egyik családtagnak van Cee'd-je ott próbálgatták... (20LED-es nem jó, mert nem fér be, és nem is jobb a fénye), amit viszont előre helyzetjelzőnek néztem, oda mást ajánl, mert a Cee'd-ben az jobban bírja, mellesleg olcsóbb is volt...
A H1 H7 pár-pár GP-ről lebeszélt, Cee'd-be nem az igazi a foncsor miatt, ez az égő, ha jól értem, csak bizonyos foncsor-típusú autókba jó...
Így hát irány az Andor utca, ott vettem Osram Nigh Breaker-t H1 és H7, hát ott se sok van már, akit még érdekel, az szaladjon... a pultos szerint nagyon jó a fénye...
Így aztán végeredményben olcsóbban is jöttem ki, és mindenki korrekt volt, a xenonizzosok szerint azonban hosszútávon jobban megéri egy 25-35e közti uniós engedéllyel rendelkező (állítólag ezzel a KPM is békén hagy) HID Xenon, amihez adnak papírokat igazolásnak... hát még tanulmányozom a kérdést...
A LED-eket tán még ma be is rakom, megpróbálok fotózni, majd keresek egy féltéglát a pedálra... :)