A kézikönyvben benne van, hogy a központi zár akitivizálódása után (ez 40 km/h fölött történik meg), csak kétszeri nyitásra lehet kinyitni az ajtókat, kivéve vezetőoldalit, azt elég egyszer.
Örülök hogy a "hátbavágós" jellemzéssel ilyen jó topic témát keritettem! :-))
2 dolgot értettem rajta: egyrészt a családi flotta 1.2 ex. 1.4-es motorhoz képest, másrészt mivel baromi magasan fog nekem igy elsőre a kuplung igy jo magas fordulatszámnál sikerült elkapni a fonatalat tényleg hátbaver ! :-)))
Izzókról csak annyit hogy a "kiváló" minőségű gyári darab a Kecskemét-BP távon kiégett a bal hátsó helyzetjelző.... még ha állt is a szalonban 2 hónapot meg volt benne 25 km akkor sem az igazi. azt néztem hátha kontaktos de ütögetésre nem reagált....
Kiberlovag hátsó izzócserés képsorozat nincs? vagy nézzem a cseheknél ? :-))))
Ami még szintén érdekes hogy hazafele megálltunk a kisboltnál kaját venni és járó motornál ki szerettem volna rakni az asszonyt. (nem, nem csak lassitottam állt a kocsi) Aki meghuzta az ajto kilincsét és nem nyilt ki, nyomtam a központit hogy nyisson, kattintott de nem nyilt... végül kinyitottam az ajtomat és akkor nyilt mindenhol. ez miért van igy?
különben minden franko teszteltem már az MP3at is, néztem a MUTE-ét de nem fagy le. nagyon örülök a sebesség követő hangerőnek amit még csak OFF rönyóban láttam de nagyon hasznos.
a 7 végén hoztuk haza a babaágyat és nagyon kulturáltan dönthető egysikba a hátsó ülés, a fejtámláknak külön hely van!
Nekem a motorház elég jól illeszkedik max egy fél cm a hézag de nem egy ujjnyi. Viszont a benzintank fedő egy picit eláll és a csomagtartóban lévő rekeszek fedője sincs teljesen sikban. Többi SW-ben is ilyen?
Nálam is egész hasonló, talán nincs ilyen durva, de szerintem ez azért van mert nekem 100 nál csinálta neked meg 120-nál. Több utántörlés után elfogyott a nagy része a víznek, majd utánna hamar felszárdt.
Nekem se húz ennyire vissza, ez dúrva... fagymentes időben egy nedves, nem foszló ronggyal próbáld meg lehúzni a gumilapátokat, mert lehet, hogy nagyon sok szennyeződés tapadt rájuk, mondjuk sokat várakozott a kocsi... ez csak tipp, lehet, már rég túl vagy rajta...
Nekem ennyire azért tuti nem. Figyelj, biztos nem ejtették le az autódat a trélerről, mert egyre furább hibákról beszélsz, amit kevesen tapasztalnak...
Szevasz Hanesz1! Reagáltam már egyszer. :-) Na még 1X: Az a gond, hogy az SW-re nem jó az 5 ajtós hátsó sarokvédője és egyenlőre csak olyan van a Rieder-nél is. Sajna még várnom kell valamennyit. Köszi mégegyszer.
Remek az új koncepció, ugyanis amikor rendelés előtt álltunk (2007 november), Önöknél kaptuk volna a legrosszabb hitelkonstrukciót, autóbeszámítási és kedvezmény ajánlatot egyaránt. A szervízköltségekre meg egy jó tág tól-ig-ot. Más szempont meg volt a részünkről.
Kedves Szabó Zoltán Úr, Örömmel vettem sorait és gondolom a forum lakoi és az Ön szervize közt öszinte, segitökész , sok szerviztöl eltérö kapcsolat alakul majd ki. A hírlevélre feliratkoztam. Jó döntésnek tartom a jelentkezését. Üdv 1.4 Lx+
Szerintem, ha akartam volna nézhettem volna, mert a szalonból kimentem hátra megnézni, az éppen raktáron lévő autóikat és a szervízállások előtt sétálgattam.
Én Total/Elf olajat kaptam bele + (szűrő+alkatrészek...), a munkadíj pedig csak 1 Ft volt, ja és járt volna még egy ingyen mosás is, ha lett volna időm kivárni.