Szerkesztése folyamatban, egyelőre ennyi fért bele, de amint van időm dolgozok rajta. Remélem még a hétvégén ok lesz, de sajnos szombat és vasárnap is be kell jönnöm dolgozni, lehet, hogy csúszok vele. Az oldal kinézete ( Cee'd lesz rajta ), testreszabása és magyarítása folyamatban van.
Regisztrálni lehetlesz majd, meg a jogokat is kiosztom de addig nem amíg nem fejezem be a cuccot.
Itt tartunk jelenleg.
Ha valakinek lesz még ötlete, hogy mi kerüljön fel az írjon.
Nem akarlak elkeseríteni, de hatalmasat fogsz csalódni benne. Úgy fog kinézni, mintha xenon lenne, viszont a fényereje sz@rabb a gyári izzóénál. Én már végigzongoráztam ezt a Citroennel. Szerintem, ha teheted, mondd vissza. Ha xenon, akkor mindenkép HID.
West Kia, volna egy kérdésem, és kérlek adj tanácsot. Ma vettem észre, a minden rendes müködés mellett rákattintottam a pillanatnyi fogyasztásra és borzalmas hülyeségeket mutat. 38l/km- 99.9l/km ig üresben semmi "--" Ez gondolom az áram nélküli állapot után állt be.( Akksi lemerülés) Probáltam mindent nullázni de nem sok változás, söt értékek változása még vadabb értékekre. Talán ha tele tankolok utánna jobb lesz , vagy valamit frissiteni kell? Mit tanácsolsz? Elöre is köszönet.
A vezérműlánc nyúlni tud, és ha a feszítője már nem tudja megfelelően feszíteni, akkor bizony a láncot is kell cserélni. A szíjjal ellentétben viszont elszakadni nem szokott. Jól hangzik hogy a motor teljes élettartamára, de ha túl hangos lesz a lazasága miatt, akkor bizony irány a szervíz. Nekem volt ilyen problémám, de szerencsére közben tovább állt a kocsim, hogy holnap 17:00-kor átvehessük a Cee'd-ünket.
Megrendeltem a xenonizzo.hu web-shopjában előre H7, és H1 -es GP xenon izzókat (nem trafós, égő, más égőszállal, és gáztöltettel) 5800K-s színben (nem akarok kéken villogni), hozzá 5LED-es 180 fokos jégfehér helyzetjelző motyót...
hátra 5/21W 18LED-es 180 fokos (piros) cuccos a fő égők helyére...
többre most nincs keret, mert hát a 20k szervíz is a nyakamon lassan, tesztnek viszont jó leszen... majd beszámolok...
Indexekkel még várok, egyfelöl anyagi okokból, másfelöl megerősítettek benne, hogy a gyári relével bizony kicsit gyorsabban fog villogni, főleg, ha mindent cserélek LED-re... (azt nem vágom, miért nem írták le, hogy mondjuk van-e ide vágó reléjük, de majd megkérdem, ha átveszem a cuccost)
Apró szépséghiba, hogy az online shoppal büszkélkedő cég a technikai kérdéseket tartalmazó e-mail-emre hétfő óta ma reagált, miután oda szóltam nagy nehezen telefonon, bár lehet ez csak nekem tűnik soknak, lévén mégiscsak online shop, az meg kommunikáljon már e-mail-ben, gondoltam naívan... a termékeik viszont jónak tűnnek...
A csomi oldalába tetted a mélyet? Típusra gyártottad a kerékdob mögé, vagy pedig komplett cuccot pakoltál be? Szerintem a kerékdob mögötti egyik oldal feláldozásával lehetne helytakarékos mélyet csinálni (babakocsi rulez), nagyobb megoldás igazából nem jön szóba nálam, esetleg ülés alja, de ott szemre nem túl nagy a hely...
mindegyik Rádió tud némitani max kell hozzá egy kis némitó relé:) nekem az lx+ba nem kellett viszont a mostaniakba már kel rakni a kihangositókhoz igaz itt egy 8 morzést szoktam használni és akkor kirakja az autó hangszoróira is .
Volt bent egyik fórumtársunk a héten raktunk neki ablakmodult nagyon örült neki:)
A szerviz benyásnál 5e forint a 15000km-es
30e a diesel 20000-es szerviz
az enyémen most lesz a 30000-es szerviz kivi vagyok mit számol a gép:) múltkor 0-ft volt remélem most sem lesz sokkal drágább:)
A hátsó lámpákat az üvegeket lefóliáztam,oldalra mélynyomót raktam a másik oldalán van az erőlködö .
Ha valakinek kell erősitő van még 2 db blaupunkt az egyik 4x100w sinus a másik 4x75 wattot tud ha érdekel valakit küldök képeket.
Jah ma ülésfütést javitottam jó móka volt lehámozni a bört az ülésről:):)
Az se szíjas. Csak a kétezres benzines és a 2000 dízel. A 2000-es benzinről tudom, hogy sima DOHC, azaz nem VVT, tehát mondhatni egy "régi darab", ezek szerint a dízelnél is lehet, hogy csak az 1.6-os a modern fejlesztés, a 2.0-es meg megmaradt valamiből.
"Ha kormánytekergetés közben kell hirtelen hangtalanítani" Erre írtam én még jórégen, hogy nekem a régi Megane-ban nem a kormányon voltak a gombok, hanem a kormányoszlopon, majdnem, mint egy bajuszkapcsoló, pár gombbal, és tekerős hangerőszabályzóval. Az valahogy jobban tetszett, igaz, az kazettás magnó volt.
Mostanában ott tartok, hogy inkább a középkonzolt használom, az legalább mindíg ott van, nem kell a parkolóban szétnézni a fejjel lefelé álló kormányon, hogy most mit is bökjek meg, ha csatornát akarok váltani.
Én beszéltem Gézával múlt héten többször is...na nem a szerviz számán,mert Öt nem adják hivatalbol !!! És megengedte,h hívhatjuk innen a forumrol ha valakinek gondja van!