Szerintem itt arról van szó, hogy rossz a tartása. Azon pedig lehet javítani. Bár engem nem zavar, mert legalább valóságra hajaz -> a valóságban is vannak rossz tartású emberek.
Én egyébként azt nem értem, hogy lehet az, hogy Erdélyi Timi ennyire bejön mindenkinek külsőre. Noémit, Emmát, stb. mindenki fikázza, hogy így csitri/törpe, meg úgy, pedig sztem kifejezetten Erdélyi Timi volt az, aki úgy nézett ki, mint egy 13 éves.
És ha csupa, egymást szerető ember lenne a filmben, miért várnánk a következő részt? Pl. a Te vagy az Én életemről készült filmet nérné-e a magyar nézők ilyen nagy százaléka?
Oké. A hírekben meg a politikában. De (általában) nem a szomszédban vagy a kollégák, barátok között. Az arányokról beszélek. Az embert általában sokkal több barát meg szomszéd veszi körül, mint ahány politikus. Épp ezért szükségtelen is lenne, hogy minden 3. szereplő olyan fifikás legyen, mint Berényi Miki.
Miklós esetében ez a "mindenek felett Nórát akarom" dolog kicsit erőltetett.
Ha annyira csak ő kell, miért kefélt félre? Ha meg nem annyira, akkor meg ott van, hogy egy jó kiállású pasas sok pénzzel. Annyi nője lehet, amennyit akar.
Valahol lejjebb olvastam, miszerint egyik társunk a Tildát játszó hölgyet púposként emlegette. Csak úgy megkérdezném a fórumozó társakat, hogy
- kinek van olyan megjelenésű felesége, mint a nevezett hölgy
- ha van is, ez a legnagyobb probléma?
A jelzett "púposság" a méretes keblek következménye. Azt pedig szeretjük, ugye férfitársak?
Hogy Miklós életszerű lenne? Hááát...ezzel vitatkoznék. Vagy akkor csak nekem van mázlim, hogy a környezetemben csupa egyszerű, viszonylag lelkiismeretes, nagyobb balhéktól mentes, viszonylag törvényesen élő ember van? Szerintem a többi szereplő sokkal valóságosabb.
Eriknek mi is a vezetékneve? Bár végülis tökmindegy. Névjavaslat lány esetén: ERNESZTINA. (mondjuk lehtne becézni Tinának, ami már nem is annyira szörnyű, csak nehogy a T helyett más kezdőbetűt írjanak..):-)))
Mintha két Sára lett volna... Az egyik aki nemrég ráakaszkodott az Imire, meg volt egy aki a Lóri után mászkált még régen, egy szőke csaj. Bár azt nem Sára hanem Sári volt. (Ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek)
Most vagy a rendező ilyen gyors, hogy a már kész anyagba belejavít, vagy valaki nem figyelt. Ugyanis megnéztem, a Rózsa nyitva van hétvégén is, mert nem H-P, hanem H-V van az ajtaja mellett kiírva. Igaz, nem 8-kor, hanem 7-kor kellene nyitnia, ha már munkaidő előtt mindenki ott kávézgat.
Matild, mondta az anyakönyvvezető, amikor Palikához ment. Mellesleg Palika ezzel a kardigán-ing-nyakkendő kombinációval egy jólszituált nyugdíjasra emlékeztetett
Hihi, ezen röhögtem én, is, hogy Erik mintha visszavonolút fújna.... Megtörtént a zoknipróba, és nem jött anynira be..Azért néha 1-1 órára még melegítheti a lábát.:)